• 26290閱讀
  • 804回復

WK17 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 240  發表于: 2012-12-14
回 reve 的帖子
reve:其實我之前諗放snodgrass都想買defoe,不過15蚊現價真係太貴所以放棄了。 (2012-12-14 16:58) 

2選1的話我其實覺得偷價snodgrass抵D....
起碼有雜分cover下....^^"""

同埋前面見到有人話pilkington同snodgrass輪住爆...
我後黎睇完D分,近幾周好似的確係咁樣.........
所以依家心旭好唔好轉......
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 241  發表于: 2012-12-14
回 lot1121 的帖子
lot1121:2選1的話我其實覺得偷價snodgrass抵D....
起碼有雜分cover下....^^"""
同埋前面見到有人話pilkington同snodgrass輪住爆...
....... (2012-12-14 17:05) 

即係今周輪到pilkington爆?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 242  發表于: 2012-12-14
回 呀威 的帖子
呀威:我發現我已經執完[表情]  (2012-12-14 17:03) 

其實我都係
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 243  發表于: 2012-12-14
回 reve 的帖子
reve:即係今周輪到pilkington爆?[表情] (2012-12-14 17:08) 

你開晒2個黎睇睇啦  
我唔想搞到好似慫恿人咁呀
仲要係你地推介都未寫
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 244  發表于: 2012-12-14
lot1121:你開晒2個黎睇睇啦  
我唔想搞到好似慫恿人咁呀[表情]
仲要係你地推介都未寫[表情] (2012-12-14 17:12) 

其實我今周無推介

前面咪寫佐買scholes咯
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 245  發表于: 2012-12-14
lot1121:今周defoe@15 好定西布朗前鋒3子(odem@12.89  long@11 , 同lukaku @8.6)好?
依家中場線係caz wilshere kanu dembele  ,應該會再將kanu / dembele 換第D人,不過未諗到[表情]
同埋如果真係用埋defoe 我就暫時有4個熱刺人了..............
 (2012-12-14 16:55) 

我寧要4個利記都唔會用4個熱刺 .

睇見熱刺一領先就縮已經怕怕 , 反而近期覺得利記陣容好機動, 較為睇好 , 加上對方週中打多場 , 已維拉陣容不足以應付8日內3場賽事.
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 246  發表于: 2012-12-14
回 reve 的帖子
reve:其實我今周無推介[表情]
前面咪寫佐買scholes咯[表情] (2012-12-14 17:12) 

我諗過用佢定wilshere
暫時一個man u 都無~
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 247  發表于: 2012-12-14
回 bbq903 的帖子
bbq903:我寧要4個利記都唔會用4個熱刺 .
睇見熱刺一領先就縮已經怕怕 [表情], 反而近期覺得利記陣容好機動, 較為睇好 , 加上對方週中打多場 , 已維拉陣容不足以應付8日內3場賽事. (2012-12-14 17:13)

h我有FRD都係睇好利記,不過
利記我除左中場之外無咩位換到 同埋唔識揀
前鋒有s7
後衛keep 開sorry vert bassong
唔太想中場用埋謝老4,舒維爾又驚佢食牌.............
無keep sterling 又無理由用現價入佢...
[ 此帖被lot1121在2012-12-14 17:24重新編輯 ]
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 248  發表于: 2012-12-14
回 bbq903 的帖子
bbq903:我寧要4個利記都唔會用4個熱刺 .
睇見熱刺一領先就縮已經怕怕 [表情], 反而近期覺得利記陣容好機動, 較為睇好 , 加上對方週中打多場 , 已維拉陣容不足以應付8日內3場賽事. (2012-12-14 17:13) 

有得領先仲唔好............只怕打極都打唔入者.......
離線withoutyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 249  發表于: 2012-12-14
初陣...醫生睇下點
GOALKEEPERS

Remove
B. Myhill
West Brom
Sell at 3.46
(market price 3.46)
DEFENDERS

Remove
N. Shorey
Reading
Sell at 9.56
(market price 11.39)
Remove
S. Bassong
Norwich
Sell at 8.28
(market price 9.45)
Remove
Kolo Toure
Man City
Sell at 4.52
(market price 4.52)
Remove
G. Johnson
Liverpool
Sell at 15.22
(market price 15.22)
MIDFIELDERS

Remove
R. Sterling
Liverpool
Sell at 6.03
(market price 7.83)
Remove
A. Pilkington
Norwich
Sell at 12.00
(market price 12.00)
Remove
J. Mackie
QPR
Sell at 8.34
(market price 8.34)
FORWARDS

Remove
A. Le Fondre
Reading
Sell at 8.46
(market price 8.46)
Remove
J. Defoe
Tottenham
Sell at 15.06
(market price 15.06)
Remove
R. Lukaku
West Brom
Sell at 8.69
(market price 8.69)
.
Maximum Team Value    100.00
Team value    99.62
Available Funds    0.38
離線lmr0322
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 250  發表于: 2012-12-14
偷價holt or现價 giroud?
離線k...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 251  發表于: 2012-12-14
醫生救命呀

洛里斯 熱刺    Sell at 2.09 (market price 6.86)

維頓漢 熱刺    Sell at 5.88 (market price 9.92)
梳尼 雷丁    Sell at 6.17 (market price 11.39)
尼臣 昆士柏流浪    Sell at 7.36 (market price 9.79)
格連莊臣 利物浦    Remove (buying at 15.22)

辛迪卡蘇拿 阿仙奴    Sell at 5.67 (market price 11.88)
占美麥基 昆士柏流浪    Remove (buying at 8.34)
麥安拿夫 雷丁    Remove (buying at 8.35)

基奧特 阿仙奴    Sell at 6.68 (market price 8.94)
辛迪加斯 諾域治    Sell at 11.59 (market price 17.11)
蘇亞雷斯 利物浦    Sell at 21.44 (market price 21.51)

Available Funds 1.21

醫生我用433會唔會唔係咁好?
另外其實我仲KEEP住MICHU
應唔應該留返佢DOWNGRADE GJ?
定有冇其他方法砌好啲?
謝謝

離線大少*
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 252  發表于: 2012-12-14
點解咁少人提gallas?係咪冇正/傷?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 253  發表于: 2012-12-14
醫生s , 派京頓 & 楊格 & 塔拉布 & 杜夫  呢四位中場點排 ???   
離線assko
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 254  發表于: 2012-12-14
KEEP MICHU/ROONEY再買S7
無咩錢可以用了...
KEEP以上兩個邊個好D MU我就驚係VPS爆肥仔冇
MICHU就驚入唔到波會冇咩雜分...