• 32247閱讀
  • 1397回復

WK13 -- 鬼影醫務所 ( 請留意#0, 又有星級醫生) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 120  發表于: 2012-11-22
點睇ramirez (saints)?
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 121  發表于: 2012-11-22
回 Why 的帖子
Why:點睇ramirez (saints)? (2012-11-22 11:56) 

冇Lallana就搵佢頂都得~ 好似有少少死球~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 122  發表于: 2012-11-22
回 Why 的帖子
Why:點睇ramirez (saints)? (2012-11-22 11:56) 

睇佢都幾鍾意起腳, 又有一邊角球.... 8蚊.... 搏得過~~ 但又未去到一定要用嘅程度~~
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 123  發表于: 2012-11-22
咁快9頁..又要追POST
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 124  發表于: 2012-11-22
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:你有冇其他邊個keeper特別想用?
又或者要唔要用lloris去套錢出黎?
再同埋.... 作客tottenham你驚唔驚?
....... (2012-11-22 11:39) 

你有冇其他邊個keeper特別想用? 今週暫時都無其他想用...
又或者要唔要用lloris去套錢出黎? 唔洗,我唔用VPS+S7
再同埋.... 作客tottenham你驚唔驚? 驚.......
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 125  發表于: 2012-11-22
回 siuzac 的帖子
siuzac:咁快9頁..又要追POST[表情]  (2012-11-22 12:01) 

9頁好少咋....
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 126  發表于: 2012-11-22
Kone+派拿係我心水的隊入面         點睇
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 127  發表于: 2012-11-22
回 alan1439 的帖子
alan1439:Kone+派拿係我心水的隊入面         點睇 (2012-11-22 12:07) 

信自己就是~ 不用擔心~ 每周1-2個位自己心水係好正常
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 128  發表于: 2012-11-22
Jask
Cameron shorey bassong
Cazorla sterling hitzl pienaar
Giourd vps kone
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 129  發表于: 2012-11-22
回 alan1439 的帖子
alan1439:Jask
Cameron shorey bassong
Cazorla sterling hitzl pienaar
Giourd vps kone (2012-11-22 12:20) 

其實唔係差呀~ 最多都係睇Hitz有冇正之嘛~
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 130  發表于: 2012-11-22
Week 13  Benny 心水推介
藍字為要注意 紅字為本人持有

Goaliekeepers

J. Reina $10.04 - 利記重上正軌 賽程唔算難打 偷價既可以唸下長線持有

A. Al-Habsi $7.07 - 主埸對雷丁 今周CS熱門 唯一要唸係wigan呢埸係咪會正常?

T.Howard $7.03 -拖肥糖主埸對作客入球少既NORWICH 理應可以一用, 不過愛記有Neville受傷 同 進攻主力爆炸頭停賽, 相反NORWICH近期狀態什勇, 所以個人唔考慮用HOWARD

Sczezszeszeszny $6.43 - 作客AV CS機會都大 中價位現價考慮人選!

H.Lloris $2.09- $2龍門 出到就博下正分 出唔到都係0分 應該係S7+VPS/ BALE+VPS

組合下 好多人既選擇

Defenders

Baines $17.72 - 雖然愛記主埸 不過都唔太覺得有cs下 baines 應該回唔到本

Enrique $13.94- 後衛位打左翼 狀態什好 雖然唔可以寄望入波 不過打法CW分都什多, 值得一用(不過都要睇下周中歐霸出幾耐)

R. Shawcross $8.67 - 上周負分降價, STOKE主埸中價位可以唸下

I. Ramis $6.25 - WIGAN 主埸 平價後 正選穩陣

Smalling $6.21 - Man U 低價後 睇PREVIEW留意有無正 有正 博CS都抵買!

Shotton $3.54 /Wilkinson $6.72 - 平價後 主埸出色既STOKE可以博CS 不過就係要

留意邊個正選

Midfielders

G.Bale $ tot打得差都可以有10分, 主對住西咸, 應該穩穩陣陣都可以有最少15分落袋

T. Walcott $16.77 - Gervinho,Alex Oxlade-Chamberlain都復出下, walcott有機會唔出 keep住既朋友要注意呢點

Lallana $9.85/Ramirez $8.13 - SHN主埸對住殘陣newcastle 可望大比數, 作為進攻點既lalala同ramires都係考慮之選, 不過無偷價lalala都係博玩現價較平既ramirez比較好

S.Maloney $8.83 - 其實我今周都睇好WIGAN 不過隊波會爆分既人真係比較難唸,maloney應該係機會比較高D既中埸..

D. Gibson $5.08/Hitzlsperger $7.44 - 中埸兩個位會係由久傷復出既gibson, 岩岩埸正埸既Hitzlsperger, 定係Heitinga打防中呢? 都係等preview啦

Sterling $6.02 - 已經就快脫離骨既價格 不過$6依然係一個正選穩既好選擇

J. Wilshere $3.01 - 周中歐聯打正 而且有入球 $3骨

FORWARDS

RVP $27.83 - 周中休息後 主埸對住送分部隊QPR , 乖乖地拎$28出黎啦

Suarez $24.93 - 神射手 SOT數據最多 利記單天保至尊 呢周作客 不過黎緊賽程都唔差 你又會唔會KEEP呢?

Lambert $12.36 - SHN主埸 面對天殘地缺既NEWCASTLE後防, LAMBERT入波機會非常高!

Defoe $12.03 - 球皇紅牌, TOT繼續由DEFOE 單前鋒, 都可以博佢繼續入波

Lukas Podolski $10.16 - 繼聯賽後 周中再次入波 本身無GIROUD 不妨考慮PODO

S. Naismith $8.86/K. Mirallas $9.36/N. Jelavic $13.81 傷好未傷好 正選唔正選 估計PREVIEWS MOYES都係唔會講, 想用愛記人又想穩穩陣陣既都係Jelavic啦!

Kone $9.55 - 主埸對雷丁 每埸有一個sot既佢 回本應該唔難
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 131  發表于: 2012-11-22
Benny 初陣

J. Reina
N. Shorey Jose Enrique Rafael
S. Cazorla Lallana R. Sterling T. Hitzlsperger
O. Giroud R. Lambert R. van Persie

離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 132  發表于: 2012-11-22
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:Week 13  Benny 心水推介
藍字為要注意 紅字為本人持有
Goaliekeepers
....... (2012-11-22 12:22) 

updated
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 133  發表于: 2012-11-22
醫生.初陣係咁.

連拿
SORRY BASSONG SMALLING
CARZOLA STERLING Hitzlsperger DE GUZMAN
VPS GIROUD LAMBERT

OK嗎?
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 134  發表于: 2012-11-22
回 siuzac 的帖子
siuzac:醫生.初陣係咁.
連拿
SORRY BASSONG SMALLING
CARZOLA STERLING Hitzlsperger DE GUZMAN
....... (2012-11-22 12:33) 

冇錢剩? 可能Guzman轉一轉人~

另外俾左PM你, 收到嗎?