• 1546閱讀
  • 24回復

[國際賽]Xavi變Xabi,FIFA評選又現詭異錯票 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線CKL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2011-01-12
引用第5樓迪克2011-01-12 22:42發表的“”:
但誰又能知道,那些來自各國家隊的教練和隊長的投票,是否都是最真實的呢。 [表情]

琴日睇左篇報導
好似話好多小國既隊長教練只識messi
xavi係乜水都未必知道
離線CKL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2011-01-12
引用第6樓OldSosad2011-01-12 22:42發表的“”:
SHOW曬出黎,唔會錯得去邊啦
就算錯幾個都唔影響賽果

我諗佢講既真實,唔單止係有無寫錯字
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2011-01-12
引用第15樓CKL2011-01-12 23:53發表的“”:
琴日睇左篇報導
xavi係乜水都未必知道 [表情]

而家咩年代, 難以想像
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2011-01-13
引用第15樓CKL2011-01-12 23:53發表的“”:
琴日睇左篇報導

唔會o卦...識messi
多數有睇barca啦
咁點會唔識埋xavi同小白呀?
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2011-01-13
引用第13樓啪啪啪啪啪啪2011-01-12 23:38發表的“”:
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

波叔錯了嗎?
只愛足球
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2011-01-13
琴日睇左篇報導

唔係掛
離線42174217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2011-01-13
其實,係因為個v字同個b字係鍵盤上面係痴埋一齊
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2011-01-14
相關閱讀:2006年簡拿華路當選世界足球先生那年,冰島隊長古莊臣表示自己只投了自己的隊友朗拿甸奴一票,第二選票和第三選票都空缺,但國際足聯的選票一覽上卻顯示他的第三選票是寫簡拿華路,只有第二選票空缺;同一年,巴西國家隊主帥鄧加表示,自己投了簡拿華路、保方和亨利,但國際足聯卻用施丹替換了亨利;皇馬隊長魯爾也表示,自己選的是簡拿華路、伊度奧和亨利,但最終出現在國際足聯統計表上的,卻不是亨利,而是卡卡;安道爾國家隊隊長也在電台上表示了自己的疑惑,因為他明明把亨利選在了第一位,但最終出現在第一位的卻變成了施丹。>>>>>數名關鍵証人爆料引出疑點 FIFA先生選舉竟作弊?(2006年12月21日)

仲假過林峯遲多幾日攞最受歡迎男歌手
離線CKL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2011-01-14
講番金球獎,西班牙人沙維、恩尼斯達都冇份,而領軍贏世界盃嘅迪保斯基都輸畀摩連奴,攞唔到最佳教練,西班牙人當然㷫,傳媒繼續炮轟選舉不公。咁仲唔止,關於選舉陰暗面繼續浮上面,繼國足教練高洪波、隊長杜威話交畀人代選後,危地馬拉隊長卡比拉仲搞笑,佢話明明填咗頭 3名係科蘭、卡斯拿斯同埋沙維,但唔知點解沙維嘅選擇變成沙比阿朗素。咁都得?
曾偉忠投訴「揀錯人」

有份投票嘅港隊教練曾偉忠證實,佢嘅金球獎選擇順序係沙維、佩奧爾及卡斯拿斯,同國際足協公佈嘅選擇有異,除首、次選一樣外,但第 3選被更改為拜仁慕尼黑嘅拿姆。至於港隊隊長李海強嘅首選恩尼斯達,亦被改為巴塞隆拿前鋒韋拿。

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20110113&sec_id=25391&art_id=14863924&av_id=14864751

曾偉忠
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2011-01-14
連香港都有錯