• 3158閱讀
  • 72回復

賓尼 第十六周 生日周 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bennylau127

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-12-03
現陣
Lloris
Shorey Morrison Cuéllar
S. Cazorla Lallana Robson-Kanu Adam Johnson Michu
A. Le Fondre J. Mata

今周有D忙, 選擇題如下

1. R. van Persie + J. Roberts + A. Mariappa
2. F. Torres/Lambert + Michu/S. Sessegnon + C. Cuéllar
3. S. Agüero +  Michu/S. Sessegnon + C. Cuéllar

無咩心水, 趕住出街, 大家幫我揀啦
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
連續三周快車 排名都由2xx跌到13xx,

今周雙賽伏味濃. 雷丁主埸威猛, 岩岩主埸曼聯都能攻入三球,但雙賽雙作客馬上打個折..
而另一隊雙賽隊伍 新特蘭, 作為吸分隊伍, 我一直都堅持避開對家, 因為新記球員唔高分外,
對家都少球員可以爆到分!!!

Sunderland -

有以唔入波唔射門戰術既新特蘭, 把握力強既前鋒 費查都傷出埋,
之後會出C. Wickham? 定係F. Campbell?
Larsson+S. Sessegnon + Adam Johnson+ C. Gardner + J. McClean, 中埸又會買邊個?
C. Cuellar + P. Bardsley + M. Kilgallon 除左應該會用Cuellar外, 其他兩個得分力都叫人擔心,
而一周前什至有人為左雙賽先偷既S. Mignolet, 尋晚都不負眾望成功 -6分 減價,
但減左價, 你又夠唔夠膽用呢?

Reading -

相較之新特蘭, 雷丁球員得分穩定好多, 多數都係穩定地低...

A. Federici 大開大放既雷丁雖然防守比季初有所改變, 但作客攻擊力強既shn,同少sot既新特蘭, 龍門雖然只係$4, 但你有信心玩命拎正分嗎?

N. Shorey 本周唯一一個有信心既雙賽球員, 但全世界都有, 所以唔需要理會
S. Morrison  雷丁中擅頂既後之一 我對佢都有一定信心 相信雙賽可以回本!

[ 此帖被bennylau127在2012-12-08 18:01重新編輯 ]
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-12-03
雙賽伏味濃....totally agree!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-12-03
盡量搏少點
求穩陣
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-12-03
如果費查傷出,買多件讀緊後衛,加上唔用新地前鋒.........
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-12-03
點解你全部都係新地的人............我覺得讀緊的人仲值搏,又平又靚.........
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-12-03
雙賽伏味濃,單賽買唔過,完全唔識玩!

莫講話雙賽既唔知點買好,就算你想轉買單賽人,亦都係唔知點買好!

雙曼榜首大戰、車仔態沉仲要作客、利記S7停賽作客韋斯咸、熱刺作客硬拼愛華頓、阿記雖然主場但係最近好唔掂,真係無場買得過。
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-12-03
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:雙賽伏味濃,單賽買唔過,完全唔識玩!
莫講話雙賽既唔知點買好,就算你想轉買單賽人,亦都係唔知點買好!
雙曼榜首大戰、車仔態沉仲要作客、利記S7停賽作客韋斯咸、熱刺作客硬拼愛華頓、阿記雖然主場但係最近好唔掂,真係無場買得過。[表情]  (2012-12-03 14:45) 

都唔係ge...單賽黎講韋根,fulham甚至swans都玩得過
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-12-03
回 朗尼 的帖子
朗尼:
點解你全部都係新地的人............我覺得讀緊的人仲值搏,又平又靚.........

今週平唔平真係無咩關係。

因為大家都平價KEEP左最少3-5個人,就算買晒最貴果的雙賽人,今週都仲有七、八蚊剩。
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-12-03
回 英俊 的帖子
英俊:都唔係ge...單賽黎講韋根,fulham甚至swans都玩得過 (2012-12-03 14:48) 

SWANSEA 對住 NORWICH,NORWICH 最近氣勢旺盛,失波又少。

WIGAN 對住 QPR,QPR 雖然仲係唔識入波,但係 REDKNAPP 著重執好個後防,最近兩場只係失一球。

係 FULHAM 可以考慮買下,不過最近佢自己都態沉,已經七場不勝了。
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-12-03
單賽博阿記反底吧!

即係照keep giroud+cazorla。。。收工∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-12-03
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:今週平唔平真係無咩關係。
因為大家都平價KEEP左最少3-5個人,就算買晒最貴果的雙賽人,今週都仲有七、八蚊剩。[表情] (2012-12-03 14:48) 

哈.....我keep住三件,sorry又俾你地貴,我唔夠錢用,所以要又平又靚.........
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-12-03
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:雙賽伏味濃,單賽買唔過,完全唔識玩!
雙曼榜首大戰、車仔態沉仲要作客、利記S7停賽作客韋斯咸、熱刺作客硬拼愛華頓、阿記雖然主場但係最近好唔掂,真係無場買得過。[表情]  (2012-12-03 14:45) 

你都識講,單賽都唔知搏乜好,就去盡傷賽喇!
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-12-03
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:SWANSEA 對住 NORWICH,NORWICH 最近氣勢旺盛,失波又少。
WIGAN 對住 QPR,QPR 雖然仲係唔識入波,但係 REDKNAPP 著重執好個後防,最近兩場只係失一球。
....... (2012-12-03 14:52) 

你分析得好岩,所以我諗住今週盡執後防,因為頭先你講果3場單賽有2場可能有CS
加上sunderland D打法係防守行先(我都唔知點解近幾場場場開大),所以都係重兵後防,中前場都係用下D keep開的人+ 少少雙賽人,太多錢剩咪轉個20蚊的球員,搏佢回本囉
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-12-03
回 朗尼 的帖子
朗尼:你都識講,單賽都唔知搏乜好,就去盡傷賽喇! (2012-12-03 14:57) 

都係架…… 根本就無得買…… 除非買返個曼城睇波……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-12-03
回 英俊 的帖子
英俊:
你分析得好岩,所以我諗住今週盡執後防,因為頭先你講果3場單賽有2場可能有CS[表情]
加上sunderland D打法係防守行先(我都唔知點解近幾場場場開大),所以都係重兵後防,中前場都係用下D keep開的人+ 少少雙賽人,太多錢剩咪轉個20蚊的球員,搏佢回本囉[表情]

20蚊以上球員有四個︰

BALE 傷左、S7 停賽、RVP/ROONEY 作客曼城……