• 32427閱讀
  • 1397回復

WK13 -- 鬼影醫務所 ( 請留意#0, 又有星級醫生) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 930  發表于: 2012-11-24
醫生...求診...THX!!                     

1.                   洛里斯
           梳尼, (巴斯桑), (拜恩斯)
辛迪卡蘇拿, 拉爾拉拿, 史達寧, 希斯佩加
           基奧特, 雲佩斯, (迪科爾)

2.                    洛里斯
           梳尼, (拉菲爾), (小費SIR)
           基奧特, 雲佩斯, (S7)
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 931  發表于: 2012-11-24
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:睇返原來rafael係今季隊中carrick以外上陣最多嘅球員.... 剛剛歐聯又打足90分鐘.... 雖然話對qpr應該唔留力, 不過連呢個萬一都唔想搏了....
諗少個rafael, 諗多個gibbs....
enrique, shawcross, baines, gibbs四選一....[表情] [表情]  (2012-11-24 14:18) 

enrique,  gibbs 我係
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 932  發表于: 2012-11-24
sikingthegreat:睇返原來rafael係今季隊中carrick以外上陣最多嘅球員.... 剛剛歐聯又打足90分鐘.... 雖然話對qpr應該唔留力, 不過連呢個萬一都唔想搏了....
諗少個rafael, 諗多個gibbs....
enrique, shawcross, baines, gibbs四選一....[表情] [表情]  (2012-11-24 14:18) 

有錢咪 baines~
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 933  發表于: 2012-11-24
回 olleh 的帖子
olleh:醫生...求診...THX!![表情] [表情]                    
1.                &nbs .. (2012-11-24 14:22) 

今周計我會揀 1
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 934  發表于: 2012-11-24
回 olleh 的帖子
olleh:醫生...求診...THX!![表情] [表情]                    
1.                &nbs .. (2012-11-24 14:22) 

1 啦, 不過defoe麻麻....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 935  發表于: 2012-11-24
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:enrique,  gibbs 我係[表情] (2012-11-24 14:23) 

但唔同主場又好似....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 936  發表于: 2012-11-24
回 Rafer 的帖子
Rafer:有錢咪 baines~ (2012-11-24 14:28) 

佢冇一次回到本 (今週仲冇埋fellaini), 如果又係10分左右, 咪隨時同enrique差唔多..... (如果打中場)
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 937  發表于: 2012-11-24
回 Rafer 的帖子
Rafer:今周計我會揀 1 (2012-11-24 14:29)

咁如果..1 同 3 呢?? THX!!

梳尼, (巴斯桑), 拜恩斯
           基奧特, 雲佩斯, (迪科爾)

3.                    洛里斯
           梳尼, (梳頓), 拜恩斯
           基奧特, 雲佩斯, (林拔)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 938  發表于: 2012-11-24
回 olleh 的帖子
olleh:咁如果..1 同 3 呢?? THX!![表情]
           梳尼, (巴斯桑), 拜恩斯
....... (2012-11-24 14:33) 

3~~
離線kazaf199276
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 939  發表于: 2012-11-24
How abt 查美爾?
用得?
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 940  發表于: 2012-11-24
sikingthegreat:1 啦, 不過defoe麻麻.... (2012-11-24 14:32) 

唔要DEFOE...就要轉做陣3了!!

sikingthegreat 兄... 知道你係資深利迷!!

S7畢竟近來作客都有入球, 射門慾又強, ...你今週都唔睇好佢??? 對嗎??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 941  發表于: 2012-11-24
SAM哥,你用緊邊個KEEPER??
如果唔理價錢你會用邊個?...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 942  發表于: 2012-11-24
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:SAM哥,你用緊邊個KEEPER??
如果唔理價錢你會用邊個?...
 (2012-11-24 14:41) 

唔理價錢我想用man u, 但唔知a.lin定de gea...
其實begovic都有諗過, 不過fulham祟尚進攻, 有少少少少擔心....

我而家用緊一個應該冇人用嘅..... tremmel (唔好打我)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 943  發表于: 2012-11-24
回 kazaf199276 的帖子
kazaf199276:How abt 查美爾?
用得? (2012-11-24 14:36) 

邊個黎....
離線kazaf199276
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 944  發表于: 2012-11-24
sikingthegreat:邊個黎.... (2012-11-24 14:44) 

咪你用緊果個囉