• 6160閱讀
  • 191回復

(溫馨提示)梁靜茹今晚第二場演唱會!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 135  發表于: 2011-06-06
引用第132樓啪啪啪啪啪啪2011-06-06 02:05發表的“”:
[表情] 我呢兩場都係行最前果排

咁前

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 136  發表于: 2011-06-06
有 d 失望係佢今次唱得一首廣東歌

前年有兩首架
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 137  發表于: 2011-06-06
引用第135樓bmlbml06-06-2011 02:07發表的“”:
咁前 [表情] [表情] [表情]

坐得前睇到魚魚

今日隻紙飛機差少少到我手

前面個男仔無啦啦跳起一手搶佐

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 138  發表于: 2011-06-06
引用第134樓bmlbml06-06-2011 02:07發表的“”:
加條安全帶丫嗎 [表情] [表情] [表情]

要改路線喎

離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 139  發表于: 2011-06-06
引用第133樓啪啪啪啪啪啪2011-06-06 02:06發表的“”:
[表情] d 人真係唔比面
人地魚魚都叫大家兩次起身唱
大家都唔起身 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

hk睇演唱會唔知點解唔可以放d....

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 140  發表于: 2011-06-06
yahoo 有新聞片啦

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 141  發表于: 2011-06-06
引用第139樓bmlbml06-06-2011 02:08發表的“”:
hk睇演唱會唔知點解唔可以放d....

香港不嬲都係咁安靜架啦

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 142  發表于: 2011-06-06
我坐係前面

起身睇揮棒時

聽到後面大聲話阻住睇

明明就係我個 Section 前前後後個個都企

係得佢幾個唔企之嘛

如果我個段無人企得我企就抵比人話者

離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 143  發表于: 2011-06-06
引用第136樓啪啪啪啪啪啪2011-06-06 02:07發表的“”:
[表情] 有 d 失望係佢今次唱得一首廣東歌
前年有兩首架

上年有一part係整左MEDLEY係有廣東話歌....

旗艦人
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 144  發表于: 2011-06-06
引用第138樓啪啪啪啪啪啪2011-06-06 02:08發表的“”:
[表情] 要改路線喎

還我條魚
不過佢上前第一場又係走左落台握手,第2場就cut左,睇黎要睇頭睇尾先係最正,今次睇中間,
蝕哂la

旗艦人
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 145  發表于: 2011-06-06
引用第142樓啪啪啪啪啪啪2011-06-06 02:10發表的“”:
[表情] [表情] 我坐係前面
起身睇揮棒時
聽到後面大聲話阻住睇
.......

hk睇演唱會係咁架la....見怪不怪....
自己都唔high,演唱者點會落力唱
今晚話完就完,想迫多次encore都唔得

旗艦人
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 146  發表于: 2011-06-06
引用第143樓bmlbml06-06-2011 02:11發表的“”:
上年有一part係整左MEDLEY係有廣東話歌....

前年啊嘛?!

天下無雙(陳奕迅)
濃情化不開(周華健)
情人(BEYOND)
知足(五月天)

多得他

原來你也唱過我的歌

離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 147  發表于: 2011-06-06
引用第146樓啪啪啪啪啪啪2011-06-06 02:15發表的“”:
前年啊嘛?!
天下無雙(陳奕迅)
.......

想打上次

旗艦人
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 148  發表于: 2011-06-06
引用第144樓bmlbml06-06-2011 02:13發表的“”:
還我條魚 [表情] [表情] [表情]
不過佢上前第一場又係走左落台握手,第2場就cut左,睇黎要睇頭睇尾先係最正,今次睇中間,
蝕哂la [表情] [表情] [表情]

我講真對握手真係麻麻

握手位其實好難睇成個演唱會架

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 149  發表于: 2011-06-06
引用第145樓bmlbml06-06-2011 02:15發表的“”:
hk睇演唱會係咁架la....見怪不怪....
自己都唔high,演唱者點會落力唱 [表情] [表情]
今晚話完就完,想迫多次encore都唔得 [表情] [表情]

開哂大燈,又唔係尾場,其實無咩可廳