• 32276閱讀
  • 1397回復

WK13 -- 鬼影醫務所 ( 請留意#0, 又有星級醫生) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 195  發表于: 2012-11-22
回 CHUCK 的帖子
CHUCK:
求指教下[表情] [表情] [表情]  

嘩.......好耐冇見.......
離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 196  發表于: 2012-11-22
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:嘩.......好耐冇見.......[表情] (2012-11-22 15:37) 

係呀....
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 197  發表于: 2012-11-22
其實有好幾個問題想問下....

J. Reina @6.63

DEFENDERS:
N. Shorey @ 7.41
S. Bassong @ 5.36
C. Smalling @ 6.21

MIDFIELDERS:
S. Cazorla @5.66
J. Wilshere @3.01
Antonio Valencia @11.26
H. Ben Arfa @ 8.69    

FORWARDS:
C. Tevez @ 15.01
R. Lambert @ 9.67
D. Ba @ 19.77

淨1.32

ben arfa 駛唔駛執一執... 好唔好換成     現價:g.ramirez / maloney/ lalala / Michu @7.17 ?
一係就down Ba --> Kone 再up 埋wilshere...
之後就係smalling vs vertonghen 了...邊個好少少...?

感謝~~~~~~~~
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 198  發表于: 2012-11-22
光醫生睇好華西?
[ 此帖被alan1439在2012-11-22 16:11重新編輯 ]
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 199  發表于: 2012-11-22
回 lot1121 的帖子
lot1121:其實有好幾個問題想問下....
DEFENDERS:
....... (2012-11-22 15:50) 

ben arfa 駛唔駛執一執... 好唔好換成     現價:g.ramirez / maloney/ lalala / Michu @7.17 ?
一係就down Ba --> Kone 再up 埋wilshere...
之後就係smalling vs vertonghen 了...邊個好少少...?

1. 其實有信心都可以一KEEP , 卡比耶又傷左, 應該攻擊中心都係靠佢
2. 有BEN ARFA 就其實唔好用BA  反之都係 始終作客 又唔係特別好賽程
3. 後者偷價會好D 無CS都有雜分, 而且唔使煩正選
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 200  發表于: 2012-11-22
DEFENDERS:

down ba啦, 冇左cabaye, 又作客, 轉kone順便upgrade wilshere都好 (如果可以up到做d想用嘅人) 如果up唔到d咩好野, 咁就.... 真係睇你對newcastle同wigan邊隊信心大喇....

ben arfa冇左cabaye, 應該有更多發揮嘅.... 但呢場作客, 先觀察一場睇下有咩唔同可能好d....

smalling.... 你信有cs就smalling, 唔係就vert.  個人就認為都有cs.... 掛.... , 留意preview睇下有冇提有冇正就ok~~
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 201  發表于: 2012-11-22
回 alan1439 的帖子
alan1439:光醫生睇好華西? (2012-11-22 16:09) 

暫時都幾睇好~ 睇下星期六有冇咩新既news~ 唔係的話都應該好大機會用佢
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 202  發表于: 2012-11-22
醫生...求診...THX!!                     

洛里斯
           梳尼, 巴斯桑, 拜恩斯
辛迪卡蘇拿, 拉爾拉拿, 史達寧, 希斯佩加
           基奧特, 雲佩斯, 迪科爾
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 203  發表于: 2012-11-22
請問咁又點呢??邊個好D呢??THX!!

洛里斯
                     梳尼, 巴斯桑, RAMIS
                     基奧特, 雲佩斯, S7
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 204  發表于: 2012-11-22
回 olleh 的帖子
olleh:醫生...求診...THX!![表情] [表情]                    
                 & .. (2012-11-22 16:51) 

第1個好D
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 205  發表于: 2012-11-22
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:第1個好D (2012-11-22 16:57) 

有位置要轉嗎?? 剩0.29...THX!!                      

洛里斯
           梳尼, 巴斯桑, 拜恩斯
           基奧特, 雲佩斯, 迪科爾
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 206  發表于: 2012-11-22
回 olleh 的帖子
olleh:有位置要轉嗎?? 剩0.29...THX!![表情]                      
             &nbs .. (2012-11-22 17:00) 

都冇咩特別野要轉呀~ 我都想要呢個陣添~
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 207  發表于: 2012-11-22
DEFENDERS:

waaa~ 2個醫生覆我呀~~
其實我睇好newcastle 呢場多過wigan...
畢竟好似得soton 成功失到30球(如果計GA的話......)
but thx ~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 208  發表于: 2012-11-22
回 olleh 的帖子
olleh:有位置要轉嗎?? 剩0.29...THX!![表情]                      
             &nbs .. (2012-11-22 17:00) 

HITZ留意有無正 baines個人唔睇好回本 之後都好大路
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 209  發表于: 2012-11-22
lot1121:waaa~ 2個醫生覆我呀~~
其實我睇好newcastle 呢場多過wigan...
畢竟好似得soton 成功失到30球(如果計GA的話......[表情])
but thx ~~[表情] (2012-11-22 17:23) 

newcastle 果埸我估3:1 家 ,
shn cs無就無梗不過 newcastle都殘陣未必一面倒