• 49085閱讀
  • 1285回復

2013-2014 年度 YFF 季前討論 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 585  發表于: 2013-07-24
我仲有個問題,點解我按任何一個球員,都係去錯地方,話"Sorry! We couldn’t find the page you requested",但將個地址由"http://uk.eurosport.yahoo.com/details/61944"改成"http://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/premier-league/details/61944",又得番,你地係咪都係咁?
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 586  發表于: 2013-07-24
連介面都差過以前  , 如果係香港呢d designer 真係炒得

睇yff 呢個改變,  我完全明白歐洲經濟點解越黎越差 ,  $100 唔夠用嗎, 咁咪借夠 $150, 下次都係唔夠咁就改到 200     

離線SniperQ
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 587  發表于: 2013-07-24
其實再諗深一層, 如果隻game 咁樣繼續落去, 大家其實得今年咁買人買得咁過癮, 因為都下年d 人ge價錢已經升o左.

仲有大家去到季中又可能見到d star player傷o左/冇雙賽, 唔知賣唔賣佢地好. 賣o左, 又驚買唔返; 放入bench, 本身個骨價又乜人都買唔到.

離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 588  發表于: 2013-07-24
有冇人知自己個team no?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 589  發表于: 2013-07-24
兵來將擋!比佢地知道,轉左個規舉佢地都唔夠我地玩的!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 590  發表于: 2013-07-24
其實個GAME 仲有大量變數。唔駛講其他,淨係一個雙賽周都可以玩死你。

掌握資訊仍然係決勝負既第一關鍵位!

世事難料呀,今日大家可能認為,買哂巴爾、VPS 就得了。分分鐘下星期巴爾過檔皇馬,VPS 季初傷出。到時又係天下大亂之時了。世事如棋局局新,追貼大巿先係皇道!

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 591  發表于: 2013-07-24
回 神秘人 的帖子
神秘人:睇唔到火兄的英文[表情] [表情]  (2013-07-24 10:01) 

所有都係對牛彈琴既廢話,唔駛睇架啦……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 592  發表于: 2013-07-24
回 朗尼 的帖子
朗尼:
有冇人知自己個team no?

火鳳凰:
無晒的玩家編號,大家搞遊戲的話會好難,同埋睇過下個 interface,要 link 去 excel 都應該好煩……[表情] [表情]  

我估已經無左個 team no.
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 593  發表于: 2013-07-24
回 freezefox 的帖子
freezefox:兵來將擋!比佢地知道,轉左個規舉佢地都唔夠我地玩的![表情] [表情] [表情]  (2013-07-24 11:13) 

而家玩運多的喎,尤其每週 captain 影響分數好大……
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 594  發表于: 2013-07-24
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:而家玩運多的喎,尤其每週 captain 影響分數好大……[表情] (2013-07-24 11:34) 

呢個GAME  從來都係五分運氣三分技術再加兩分毅力架啦。

宜家可能變成六分運氣兩分技術十分毅力咁解者!

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 595  發表于: 2013-07-24
仲有提一提大家,如果 rotoworld 出果個計分表係正確的話,FC 變左 -1分,大家買人就要小心避開犯規多果的 (例如 carroll),三個犯規已經等於一張黃牌……

同埋亦可以留意多的果的 FW 多既技術型球員……
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 596  發表于: 2013-07-24
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:仲有提一提大家,如果 rotoworld 出果個計分表係正確的話,FC 變左 -1分,大家買人就要小心避開犯規多果的 (例如 carroll),三個犯規已經等於一張黃牌……
同埋亦可以留意多的果的 FW 多既技術型球員…… (2013-07-24 11:39) 

反正已成定局,我地不如好似火兄咁,正面D 研究下隻GAME 係新改動下,應該點玩先岩啦。

離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 597  發表于: 2013-07-24
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:仲有提一提大家,如果 rotoworld 出果個計分表係正確的話,FC 變左 -1分,大家買人就要小心避開犯規多果的 (例如 carroll),三個犯規已經等於一張黃牌……
同埋亦可以留意多的果的 FW 多既技術型球員…… (2013-07-24 11:39) 

之前我自己都度過下 fw多左分 playmaker同成日爆入禁區果d應該會變左好屈分
雖然話fc 家下扣1分 def位變相扣分幾會多左
但pi int果d又多左分 真係唔知打唔打多個def位好
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 598  發表于: 2013-07-24
回 火鳳凰 的帖子

第一個諗起 Hazard
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 599  發表于: 2013-07-24
回 國球旗 的帖子
國球旗:第一個諗起 Hazard[表情] (2013-07-24 12:09)