• 30570閱讀
  • 957回復

NBA 2011-12轉會市場 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 870  發表于: 2012-03-16
引用第868樓阿清2012-03-16 10:19發表的“”:
Nuggets, Wilson Chandler near deal
The Denver Nuggets are closing in on a long-term deal with restricted free agent Wilson Chandler, according to sources with knowledge of the talks.
.......

佢真係甘勁咩

我情願要Nene ,Nene 除左易傷外,真係硬朗好多喎,又可以打中鋒
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 871  發表于: 2012-03-16
引用第870樓frankie2012-03-16 11:08發表的“”:
佢真係甘勁咩
我情願要Nene ,Nene 除左易傷外,真係硬朗好多喎,又可以打中鋒 [表情] [表情]

係囉..
denver有gallinari, rudy,仲有件brewer..
真係咁需要wilson chandler咩?
離線CR9
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 872  發表于: 2012-03-16
fisher
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 873  發表于: 2012-03-16
Fisher
A tough goodbye
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 874  發表于: 2012-03-16
引用第870樓frankie2012-03-16 11:08發表的“”:
佢真係甘勁咩
我情願要Nene ,Nene 除左易傷外,真係硬朗好多喎,又可以打中鋒 [表情] [表情]

始終Nene都已經三十歲 仲要簽左份五年肥約 佢傷患問題都依然好難搞
呢個trade好明顯都係為左將來 free左6m出黎之餘仲換左兩個就黎完約既內線藍領
Nene offer到low-post offense但係防守方面漏洞都幾大
McGee防守一樣麻麻 但要佢同Faried一人每場拎十分 七至八個籃板應該困難唔大
仲可以期望下卡爾教練點教McGee呢個腦殘

至於WilsonChandler 其實佢一直都唔想番金塊
但係Karl教練又一直都好似好睇好佢咁
我諗依家金塊二三號位單打能力唔算好高
叫做靠得住少少既Gallo表現又飄忽
Afflalo都係等機會射openlook得閒鏟入去一兩下好過做進攻重點
Chandler叫做有內有外有防守有籃板 多一個可以自己create shot既球員都無壞
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 875  發表于: 2012-03-16
Mcgee原來都14m一年
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 876  發表于: 2012-03-16
咁都比 Lakers 換到 Sessions , 仲要換走既只係Walton同 Kapono
有冇搞錯
離線fatman
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 877  發表于: 2012-03-16

無左佢邊個絕殺
離線Chelsea
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 878  發表于: 2012-03-16
fisher
離線fatman
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 879  發表于: 2012-03-16
引用第876樓ming仔2012-03-16 17:48發表的“”:
咁都比 Lakers 換到 Sessions , 仲要換走既只係Walton同 Kapono
有冇搞錯 [表情] [表情] [表情] [表情]

估唔到LAL會搵到人換Fisher
無左佢無人禁得住高比

LAL個弱位就係PG 睇下新黎個個點啦

Walton都有人換 LAL真係d trade真係...
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 880  發表于: 2012-03-16
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線fatman
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 881  發表于: 2012-03-16
引用第880樓煙花2012-03-16 18:32發表的“”:
費沙走左?去左邊呀 [表情]
自由身定去左另一隊...雖然我唔鐘意睇佢打波.但係.......估唔到佢唔係退休...

湖人,火箭:Fisher+First Round Pick<--->Jordan Hill
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 882  發表于: 2012-03-16
引用第880樓煙花2012-03-16 18:32發表的“”:
費沙走左?去左邊呀 [表情]
自由身定去左另一隊...雖然我唔鐘意睇佢打波.但係.......估唔到佢唔係退休...

+1......
對LAL 無咩好感, 但老魚都38, 諗住係LAL 結束生涯
點會諗到LAL GM 咁無人情味 TRADE 走佢
ODOM 又係..........
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 883  發表于: 2012-03-16
引用第871樓阿清2012-03-16 14:21發表的“”:
係囉..
denver有gallinari, rudy,仲有件brewer..
真係咁需要wilson chandler咩? [表情]

需要,上述3人在功能上都與wilson是不同的
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 884  發表于: 2012-03-16
fisher