• 6893閱讀
  • 210回復

我要見兩位數! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2013-03-12
連續兩周想殺入去100名之內都失敗!上周中朗尼、爆炸頭反而要跌排名。今周放手一搏,連S7 都放埋,結果S7 同巴爾果然唔高分,但衰就衰在換入黎既盧卡古、夏迪一樣低分。換碼行動得個吉。好彩有個般恩同我搶番17分番黎,洛厘斯又如願地負分負到嘔,一來一回26分既分差,先可以勉勉強強吊住條命,KEEP 係百零名呢個位。兩周係不利形勢下都可以保持原位,今周手上籌碼唔錯,賽程又唔差,應該可以有力第三次挑戰雙位排名!希望月底出埠前可以進佔番一個有利既位置。我擔心月底唔係香港偷唔到人,四月既賽程會好頭痕。

般恩

DEBUCHY    YANGA-MBIWA       舒亞拿/多臣
卡穌拿     施素高     巴爾     古天樂
史毒     REMY      賓迪基/朗尼

中場線唔會郁架啦。雙賽出現前都會維持陣式。前鋒、後防都係各得一個位會考慮換人。後防暫時係舒亞拿同多臣之間選。如果大家有咩好既提議,不妨提出。

前鋒偷左賓迪基,但老老實實,九成會換入曼聯前鋒。暫時考慮肥仔。因為買肥仔,我先可以有6個幾去買個後防,先買得起舒亞拿或多臣。如果買VPS,我就得番3.28,到時只可以買到一個無得出場既後防,似乎唔多值搏。

當然,仲有個方法,就係般恩變艾哈比斯,不過,都係得番4.28買後防,只能買到韋堅遜,連艾卡拉斯都買唔到(原本買到,但岩岩又升左價,差八個仙)

大家有冇咩建議咁呀?
[ 此帖被freezefox在2013-03-12 10:54重新編輯 ]

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2013-03-12
其實benteke都唔錯 話哂主場打護級戰應該都落力打 重有12碼射
但1個mu都無又真係太大風險
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2013-03-12
回 Seefood 的帖子
Seefood:其實benteke都唔錯 話哂主場打護級戰應該都落力打 重有12碼射
但1個mu都無又真係太大風險[表情] [表情]  (2013-03-12 11:23) 

如果唔係曼聯對雷丁,我都唔介意KEEP 賓迪基。話哂佢肯定個個星期搏老命!

可惜,今周好難吾買曼聯前鋒………

離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2013-03-12
回 freezefox 的帖子
freezefox:如果唔係曼聯對雷丁,我都唔介意KEEP 賓迪基。話哂佢肯定個個星期搏老命!
可惜,今周好難吾買曼聯前鋒……… (2013-03-12 11:28) 

睇你博唔博羅 話哂價$上都有唔細既差異
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2013-03-12
Seefood:睇你博唔博羅 話哂價$上都有唔細既差異[表情] (2013-03-12 11:30) 

唔會咁搏啦。你話買賓迪基,套番出黎既錢可以買一個好強得分力既後防就話者。

否則,錢多左但又無咩心儀既目標,都係浪費。

離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2013-03-12
2個找卡數後防好搏∼
仲耍係對wigan...

你係咪真係唔會放bale?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2013-03-12
今季D 後防既性價比認真麻麻。

離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2013-03-12
freezefox:今季D 後防既性價比認真麻麻。 (2013-03-12 11:53) 

debuchy, Kelly, verto都唔錯∼
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2013-03-12
回 ODIN 的帖子
ODIN:2個找卡數後防好搏∼
仲耍係對wigan...
你係咪真係唔會放bale? (2013-03-12 11:52) 

如果要放巴爾,上周就放左了。S7 同巴爾之間我揀左巴爾。

兩個紐卡素後防好搏?WHY?你見上周無CS ,DEBUCY 都搶到成9分!絕對係靚骨哎。至於另一件………個半之嘛,幾乎落到場就回到本。有咩所謂?要黎攝下位都好哎。

離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2013-03-12
freezefox:唔會咁搏啦。你話買賓迪基,套番出黎既錢可以買一個好強得分力既後防就話者。
否則,錢多左但又無咩心儀既目標,都係浪費。 (2013-03-12 11:52) 

咁又係 今年買親d貴def都成日中伏
反而平價def重有d驚喜
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2013-03-12
freezefox:如果要放巴爾,上周就放左了。S7 同巴爾之間我揀左巴爾。
兩個紐卡素後防好搏?WHY?你見上周無CS ,DEBUCY 都搶到成9分!絕對係靚骨哎。至於另一件………個半之嘛,幾乎落到場就回到本。有咩所謂?要黎攝下位都好哎。 (2013-03-12 11:56) 

作客對wigan,我怕會食牌∼
特別係大家都搏緊老命,而找卡數作客麻麻地...
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2013-03-12
我的陣...

lloris
verto - debuchy - kelly
santi - cabaye - michu - dembele
ronney - mata - beneteke

remaining: $2
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2013-03-12
回 ODIN 的帖子
ODIN:debuchy, Kelly, verto都唔錯∼[表情] (2013-03-12 11:54) 

VERTO 上周之前都係咁被人埋怨無咩分架。唔係點會咁多人明明KEEP 左佢大半季,近排都放鬼左佢。

KELLY 一蚊入個D 真係抵玩。可惜我放左了。無我份!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2013-03-12
Seefood:咁又係 今年買親d貴def都成日中伏
反而平價def重有d驚喜[表情] (2013-03-12 11:57) 

係呀。你睇後防球員第一版最貴個廿個,有邊個既回報係令人滿意的?

離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2013-03-12
mbiwa 應該冇正哪, colo 上場都差唔多ok . 所以你要預留d 黎update 呢個位