• 16957閱讀
  • 457回復

2010/11 英冠升班形勢 (QPR, Norwich, Swansea升班) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2011-03-13
引用第29樓傲濤2011-03-13 22:30發表的“”:
我開始睇波果陣佢都開始老化
不過呢幾年佢好似已經冇係球隊度做COACH
應該護到級既...新買果個MOROCCO仔唔錯咁
.......

點睇由拜仁簽返來果個中堅?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2011-03-13
引用第28樓傲濤2011-03-13 22:18發表的“”:
奈何佢又幾好波 [表情]

咁又係呀~~
有技術有膽色~~
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2011-03-13
引用第29樓傲濤2011-03-13 22:30發表的“”:
我開始睇波果陣佢都開始老化
不過呢幾年佢好似已經冇係球隊度做COACH
應該護到級既...新買果個MOROCCO仔唔錯咁
.......

果件叫咩名 我只係知道米堡鋒線好似好弱 只係有條友入左十球
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2011-03-13
引用第30樓英俊2011-03-13 22:36發表的“”:

呢件又咩名
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2011-03-13
引用第27樓名稱已被使用2011-03-13 22:16發表的“”:
我FM都簽左件Colin Copper做AM [表情]
希望而家護到級,穩多幾年陣腳再睇下升唔升到班啦 [表情]

以boro呢班人腳, 如果順風順水起黎, 下季要去到升班附加賽位置唔難~~ 英冠d球隊實力真係好相近, 而且年年都有10-12隊有能力有機會爭~~ 好刺激~~ 唔好睇佢今季排名低就以為要好耐呀, norwich, millwall同leeds都係今年先升上黎, 暫時全部都喺前半架~~
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2011-03-13
引用第34樓sikingthegreat2011-03-13 22:43發表的“”:
以boro呢班人腳, 如果順風順水起黎, 下季要去到升班附加賽位置唔難~~ 英冠d球隊實力真係好相近, 而且年年都有10-12隊有能力有機會爭~~ 好刺激~~ 唔好睇佢今季排名低就以為要好耐呀, norwich, millwall同leeds都係今年先升上黎, 暫時全部都喺前半架~~

講真人腳變動好大,點都要比d時間磨下.....
離線傲濤
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2011-03-13
引用第30樓英俊2011-03-13 22:36發表的“”:

唔清楚
MOWBRAY都唔用佢....
但佢係預備組第一場就入波
應該要D時間去適應...始終係異鄉
適應到既應該有所作為
BTW,德國籍加上有返咁上下高...令我諗起HUTH

引用第33樓名稱已被使用2011-03-13 22:38發表的“”:

呢件又咩名 [表情]

MAXIxxxxxx HAAS
離線傲濤
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2011-03-13
引用第32樓名稱已被使用2011-03-13 22:38發表的“”:
果件叫咩名 [表情] 我只係知道米堡鋒線好似好弱 [表情] 只係有條友入左十球 [表情]

Zemmama
冇計...BOYD同MCDONALD都有水貨FEEL
BOYD仲已經借左去森林...
到最尾都係要用LITA去衝...
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2011-03-13
引用第37樓傲濤2011-03-13 22:48發表的“”:
Zemmama
冇計...BOYD同MCDONALD都有水貨FEEL [表情] [表情]
BOYD仲已經借左去森林...
到最尾都係要用LITA去衝...

龍門係咪唔夠人用??
我見到好似借緊人

希望下年搵返件好d既前鋒
離線傲濤
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2011-03-13
引用第34樓sikingthegreat2011-03-13 22:43發表的“”:

英冠真係可以季季都可以大執位...
所以D降班隊真係要盡可能一季升返上英超...
如果唔係有排係英冠打滾
離線傲濤
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2011-03-13
引用第38樓名稱已被使用2011-03-13 22:51發表的“”:
龍門係咪唔夠人用??
我見到好似借緊人 [表情]
希望下年搵返件好d既前鋒 [表情]

STEELE傷左
COYNE就唔知咩事...
PAUL SMITH黎之前用緊個新仔打...
不過PAUL SMITH好似唔錯咁
佢之前係森林唔係正選黎既咩 借到佢我都覺出奇
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2011-03-13
閱讀隊呢排好似幾勁wor

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2011-03-13
引用第40樓傲濤2011-03-13 22:58發表的“”:
STEELE傷左
COYNE就唔知咩事...
PAUL SMITH黎之前用緊個新仔打...
不過PAUL SMITH好似唔錯咁
.......

冇記錯Lee Camp黎左之後冇左正選

Npower Championship table
Saturday, 12 March 2011 17:04 UK
       P    GD    PTS
1    QPR    37    36    73
2    Swansea    37    16    63
3    Norwich    36    13    63
4    Cardiff    36    14    61
5    Leeds    37    11    61
6    Nott'm Forest    37    14    60
7    Burnley    35    9    56
8    Hull    37    4    55
9    Leicester    37    1    55
10    Reading    36    17    54
11    Watford    36    12    53
12    Millwall    37    11    53
13    Portsmouth    37    1    51
14    Bristol City    36    -4    47
15    Ipswich    36    0    46
16    Barnsley    36    -10    46
17    Doncaster    37    -17    44
18    Derby    37    -5    43
19    Coventry    36    -8    41
20    Middlesbrough    36    -9    41
21    Crystal Palace    37    -22    38
22    Scunthorpe    36    -30    34
23    Sheff Utd    37    -27    32
24    Preston    35    -27    25

就咁睇,都未可以放心住
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2011-03-13
引用第41樓bmlbml2011-03-13 23:02發表的“”:
閱讀隊呢排好似幾勁wor [表情] [表情] [表情]

因為長
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2011-03-13
引用第43樓名稱已被使用2011-03-13 23:03發表的“”:
因為長 [表情]

呢隊波買佢贏,佢就輸,買佢輸,佢就贏
不過話時話,開季果時米堡既人腳唔係大超班架咩,佢唔係入左成手蘇超兵架咩,
做咩搞到依家響榜尾護級架

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)