• 30191閱讀
  • 1316回復

WK11 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 480  發表于: 2012-11-09
回 bbq903 的帖子
bbq903:如果ba 唔出得 , 我考慮會用 pcc
用阿記gk 小心,  cc尼以打左一場u21 阿記賽事 , 今場有機會打正 . 因為雲加講明佢一定係正選, 如果fit 的話  (2012-11-09 15:02) 

放心, 唔打算用arsenal keeper~~

係啊.... p.cisse都有得諗.... 冇ba佢就黎料....

另外, 又想聽下你意見, 我而家4-4-2, 但你知啦, 隨時可轉4-3-3.... 問題係.... shorey / cameron是旦一個.... 轉lambert值唔值得呢....?
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 481  發表于: 2012-11-09
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:咁又係.... 最後爆一爆都幾慘....
希望mata之後慢慢爆啦, 但呢場hold一hold住先, 唔好爆住....
....... (2012-11-09 14:18) 

呢場都要爆

你而家都係睇前鋒放咩先揀KEEPER啦.. BA?MATA?VPS?
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 482  發表于: 2012-11-09
bbq903:今週我跟你 [表情]
但我考慮唔用hizard , 用gioud ok ma ? 因為已有 mata & oscar (2012-11-09 14:25) 

OK呀,三個其實用兩個已經夠..係我呢D死忠先KEEP住三個黎用
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 483  發表于: 2012-11-09
回 Hernandez 的帖子
Hernandez:C. Smalling
Man Utd
Remove
(buying at 7.15)
....... (2012-11-09 14:28) 

evans傷左,實出佢喇...........
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 484  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:換giroud啦, 兩個車仔前鋒太誇張了....
hinnnnnnnns哥都冇咁多呀~~
up nelsen好過up oscar喎咁又, 你個oscar仲可以玩多陣~~ (如你本身有打算長keep的話)
....... (2012-11-09 14:35) 

我係兩個車仔前鋒呀
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 485  發表于: 2012-11-09
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:呢場都要爆 [表情]
你而家都係睇前鋒放咩先揀KEEPER啦.. BA?MATA?VPS? (2012-11-09 15:10) 

mata.... 應該唔會了....
係呀.... 一係rvp, 一係ba.... 但如果ba唔得.... 我都仲會想諗下有冇其他人選....

4後衛會唔會有一個換做前鋒好d? (eg.換成lambert / jelavic?) 問題後衛又唔知放得邊個.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 486  發表于: 2012-11-09
HINNNS:我係兩個車仔前鋒呀[表情] (2012-11-09 15:13) 

係咩? 失敬失敬....

你就好.... 我都希望我可以快d有一日能夠客觀地用上兩個愛隊嘅前鋒.... 暫時.... 唔係唔想用.... 係想搵多個都冇....
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 487  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:mata.... 應該唔會了....
係呀.... 一係rvp, 一係ba.... 但如果ba唔得.... 我都仲會想諗下有冇其他人選....
....... (2012-11-09 15:13) 

會..433點都好過442... 我應該都會用林拔..

對面Chico好似唔出得?? 之前有排無左佢,史雲斯係咁失波...
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 488  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:放心, 唔打算用arsenal keeper~~
係啊.... p.cisse都有得諗.... 冇ba佢就黎料....
....... (2012-11-09 15:10) 

係喎..仲有LAMBERT

基奧特, 定佢好... HAZARD10.15(賣咗今週買唔番)??
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 489  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:係咩? 失敬失敬....[表情]
你就好.... 我都希望我可以快d有一日能夠客觀地用上兩個愛隊嘅前鋒.... 暫時.... 唔係唔想用.... 係想搵多個都冇....[表情] (2012-11-09 15:16) 

我呢D叫客觀咩...好主觀喎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 490  發表于: 2012-11-09
回 olleh 的帖子
olleh:係喎..仲有LAMBERT
基奧特, 定佢好... HAZARD10.15(賣咗今週買唔番)??[表情] (2012-11-09 15:17) 

一係giroud, 一係lambert架喇~~
要睇你睇好邊個~~
我就好可能用晒兩個~~
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 491  發表于: 2012-11-09
回 olleh 的帖子
olleh:係喎..仲有LAMBERT
基奧特, 定佢好... HAZARD10.15(賣咗今週買唔番)??[表情] (2012-11-09 15:17) 

[ff mode]買唔返架喇, 今週大爆入三球3助攻][/ff mode]
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 492  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:放心, 唔打算用arsenal keeper~~
....... (2012-11-09 15:10) 

睇你cameron 係偷定係咩 .  我其實冇乜睇stoke d 波 , 真係唔知佢點解咁屈分. 反而shorey 真係好穩陣 , 開晒 d fk + ck ,  而且佢不斷助功 , 今場對英冠老對手 , 應該好大機會爆分

lambert 都係我考慮之列 , 我或者揀佢多過想用gioud .  因為我記起之前史雲斯對everton 時 , 費蘭尼差唔多屈死史雲斯後防 . 所以用lambert 可能good fit
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 493  發表于: 2012-11-09
bbq903:睇你cameron 係偷定係咩 .  我其實冇乜睇stoke d 波 , 真係唔知佢點解咁屈分. 反而shorey 真係好穩陣 , 開晒 d fk + ck ,  而且佢不斷助功 , 今場對英冠老對手 , 應該好大機會爆分
lambert 都係我考慮之列 , 我或者揀佢多過想用gioud .  因為我 .. (2012-11-09 15:19) 

你會唔會同我個陣11 same
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 494  發表于: 2012-11-09
HINNNS:會..433點都好過442... 我應該都會用林拔..
對面Chico好似唔出得?? 之前有排無左佢,史雲斯係咁失波... (2012-11-09 15:16) 

有point~~

咁反正諗唔到後衛點揀, 倒不如就棄一個, 打多個前鋒~~