• 32470閱讀
  • 1233回復

WK15 -- 鬼影醫務所 (#0星級醫生) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 420  發表于: 2012-11-30
回 alan1439 的帖子
alan1439:醫生們睇吾睇好bale??? (2012-11-30 16:51) 

我無錢用唔到..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 421  發表于: 2012-11-30
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:Benny 心水推介 part 1
Forwards
RvP/Rooney - 上上周爆r10 上周又爆vps 今周爆....welbeck?
....... (2012-11-30 16:31) 

留明~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 422  發表于: 2012-11-30
大家!久違了∼∼∼
YFF 鬼影醫務所骨科主診醫生 - 新馬謝拉特返黎啊!!

小弟放假數週,無麼時間跟貼賽事同資料,所以連續兩週得分都食曬屎,52+50,真係sad爆!!!
今周做佐好多功課,務求黎一個大反底!!所以今周我既推介,大路唔推,都系以反底為主題,希望可以爆d反底既冷門球員出黎,幫大家突圍∼

wk15推介反底賽事:

QPR    v    Aston Villa
West Brom    v    Stoke
Newcastle    v    Wigan

精心推介球員:

J. Mackie - QPR 中場 - 7.62 ★★★★★
新官上任,Mackie依然受寵,此子打右亦得突前亦得,攻擊線上只次於cisse之下,兩者互補。今周QPR人選眾多,但係Mackie既身價同位置最值博!

P. Cisse - Newcastle 前鋒 - 12.53 ★★★★
紐記四連敗sosad,上場原本以為可以反底,無奈末段突然失神連失兩球又輸波。陣中傷患慘重,中場創造力全失,紐記只能靠前面黑雙煞自己搵食。
對手wigan近況都唔錯,但係作客都系疲態。大隻Ba負責搶點,cisse就負責爭射,兩者都有爆分既本錢,點揀?咪買一個平d既咯∼

B. Myhill - West Brom 龍門 - 6.74 ★★★★
今周龍門唔難買,好多人都keep佐兩蚊lloris,至於走寶既人,好似我咁,就諗下有咩平價龍可以買啦。西布朗之前連勝跟住無端端一個半場卑史雲斯爆三球,驚魂未定。
但係相信返到主場作戰會穩下陣腳,對著作客無力既史篤城,好大期望守到CS,希望唔洗0-0可以有埋W分啦。

(★為“潮爆指數”,5★為最高)

廉價CS推介:
Liverpool > West Brom > Norwich

J. Reina - Liverpool 龍門 - 9.70
B. Jones - West Brom 後衛 - 5.12
M. Bunn - Norwich 龍門 - 1.00

希望大家可以同我一樣,成功反底啦∼∼
[ 此帖被reve在2012-11-30 18:53重新編輯 ]
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 423  發表于: 2012-11-30
回 siuzac 的帖子
siuzac:我無錢用唔到..[表情] (2012-11-30 16:54) 

我22.08的bale
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 424  發表于: 2012-11-30
回 reve 的帖子
reve:大家!久違了∼∼∼[表情] [表情] [表情]
[表情] [表情]
小弟放假數週,無麼時間跟貼賽事同資料,所以連續兩週得分都食曬屎,52+50,真係sad爆!!!
....... (2012-11-30 16:57) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 425  發表于: 2012-11-30
回 reve 的帖子
[表情] [表情]

叉完電返黎, 頭腦一定更清醒~~
要抄考抄考了~~
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 426  發表于: 2012-11-30
Benny心水 part 2

Midfielders

Gareth Bale - 無視賽程既bale 雖然少爆分 不過埸均10分起標 勝在穩定 多錢不妨

一買

Walcott - 好似有傷 不過出到屈分力應該係阿記中最好, 留意preview啦

Gera - 佢好屈分 但 同時正選好難估...

Granero - qpr 新帥上任 不影響佢正選 反正打法有改變 得分力上升!

Oscar - 繼續係平價人口(我無錢買中埸,所以今周貴既就唔推了) 新體制下 車仔人人

都有機輪換, 但愈平風險就愈低, oscar 只$7內價位, sub都有機回本!

Sterling - 主埸作戰下 打ss/am位既sterling都只係$6 回本無問題吧

Wilshere - 我覺得呢埸佢最少回本 無錢 $3既佢可以考慮下
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 427  發表于: 2012-11-30
回 alan1439 的帖子
alan1439:醫生們睇吾睇好bale??? (2012-11-30 16:51) 

個人麻麻, fulham主場咁強, 之後再away everton, 我估bale應該都係10幾分左右, 回唔到本.... 我會選擇用呢廿幾蚊去買其他人....

當然, 如果其他人都吸引唔到你, keep住bale穩穩陣陣十幾分都唔係壞事....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 428  發表于: 2012-11-30
回 siuzac 的帖子
siuzac:醫生們點睇Giorgos Karagounis? (2012-11-30 16:54) 

deep-lying playmaker式嘅球員, yff角度係冇分嘅.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 429  發表于: 2012-11-30
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:GOOD NEWS, 唔駛估諗少件 [表情] (2012-11-30 16:46) 

咁我更意odem了~~
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 430  發表于: 2012-11-30
回 reve 的帖子
[表情] [表情]

J. Mackie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 431  發表于: 2012-11-30
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:門將
Remove
馬克般恩
諾域治
....... (2012-11-30 15:36) 

roberts + odem
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 432  發表于: 2012-11-30
回 ODIN 的帖子
ODIN:點睇 tevez??
仲有m. dawson (2012-11-30 15:23) 

tevez.... 都唔知咩事sub左.... 我唔搏喇....

dawson係一位後備.... 唔使點考慮佢喇~~
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 433  發表于: 2012-11-30
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:個人麻麻, fulham主場咁強, 之後再away everton, 我估bale應該都係10幾分左右, 回唔到本.... 我會選擇用呢廿幾蚊去買其他人....
當然, 如果其他人都吸引唔到你, keep住bale穩穩陣陣十幾分都唔係壞事.... (2012-11-30 17:09) 

富咸主場係強,但近幾季熱刺黎到都有波入,上季更作客贏3:1..........
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 434  發表于: 2012-11-30
各醫生,咁既後防,點嗎??

Goalkeepers

Defenders