• 1889閱讀
  • 35回復

[西甲]馬斯查蘭奴有望投奔意甲 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2011-03-01
由第二聯賽去第四大聯賽
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2011-03-01
引用第13樓freezefox2011-03-01 00:42發表的“”:
有正選同無正選對一個職業球員黎講分別可以好大的

佢既目標係正選既話佢都唔一定得利物浦踢

佢有佢既名氣
佢o係阿根廷都踢到正選既話
佢點會唔追求榮譽,獎杯?

人望高處
如果以佢既能力都仲係單純去睇有正選同冇正選既話
怪既只會係佢冇大志,而唔係佢忠誠

尤其佢同利物浦真係冇咩可能有真感情…
離線ah_che99
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2011-03-01
welcome back
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2011-03-01
引用第16樓小伊子2011-03-01 01:08發表的“”:
佢既目標係正選既話佢都唔一定得利物浦踢
佢有佢既名氣
.......

宜家佢咪就係無正選囉

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線soyin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2011-03-01
引用第12樓小伊子2011-03-01 00:35發表的“”:
咁今年利物浦都係繼續同歐聯無緣…
佢唔去巴塞都冇咩理由仲留o係利物浦…… [表情]
.......

佢留响利物浦可以輸少好多粒
離線soyin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2011-03-01
如果barca唔放,再雪佢一季都幾攪笑
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2011-03-01
引用第18樓freezefox2011-03-01 01:25發表的“”:
宜家佢咪就係無正選囉

咪就係正選已經唔係佢最想追求既野囉
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2011-03-01
引用第18樓freezefox2011-03-01 01:25發表的“”:
宜家佢咪就係無正選囉

正正就係有啲球員會寧願放棄正選都想拎下冠軍獎牌
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2011-03-01
引用第12樓小伊子2011-03-01 00:35發表的“”:
咁今年利物浦都係繼續同歐聯無緣…
佢唔去巴塞都冇咩理由仲留o係利物浦…… [表情]
.......

如果只係為踢下歐聯, 咁佢唔使走啦..... 喺巴塞佢有得踢歐聯嘅分組賽架.
而且juve下年踢歐聯嘅機會, 其實都唔係咁大啫講真....

而如果只係為錢, 咁就更加連解釋都費事.

我話佢何必當初, 唔係話佢要走. 人望高處我理解, 不過都唔可以"過份樂觀"架. 人地busquets表現咁好, 又home grown, 又融入球隊, 球隊表現/成績又咁好, 好難無啦啦讓個正選俾你踢啫. 同埋唔使搞到拒絕上陣黎要脅離隊咁激嘛....
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2011-03-01
引用第23樓sikingthegreat2011-03-01 01:36發表的“”:
如果只係為踢下歐聯, 咁佢唔使走啦..... 喺巴塞佢有得踢歐聯嘅分組賽架.
而且juve下年踢歐聯嘅機會, 其實都唔係咁大啫講真....
而如果只係為錢, 咁就更加連解釋都費事.
.......

我明你睇法 sam 哥~ 不過 Mascherano 自己本身未必有諗過呢樣野~

佢可能淨係覺得 Barca 係有實力沖撃歐聯冠軍而無理過有無正選踢

[非抽水, 純粹討論]好明顯 Liverpool 短期內都唔會有實力 that's why 可能佢寧願放棄正選都想趁仲有市場既時候去一轉有機會拎歐聯既球隊搏下
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2011-03-01
引用第16樓小伊子2011-03-01 01:08發表的“”:
尤其佢同利物浦真係冇咩可能有真感情…
.......

呢個確係事實.

不過另一方面, 當年佢喺west ham, 半季搞成咁, 無可否認liverpool係take左一個都幾大嘅risk去俾機會佢, 某程度上算係救返佢足球事業架 (阿根廷/南美人黎到英超, 開頭搞唔掂, 好多都係咁先架喇, 唔係個個都係再俾多次機會架. 呢方面例子真係唔少, 最近一個可以睇下今季嘅boselli.....). 17m, 係當年球會史上繼torres之後最高轉會費嘅一個球員黎.....

咁樣睇返, 預期佢有少少感情都可以理解吧.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2011-03-01
引用第24樓丹尼屎2011-03-01 01:40發表的“”:
佢未必有諗過呢樣野~ 佢可能淨係覺得 Barca 係有實力沖撃歐聯冠軍而無理過有無正選踢 [表情]
[非抽水, 認真 mode]好明顯 Liverpool 短期內都唔會有實力 that's why 可能佢寧願放棄正選都想趁仲有市場既時候去一轉有機會拎歐聯既球隊搏下 [表情]

如果冇理, 咁佢而家又介懷?
即係佢冇考慮周詳?

至於有冇實力沖擊歐聯冠軍..... 係, 牌面上係弱d, 咁但係當年traore, biscan, mellor, sinama-pongolle, smicer, baros etc etc. 又有邊個會預期佢地會拎到歐聯冠軍呢? (仲要係同一隊, 同一屆添)

我嘅comment, 絕對係惋惜多於抽佢水~~ fans之中, 我唔係好討厭佢嘅人.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2011-03-01
引用第21樓小伊子2011-03-01 01:31發表的“”:
咪就係正選已經唔係佢最想追求既野囉 [表情]

但係過左半季, 歐聯冠軍望都未望到, 就又恨返個正選位.....

即係冇考慮周詳啦~~

所以話, 何必呢....
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2011-03-01
引用第27樓sikingthegreat2011-03-01 01:49發表的“”:
但係過左半季, 歐聯冠軍望都未望到, 就又恨返個正選位.....
即係冇考慮周詳啦~~
.......

似乎係巴塞想放佢走多過佢自己想搵正選踢……

引用第26樓sikingthegreat2011-03-01 01:47發表的“”:

如果冇理, 咁佢而家又介懷?
即係佢冇考慮周詳?

至於有冇實力沖擊歐聯冠軍..... 係, 牌面上係弱d, 咁但係當年traore, biscan, mellor, sinama-pongolle, smicer, baros etc etc. 又有邊個會預期佢地會拎到歐聯冠軍呢? (仲要係同一隊, 同一屆添)
.......

陰公在…而家利物浦係愁緊有冇歐洲賽踢而唔係o係歐霸同歐聯之爭……
即係連入場卷都拎唔到……

點睇馬斯後悔都唔會後悔離開利物浦…
只係去巴塞呢個選擇未必係最好……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2011-03-01
引用第28樓小伊子2011-03-01 02:31發表的“”:
陰公在…而家利物浦係愁緊有冇歐洲賽踢而唔係o係歐霸同歐聯之爭……
即係連入場卷都拎唔到……
.......

佢想搵正選踢又好, 人地想放佢走都好啦, 都係冇考慮周詳嘅結果.

至於入唔入到咩歐洲賽喺呢件事上根本冇關係. 而且佢走唔走, 唔排除喺呢件事上帶黎重大影響. 所以而家講佢唔走都一樣冇得踢歐洲賽根本係冇意思~~

而我亦已經講過, 唔係話佢想走唔啱, 係惋惜佢做左一個唔好嘅決定. 我冇話過佢後悔離開LIVERPOOL.....