• 21955閱讀
  • 703回復

WK16 -- 鬼影醫務所 (新醫生 CHUCK 開始實習喇 ) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2012-12-06
回 alan1439 的帖子
alan1439:fellaini 11.07[表情]  (2012-12-06 16:45) 

咁掂啦~~ 可以再用嘅如果冇咩特別心水~~
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2012-12-06
有冇太陽地費查消息?
離線kezzini
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2012-12-06
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:kanu就當頭起, mcanuff就穩陣少少....
larsson少分d但有死球, sessesgnon最有機入波就冇咁穩定, aj就穩穩陣陣有d基本分....
至於實際買邊個.... 好睇你個人喜好同埋性格鍾意點買法.... (2012-12-06 16:38) 

新特蘭隊波又會咁平均...
個人一直覺得aj唔勁, 條路太死, 冇咩變化
cc龍淨係睇過utube...仲要睇完都唔覺勁
反而larsson就係阿仙奴已經睇中佢...

呢3個真係好難揀
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2012-12-06
sikingthegreat:kanu就當頭起, mcanuff就穩陣少少....
larsson少分d但有死球, sessesgnon最有機入波就冇咁穩定, aj就穩穩陣陣有d基本分....
至於實際買邊個.... 好睇你個人喜好同埋性格鍾意點買法.... (2012-12-06 16:38) 

有兩場機會,梗係以入球能力最高的行先喇.........
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2012-12-06
回 kezzini 的帖子
kezzini:新特蘭隊波又會咁平均...
個人一直覺得aj唔勁, 條路太死, 冇咩變化
cc龍淨係睇過utube...仲要睇完都唔覺勁
反而larsson就係阿仙奴已經睇中佢...
....... (2012-12-06 17:15) 

aj死去, 但佢真係會去, 雖然有時失敗, 但點都屈到d分返黎
sessesgnon上季好fit, 今季唔fit, 但呢兩,三場好返d, 如果個態繼續上升, 可能有料到~~
larsson.... 俾人搶晒d屈到分嘅工作....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2012-12-06
回 朗尼 的帖子
朗尼:有兩場機會,梗係以入球能力最高的行先喇......... (2012-12-06 17:28) 

有道理~~
所以點選擇真係好睇個人喜好同性格~~

我暫時就選左aj~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2012-12-06
sikingthegreat:唔係唔好, 如果唔係為左keep人, 雙賽唔用mignolet又好似有d.... 定係你guzan係偷價? 如果係就keep啦, 仲可以用一排~~ (2012-12-06 16:54) 

吾係偷價…其實米格不讓對車仔都應該冇cs..雖然車仔好沉…但都應該入到波…分分鐘吾止一球…
第二場打雷丁…雷丁有前冇後…老新末必保得住cs...兩場加埋可能都係十分到…
所以我想博下…
最主要係我好吾想用老新…
離線kezzini
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2012-12-06
sikingthegreat:有道理~~
所以點選擇真係好睇個人喜好同性格~~
我暫時就選左aj~~ (2012-12-06 17:30) 

明白, 一切以yff屈分論行先, 放棄larsson...
離線matthew26262
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2012-12-06
門將

Remove
    巴特古辛 維拉
    以2.44出售 (市價7.27)

後衛

Remove
    梳尼 雷丁
    以6.19出售 (市價12.21)
    Remove
    梳頓 史篤城
    以3.54出售 (市價7.24)
    Remove
    荷西安歷基 利物浦
    以12.09出售 (市價14.00)

中場

Remove
    辛迪卡蘇拿 阿仙奴
    以5.67出售 (市價13.07)
    Remove
    R.史達寧 利物浦
    以2.56出售 (市價6.13)
    Remove
    施斯隆 新特蘭
    以11.25出售 (市價11.39)
    Remove
    麥安拿夫 雷丁
    以7.85出售 (市價8.42)

前鋒

Remove
    基奧特 阿仙奴
    以8.94出售 (市價10.32)
    Remove
    雲佩斯 曼聯
    以26.20出售 (市價28.20)
    Remove
    迪科爾 熱刺
    以12.00出售 (市價17.52)
應唔應該down 安歷基,換aj+雙賽後防?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2012-12-06
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:吾係偷價…其實米格不讓對車仔都應該冇cs..雖然車仔好沉…但都應該入到波…分分鐘吾止一球…
第二場打雷丁…雷丁有前冇後…老新末必保得住cs...兩場加埋可能都係十分到…
所以我想博下…
最主要係我好吾想用老新… (2012-12-06 17:36) 

我睇法有d唔同, 我覺得對chelsea一係cs, 一係失一球....
對reading就真係難講d, save都未必多, 如果失波都幾慘....

同埋, 如果你唔想用sunderland, 咁就用guzan啦~~ 主場對stoke, 應該唔會出事掛..... (不過stoke近5場4勝1和....)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2012-12-06
回 kezzini 的帖子
kezzini:明白, 一切以yff屈分論行先, 放棄larsson... (2012-12-06 17:44) 

我自己會係咁睇~~

(當然, 處理死球都有屈分嘅機會)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2012-12-06
回 matthew26262 的帖子
matthew26262:門將
    Remove
    巴特古辛 維拉
    以2.44出售 (市價7.27)
....... (2012-12-06 17:48) 

作客主場表現相當不俗嘅west ham, 仲要冇suarez, 可以預期liverpool進攻乏力.... 加上作客west ham應該都係守唔住cs....

所以俾我我一定會放enrique....
離線kazaf199276
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2012-12-06
                                                   Lloris(3.21)
                             Cuellar(12.25) Sorry(9.56) Chico(8.01)
S.Cazorla(5.67) Lallana(6.42) Adam Johnson(10.85) Michu(11.02) Mcanuff(8.27)
                                 Giroud(10.32) Berbatov(13.38)/S.Fletcher(12.38)

Any rooms for improve?
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2012-12-06
回 kazaf199276 的帖子
kazaf199276:                                           &n .. (2012-12-06 18:56) 

現價Giroud, 不博也罷...
Chico 都有更好選擇
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2012-12-06
回 Rafer 的帖子
Rafer:初陣 :
Lloris
Shorey Cuellar Morrison
Carzola Lalala AJ Sessegnon Robson-Kanu
....... (2012-12-06 12:21) 

10 same~~~