• 1401閱讀
  • 18回復

[娛樂]商場破壞約定。兩度截龍。羅志祥憤而離去! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-03-28
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-03-28
之前睇過 我覺得小豬扮勁
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-03-28
羅志祥 - 【CEN娛樂新聞】香港簽唱會 承諾滿足所有歌迷期望 270311

http://www.youtube.com/watch?v=IlYKx8Yeb9g&feature=
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-03-28
如果單以香港、台灣、韓國同日本既簽唱會黎比較,
香港一定係排第尾,仲要係遠遠拋離果隻,
好似韓國同日本,佢地除左簽名、握手,仲可以抱抱,
但香港就好似鑲金咁,簽一簽就趕你走,相都唔俾你影。
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-03-28
華仔是最好的
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-03-28
引用第4樓加歷查2011-03-28 18:53發表的“”:
華仔是最好的 [表情]

卡士蘭
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-03-28
引用第5樓國球旗2011-03-28 18:56發表的“”:
卡士蘭 [表情]

華哥
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-03-28
引用第5樓國球旗2011-03-28 18:56發表的“”:
卡士蘭 [表情]

笑左
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-03-28
引用第1樓Seefood2011-03-28 18:48發表的“”:
之前睇過 我覺得小豬扮勁 [表情]

咁又唔係咁講法..

好似話佢都就快簽完.. 但商場果方面趕佢地走..

本身只係比有准許證既簽 (商場買完800蚊).. 但佢都肯幫哂所以fans 簽

佢比商場果邊趕, 最後都係停車場簽埋

我覺得佢好專業
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-03-28
引用第8樓chun14242011-03-28 19:05發表的“”:
咁又唔係咁講法..
好似話佢都就快簽完.. 但商場果方面趕佢地走..
.......

我反而咁睇 佢自己好似1早話泥幾多 簽幾多
但人地商場講明有証先簽得(定唔知有証優先簽)
咁人地商場應該1早就預左時間搞個簽名會
可能真係太多fans排隊過哂時間人地先會cut人唔繼續
點都好 我覺得佢有心想滿足哂所有fans
但都要守下人地商場既rules先
話哂佢都係外地人泥香港 好多野應該入鄉隨俗
又唔係自己地頭 唔應該發皮4啪台走人羅我覺得
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-03-28
引用第9樓Seefood2011-03-28 19:12發表的“”:
我反而咁睇 佢自己好似1早話泥幾多 簽幾多
但人地商場講明有証先簽得(定唔知有証優先簽)
咁人地商場應該1早就預左時間搞個簽名會
可能真係太多fans排隊過哂時間人地先會cut人唔繼續
.......

我都有諗過呢方面..
但若果商場果邊係比小豬繼續簽.. 就比佢簽埋果少少啦
一係就直頭唔比.. 就唔好無啦啦又cut
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-03-28
引用第10樓chun14242011-03-28 19:15發表的“”:
我都有諗過呢方面..
但若果商場果邊係比小豬繼續簽.. 就比佢簽埋果少少啦
一係就直頭唔比.. 就唔好無啦啦又cut

其實係咪真係得番少少fans未簽
我覺得1個咁大既商場搞event 唔會真係得番1x個fans都唔比人簽埋
可能係其實過哂時好耐 人地商場都可能e經extend左時間
但眼見重有好多先cut人既機會比較大
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-03-28
小豬(羅志祥)上週五(25日)在香港新都城中心商場舉辦簽唱會,現場擠進萬人,讓活動時間延長不少,而他原本承諾會簽完,但人數實在太多,又傳商場堅持趕人,他氣得拍桌離場,移到停車場繼續為歌迷簽名。

唔怪得~成萬人輪住簽
重要話泥幾多簽幾多 商場真係好難control ga wor
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-03-28
引用第11樓Seefood2011-03-28 19:21發表的“”:
其實係咪真係得番少少fans未簽 [表情]
我覺得1個咁大既商場搞event 唔會真係得番1x個fans都唔比人簽埋
可能係其實過哂時好耐 人地商場都可能e經extend左時間
但眼見重有好多先cut人既機會比較大

我之前睇左另一條都係fans 既片, 聽佢地講好似係...

無論如何, 我都覺得小豬對fans 好好
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-03-28
引用第13樓chun14242011-03-28 19:23發表的“”:
我之前睇左另一條都係fans 既片, 聽佢地講好似係...
無論如何, 我都覺得小豬對fans 好好

係既~但我覺得可以用d正面d既方法去解決今次既事件
如果個個名星1唔滿意就啪台走人 咁重得鳥