• 2509閱讀
  • 47回復

[英超]紐卡素正式委任 Pardew 為新領隊 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2010-12-10
引用第24樓ringo4182010-12-10 09:57發表的“”:
簽5年半O甘多 ? 炒人都要錢個喎.... [表情]

個死肥佬點會死錯人架,佢今次既合約係開英超先河,只有好低既基本薪金,其餘係 results based,即係球隊成績愈好,拎既錢愈多。如果一直輸波的話,領隊差不多等於無糧出,所以只有 pardew 呢類領隊先會肯制,jol 同 o'neil 果的一望到張合約即刻調頭走……

到時就算要炒人,賠五年半基本人工,隨時仲少過人地正常既六個月……
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2010-12-10
引用第30樓火鳳凰2010-12-10 16:30發表的“”:
個死肥佬點會死錯人架,佢今次既合約係開英超先河,只有好低既基本薪金,其餘係 results based,即係球隊成績愈好,拎既錢愈多。如果一直輸波的話,領隊差不多等於無糧出,所以只有 pardew 呢類領隊先會肯制,jol 同 o'neil 果的一望到張合約即刻調頭走…… [表情]
到時就算要炒人,賠五年半基本人工,隨時仲少過人地正常既六個月…… [表情] [表情]

如果無糧出...pardew會唔會走人?
離線KarimBenzema
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2010-12-10
引用第30樓火鳳凰2010-12-10 16:30發表的“”:
個死肥佬點會死錯人架,佢今次既合約係開英超先河,只有好低既基本薪金,其餘係 results based,即係球隊成績愈好,拎既錢愈多。如果一直輸波的話,領隊差不多等於無糧出,所以只有 pardew 呢類領隊先會肯制,jol 同 o'neil 果的一望到張合約即刻調頭走…… [表情]
到時就算要炒人,賠五年半基本人工,隨時仲少過人地正常既六個月…… [表情] [表情]

Actually, scrap that, it is ridiculous. Wayne Rooney only signed up for another five years at Manchester United following his recent contract saga and no-one can tell me that Pardew is more of an asset to his employers than Rooney.
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2010-12-10
引用第31樓英俊2010-12-10 16:32發表的“”:
如果無糧出...pardew會唔會走人? [表情]

無糧出即係一路係咁輸波,唔走人都炒啦係嘛……
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2010-12-10
引用第33樓火鳳凰2010-12-10 16:44發表的“”:
無糧出即係一路係咁輸波,唔走人都炒啦係嘛…… [表情]

我驚未到佢比人炒就到咗一月的離隊潮

carroll,nolan,呢d真係唔愁無班落
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2010-12-10
引用第34樓英俊2010-12-10 16:46發表的“”:
我驚未到佢比人炒就到咗一月的離隊潮 [表情]
carroll,nolan,呢d真係唔愁無班落

傳聞 hughton 有三宗罪,所以 ashley 非炒佢不可︰

1. 佢唔肯接受毫無經驗既 beardsley 做 assistant manager

2. ashley 想係一月賣走 smith 同 s.taylor,不過就唔放錢買人補充,hughton 就死撐話隊波後備兵源勁弱,無補充就點都唔賣得

3. ashely 想係一月以 20m 賣走 carroll 套現,hughton 又係死都唔肯
(而家當然就會話 carroll 係非賣品,球隊會以佢為主力,正如當年既 milner 一樣,不過轉頭就 13m 賣走佢)
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2010-12-10
引用第35樓火鳳凰2010-12-10 16:53發表的“”:
傳聞 hughton 有三宗罪,所以 ashley 非炒佢不可︰
1. 佢唔肯接受毫無經驗既 beardsley 做 assistant manager
.......

其實根本就係處心積慮想踢走CH

只不過是因為前果排成績好,無理由炒佢
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2010-12-10
引用第29樓火鳳凰2010-12-10 16:24發表的“”:
唔識作客都掂硬啦……
傳聞 senior players (nolan, barton 等等) 同 managing director Derek LLambias 開會質問球會發生乜事之時,拍晒臺搞到不歡而散,差的搞到開片……
.......

第二隊我唔知。利記就………哎…………

應該得掛。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2010-12-10
引用第37樓freezefox2010-12-10 17:01發表的“”:
第二隊我唔知。利記就………哎…………
.......

其實可能火兄出緊口術...

以燈護愛隊
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2010-12-10
引用第35樓火鳳凰2010-12-10 16:53發表的“”:
.......

你地一日唔換班主一日都無好日子過。

離線Barca
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2010-12-10
可以帶紐記長期係中下游 唔洗降班
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2010-12-10
引用第39樓freezefox2010-12-10 17:03發表的“”:
你地一日唔換班主一日都無好日子過。 [表情] [表情]

其實換唔成都關ashley事

果時係因為ashley叫價太高,搞到人地唔買

如果叫價低少少...而家紐卡素就係叫鈕卡素了

(曼城個班主未收購曼城時,有問過紐記價的)
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2010-12-10
引用第41樓英俊2010-12-10 17:06發表的“”:
其實換唔成都關ashley事 [表情]
果時係因為ashley叫價太高,搞到人地唔買
.......

家家有本難唸的經係啦……

離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2010-12-10
真係Pardew...
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2010-12-10
引用第42樓freezefox2010-12-10 17:06發表的“”:
家家有本難唸的經係啦…… [表情]

你地果本同我地果本比起上黎簡直係小兒科啦……