• 47289閱讀
  • 1870回復

[問陣]week 38 鳳凰謝幕之最後一夜 (多謝各位好友!無言感激!) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線totoro9
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1155  發表于: 2013-05-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:多謝捧場,不如講多幾句,大家一齊討論下……[表情] (2013-05-18 10:24) 

半夜三點幾你係度,凌晨6點幾你又係度,朝早十點幾你仲係度

真係抵你做top10

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1156  發表于: 2013-05-18
報到!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1157  發表于: 2013-05-18
回 totoro9 的帖子
totoro9:半夜三點幾你係度,凌晨6點幾你又係度,朝早十點幾你仲係度 [表情]
真係抵你做top10[表情]
....... (2013-05-18 10:44) 

半夜三點幾︰做緊野
凌晨六點幾︰未訓
朝早十點幾︰樓下裝修嘈醒左

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1158  發表于: 2013-05-18
回 arsenal 的帖子
arsenal:火兄,最後一週幫我評一次陣 [表情]
....... (2013-05-18 02:34) 

奴奴真係用波尼連呀?!

我都想用呀!

離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1159  發表于: 2013-05-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:Lambert refused to give any hints if Bent will start on Sunday with Christian Benteke suspended after his red card in the 2-1 defeat to Chelsea last week.
“I’ll pick a team I think can go and win. That’s me being fair to everyone,” he added.
....... (2013-05-18 10:22) 

係...其實我今周D錢比BALE +禾仔食死左...上周用左shelvey +mcmanaman做骨,
今周如無意外會keep shelevey,mcmanaman 轉第2條骨....

依家得6蚊買1個F 或者 由3-4-3 變陣做3-5-2     F -> Mf  
不過個人始終prefer 多個前鋒...
揀緊pogxxxxxxxk /黑碧/borini/bent/ stoke 既(jerome / owen)

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1160  發表于: 2013-05-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:奴奴真係用波尼連呀?!
我都想用呀! (2013-05-18 10:55) 

我地驚佢升價,豁出去買左先……

仲要等星期日奴奴有無進一步消息架……
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1161  發表于: 2013-05-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:就係趁人少少夜孖孖俾的驚嚇大家……[表情]
 (2013-05-18 02:50) 

無1 蚊KELLY,無五蚊球王!無偷古天奴………

根本都唔可能砌到你地既驚嚇陣。

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1162  發表于: 2013-05-18
回 lot1121 的帖子
lot1121:係...其實我今周D錢比BALE +禾仔食死左...上周用左shelvey +mcmanaman做骨,
今周如無意外會keep shelevey,mcmanaman 轉第2條骨....
依家得6蚊買1個F 或者 由3-4-3 變陣做3-5-2     F -> Mf  
....... (2013-05-18 10:56) 

骨中揀……

可以考慮埋 moses 既,佢正選機會應該最高既……
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1163  發表于: 2013-05-18
回 國球旗 的帖子
國球旗:J. Robles
Wigan
....... (2013-05-18 03:09) 

韋舒亞正選機會有幾大?呢件好野!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1164  發表于: 2013-05-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:費托其實都唔係無得搏,有唔少人都覺得 benitez 最後一場有可能用佢……
另外,我自己其實都幾睇好 carroll,主場對住雷丁好大機會有波入…… (2013-05-18 03:22) 

個個就係我。

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1165  發表于: 2013-05-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:韋舒亞正選機會有幾大?呢件好野! (2013-05-18 11:02) 

可以照返上場既陣式,就咁 wilshere 代 arteta︰

ramsey    wilshere
walcott                  rosicky                  cazorla
                              podolski

亦可以出返 giroud︰

ramsey  rosicky
walcott                cazorla                 podolski
                               giroud                
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1166  發表于: 2013-05-18
其實$1bardsley唔係咁想用 對住tot我覺得無cs+黃牌
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1167  發表于: 2013-05-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:我地驚佢升價,豁出去買左先……
仲要等星期日奴奴有無進一步消息架…… (2013-05-18 11:00) 

我個問題係,用左波連尼,會有四個幾剩,可以要黎UPGRADE 史東。但8 蚊根本買唔到咩好野,

UP 黎都無用………咁用波連尼既意義就無左一半了!

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1168  發表于: 2013-05-18
回 Seefood 的帖子
Seefood:其實$1bardsley唔係咁想用 對住tot我覺得無cs+黃牌[表情] [表情]  (2013-05-18 11:06) 

我都唔想用,但係 coates 又唔知有無得出,暫時都無計……

其實 debuchy 都係一樣大機會 yc/pkc……
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1169  發表于: 2013-05-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:我都唔想用,但係 coates 又唔知有無得出,暫時都無計……
其實 debuchy 都係一樣大機會 yc/pkc……[表情] (2013-05-18 11:08) 

就係食左deb呢件 唔想食多件