• 6321閱讀
  • 142回復

[線上看] Pepe Red Card VS. Barcelona [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 135  發表于: 2011-04-28
引用第128樓OldSosad2011-04-28 22:03發表的“”:
因為犯規就係阻礙佢地進攻既最大障礙
所以佢地希望用咁樣黎威嚇對方唔好再亂黎

橫掂都係跌低扮野...
下次可能狠D中佢一野收佢山...
離線plmplm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 136  發表于: 2011-04-28
引用第135樓liuming2011-04-28 23:10發表的“”:
橫掂都係跌低扮野...

咁樣....就變左同扮野無異
離線Kenneth128
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 137  發表于: 2011-04-29
引用第135樓liuming2011-04-28 23:10發表的“”:
橫掂都係跌低扮野...

好似好有道理咁

但係未同佢地一樣變得無體育精神囉
離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 138  發表于: 2011-04-29
係西班牙入面...我其實最鍾意巴塞呢隊波...
踢法好好睇...美斯的表現都好有說服力....

但咁強的球隊...竟然要不斷插水...我自己睇番慢鏡都覺得好礙眼...
我真係唔鍾意巴斯基斯呢個球員....但估唔到其他隊友都係咁....有d失望....
希望巴塞之後可以收儉下....冠軍會拎得更有公信力同完美....
Love:威夫哥係全好友最友善的

離線hyp
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 139  發表于: 2011-04-29
引用第76樓vincent2011-04-28 21:29發表的“”:
有冇得大d清d = =
pm比我ok?

http://www.youtube.com/watch?v=1-OMZyuFEOw
呢段應該更清更大
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 140  發表于: 2011-04-29
引用第138樓Rave2011-04-29 01:25發表的“”:
係西班牙入面...我其實最鍾意巴塞呢隊波...
踢法好好睇...美斯的表現都好有說服力....
但咁強的球隊...竟然要不斷插水...我自己睇番慢鏡都覺得好礙眼...
我真係唔鍾意巴斯基斯呢個球員....但估唔到其他隊友都係咁....有d失望....
.......

呢d人...真係要比佢衰下先知衰

所以非常之希望曼聯可以幫下手
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 141  發表于: 2011-04-29
引用第139樓hyp2011-04-29 01:50發表的“”:
http://www.youtube.com/watch?v=1-OMZyuFEOw
呢段應該更清更大

Pepe 係抵紅
Alves 係扮嘢

你地可以繼續出文說服我
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 142  發表于: 2011-04-29
曼聯後衛李奧-費迪南在Twitter上說:“這樣的假摔太令人尷尬了。當柏度自己看到這些重播畫面時,你覺得他會想‘我在幹什麼!?’嗎。欖球運動員會輕視足球運動員的。”英國國腳還談到了柏比的那張紅牌:“如果你們看到我被擔架抬下場之後又活蹦亂跳地回到球場上繼續比賽,那我允許你們任何人來雙腳飛鏟我。”

費迪南的隊友米高-奧雲在Twitter上指出了艾維斯的行為:“艾維斯的行為令人不喜,但巴塞隆拿球迷會為他們的行為感到高興。”

除了足球運動員,高爾夫選手Rory McIlroy和美式欖球運動員Chad Ochocinco也談到了這場比賽:“丹尼爾·艾維斯,你是個恥辱。我簡直無法相信他們因此將柏比紅牌罰下。