• 6029閱讀
  • 159回復

[英超]Hughton 被紐卡素解僱 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2010-12-06
Sir Bobby Robson 2 September 1999 - 30 August 2004
Graeme Souness 13 September 2004 - 2 February 2006
Glenn Roeder 2 February 2006 - 6 May 2007
Sam Allardyce 15 May 2007 - 9 January 2008    
Kevin Keegan 16 January 2008 - 4 September 2008    
Joe Kinnear 29 September 2008 - 1 April 2009
Alan Shearer 1 April 2009 - 24 May 2009    
Chris Hughton    24 May 2009 - 5 December 2010

Bobby sir 之後六年第八次換領隊,就知道隊波管理層發神經!
離線fatman
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2010-12-06
唔係掛
離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2010-12-06
點解呢
離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2010-12-06
引用第30樓火鳳凰2010-12-06 23:01發表的“”:
Sir Bobby Robson 2 September 1999 - 30 August 2004
Graeme Souness 13 September 2004 - 2 February 2006
Glenn Roeder 2 February 2006 - 6 May 2007
Sam Allardyce 15 May 2007 - 9 January 2008    
Kevin Keegan 16 January 2008 - 4 September 2008    
.......

好耐冇見過呢個名.....
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2010-12-06
引用第23樓呀威2010-12-06 22:55發表的“”:
冇人接咁到時點 [表情]

鬼知……
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2010-12-06
引用第30樓火鳳凰2010-12-06 23:01發表的“”:
.......

Graeme Souness

好耐冇見.....
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2010-12-06
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2010-12-06
引用第28樓arsenal2010-12-06 22:59發表的“”:
今次又會炒得咁突然,事前完全無任何徵兆 [表情]

其實之前一路遲遲唔肯俾新合約佢,同埋唔肯俾佢揀新既副領隊,已經知道唔妥,同埋知道佢同上面鬧不和,不過球迷同球員支持佢,所以諗住 ashley 唔會敢郁佢,點知都係無聲無色就郁左……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2010-12-06
oh my god
有咩理由呢個時候炒架
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2010-12-06
引用第21樓名稱已被使用2010-12-06 22:54發表的“”:
O'Neill 4.00
[表情]

但根據傳言, pardew機會最大
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2010-12-06
都唔係打得好差姐..咁都要炒
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2010-12-06
我想搵 希汀克......
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2010-12-06
引用第40樓HINNNS2010-12-06 23:13發表的“”:
都唔係打得好差姐..咁都要炒 [表情]

差尋日就真係打得好差,不過預左架啦,隊波後備兵源完全唔掂,尋日場波六個主力傷/停,ashley 條友又完全無俾錢去買人,搵邊個領隊返黎都係死架啦……
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2010-12-06
引用第41樓廢托2010-12-06 23:15發表的“”:
我想搵 希汀克...... [表情] [表情]

認真...冇咩可能
離線fong711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2010-12-06
會唔會搵雲拿保斯客串