• 30198閱讀
  • 1316回復

WK11 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 510  發表于: 2012-11-09
回 bbq903 的帖子
bbq903:swansea 貪平的 , 我發覺用佢, 可能用shn df/gk 仲好  (2012-11-09 15:34) 

swansea平人.... tremmel? monk? pablo?

我都覺得用southampton中前場 / keeper會更好....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 511  發表于: 2012-11-09
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:咦, 咁又唔太關事喎....
前面 + 以前提過, 我好鍾意用愛隊

大家知就算 , 其實除阿記外, 我第二like 就係 利記 , 所以完全明白

但我相信佢地唔係打假波 , 只係佢地強項得一項, 就係打反擊, 對方穩陣, 佢地基本上冇方法攻破對手, 反而越推越前, 輸埋大意波 ..
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 512  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:swansea平人.... tremmel? monk? pablo?
我都覺得用southampton中前場 / keeper會更好.... (2012-11-09 15:36) 

但我預計 shn 呢場兩邊都會好多入波 . 所以入中前場都夠爽.

之前有d ching 講 , evans 受傷 ,  史摩寧真係不錯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 513  發表于: 2012-11-09
bbq903:大家知就算 [表情], 其實除阿記外, 我第二like 就係 利記 , 所以完全明白 [表情]
但我相信佢地唔係打假波 , 只係佢地強項得一項, 就係打反擊, 對方穩陣, 佢地基本上冇方法攻破對手, 反而越推越前, 輸埋大意波 ..[表情] (2012-11-09 15:38) 

第二句, 全中~~
我以前都幾like阿記的.... 不過我鍾意嘅人走剩一個唔多有機會出嘅rosicky....

其實多數假波我都唔信.... 勝敗乃兵家常事.... 一定有羸有輸架啦~~

anyway扯遠左.... 不過, 而家起碼總算見到一點點前途.... 咁都好d.... 好過早兩年.... 完全冇方向....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 514  發表于: 2012-11-09
bbq903:但我預計 shn 呢場兩邊都會好多入波 . 所以入中前場都夠爽.
之前有d ching 講 , evans 受傷 ,  史摩寧真係不錯 [表情] (2012-11-09 15:40) 

所以lallana之外, 我準備外加一個lambert~~

smalling.... 問題係man u今季後防冇幾可唔失波.... 同埋剛復出, 一陣唔覺意70分鐘收起, 然後真係有cs, 咁就真係喊都無謂.... 所以我諗可以睇定d先, 起碼呢週一定唔好用住....

正所謂: 用史摩寧, 不如用史達寧~~
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 515  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:所以lallana之外, 我準備外加一個lambert~~
smalling.... 問題係man u今季後防冇幾可唔失波.... 同埋剛復出, 一陣唔覺意70分鐘收起, 然後真係有cs, 咁就真係喊都無謂.... 所以我諗可以睇定d先, 起碼呢週一定唔好用住....
....... (2012-11-09 15:44) 

睇埋今週stoke 用乜df 先決定最後排陣 . 查實今週唔用晒 r10 + 拜仔 , 可以變化好大
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 516  發表于: 2012-11-09
bbq903:睇埋今週stoke 用乜df 先決定最後排陣 . 查實今週唔用晒 r10 + 拜仔 , 可以變化好大  (2012-11-09 15:47) 

baines? baines真係冇理由唔用喎~~

即係, 如果唔理價錢.... 你覺得呢週用cameron好定用shorey好? (咁如果睇埋未來幾週呢?)
stoke: qpr (h), west ham (a), fulham (h), newcastle (h), west brom (a), villa (a)
reading: norwich (h), everton (h), wigan (a), villa (a), man u (h), 雙賽away
[ 此帖被sikingthegreat在2012-11-09 16:07重新編輯 ]
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 517  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:baines? baines真係冇理由唔用喎~~
即係, 如果唔理價錢.... 你覺得呢週用cameron好定用shorey好? (咁如果睇埋未來幾週呢?)
....... (2012-11-09 15:53) 

reading vs reading?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 518  發表于: 2012-11-09
回 朗尼 的帖子
朗尼:reading vs reading? (2012-11-09 15:59) 

改左
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 519  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:baines? baines真係冇理由唔用喎~~
....... (2012-11-09 15:53) 

睇落好似 cameron 好d 喎  .   但shorey 易執分多d . 因為就算對手幾強 , 點都有得開fk & ck . 加上雷丁鍾意攻, 相反 stoke 較保守. 揀好員我都係偏向主動爭取分數多過靠防守cs 分數..
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 520  發表于: 2012-11-09
如果唔用VPS.我個陣就好鬼令仔...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 521  發表于: 2012-11-09
bbq903:睇落好似 cameron 好d 喎  .   但shorey 易執分多d . 因為就算對手幾強 , 點都有得開fk & ck . 加上雷丁鍾意攻, 相反 stoke 較保守. 揀好員我都係偏向主動爭取分數多過靠防守cs 分數.. (2012-11-09 16:08) 

易執分d呢個有道理~~
好, 一於先keep 住shorey先啦咁~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 522  發表于: 2012-11-09
回 siuzac 的帖子
siuzac:如果唔用VPS.我個陣就好鬼令仔...
 (2012-11-09 16:11) 

所以我打算唔用~~
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 523  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:所以我打算唔用~~[表情] (2012-11-09 16:13) 

但我又覺得佢有波入.
爭在入幾多球
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 524  發表于: 2012-11-09
回 siuzac 的帖子
siuzac:如果唔用VPS.我個陣就好鬼令仔...
 (2012-11-09 16:11) 

個個都係架啦, 我仲有Baines呀~~