• 9135閱讀
  • 332回復

[衣飾]calling youyou...(衣著研究) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 270  發表于: 2011-04-15
引用第268樓sun2011-04-15 17:20發表的“”:
我明日會去再整... [表情] [表情] [表情]

不過唔怕好難打理嗎
同埋可唔可以用果d大大卷,卷頭髮果d野響home自己整

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 271  發表于: 2011-04-15
引用第269樓煙花2011-04-15 17:22發表的“”:
有事業仲要令人眼前一亮 [表情]

事業呢家野唔係人人都有的

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 272  發表于: 2011-04-15
引用第267樓bmlbml2011-04-15 17:20發表的“”:
不能同意更多 [表情] [表情] [表情]

你系指第一句,定係第二句啊?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 273  發表于: 2011-04-15
引用第270樓bmlbml2011-04-15 17:23發表的“”:
不過唔怕好難打理嗎 [表情] [表情]
同埋可唔可以用果d大大卷,卷頭髮果d野響home自己整 [表情] [表情] [表情]

朝早起身洗頭...再gel下就可以出門口...

當然係做'糖'瓷果d大卷啦...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 274  發表于: 2011-04-15
引用第271樓bmlbml2011-04-15 17:24發表的“”:
事業呢家野唔係人人都有的 [表情] [表情] [表情]

有得自然有...無得後天都可以有架...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 275  發表于: 2011-04-15
引用第268樓sun2011-04-15 17:20發表的“”:
我明日會去再整... [表情] [表情] [表情]

點解唔拉埋youyou一齊!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 276  發表于: 2011-04-15
引用第269樓煙花2011-04-15 17:22發表的“”:
有事業仲要令人眼前一亮 [表情]

這個是真的!
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 277  發表于: 2011-04-15
引用第272樓reve2011-04-15 17:26發表的“”:
你系指第一句,定係第二句啊? [表情] [表情] [表情]

2句

旗艦人
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 278  發表于: 2011-04-15
引用第273樓sun2011-04-15 17:26發表的“”:
當然係做'糖'瓷果d大卷啦... [表情] [表情] [表情]

好貴的說

旗艦人
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 279  發表于: 2011-04-15
引用第274樓sun2011-04-15 17:26發表的“”:
有得自然有...無得後天都可以有架... [表情]

後天,不如搏第n期發肉未重好

旗艦人
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 280  發表于: 2011-04-15
引用第263樓sun2011-04-15 17:13發表的“”:
calling 有樣有事業既youyou... [表情] [表情] [表情] [表情]

我飲緊水時睇到你呢句, 差D噴水呀
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 281  發表于: 2011-04-15
引用第266樓reve2011-04-15 17:18發表的“”:
不過講返youyou啦,我覺得整佐個微卷既髮型之後,成個人就會唔同曬,眼前一亮! [表情] [表情] [表情] [表情]
不過捲髮好多功夫要打理的。。。 [表情]

我......諗諗先......
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 282  發表于: 2011-04-15
引用第280樓youyou2011-04-15 17:29發表的“”:
我飲緊水時睇到你呢句, 差D噴水呀 [表情] [表情]

差d姐係未la

旗艦人
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 283  發表于: 2011-04-15
引用第273樓sun2011-04-15 17:26發表的“”:
當然係做'糖'瓷果d大卷啦... [表情] [表情] [表情]

我朝朝已經630起身, 搞得黎, 我咪要5點起身
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 284  發表于: 2011-04-15
引用第283樓youyou2011-04-15 17:32發表的“”:
我朝朝已經630起身, 搞得黎, 我咪要5點起身 [表情] [表情]

負離子直髮又點睇

旗艦人