• 30001閱讀
  • 1316回復

WK11 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 120  發表于: 2012-11-08
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:30蚊..我唔信真係回到本... (2012-11-08 11:44) 

btw你點睇mata?
我諗緊唔用rvp可能用mata, 再唔係就jelavic....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 121  發表于: 2012-11-08
HINNNS:當佢拎廿分..但你其他位要食骨..(可能唔止一)
咁姐係2個位甚至3個位加埋最多俾夠你30分.. (仲要係好彩骨唔洗負分或0分....)
....... (2012-11-08 11:53) 

完全同意~~
而家如果唔用佢, 用mata, 就有d錢剩.... 剩落黎嘅可用黎揀keeper....
而用rvp就一定要配一蚊keeper....
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 122  發表于: 2012-11-08
早晨

begovic / howard ?
點睇佢地對家?
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 123  發表于: 2012-11-08
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:btw你點睇mata?
我諗緊唔用rvp可能用mata, 再唔係就jelavic.... (2012-11-08 11:54) 

對利記喎...佢入波你喊定笑

BTW, 上場HAZ都講左, 無MATA佢地唔慣,進攻好唔順..

歐聯呢場出返雖然兩球入波都好負負碌碌..但係真係起碼有返D組織短傳睇下先..都唔係無機會爆..

但係MATA已家都19蚊..現價起碼要入兩球先叫回本... 仲要你係利迷..俾我就入jelavic....
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 124  發表于: 2012-11-08
sikingthegreat:完全同意~~
而家如果唔用佢, 用mata, 就有d錢剩.... 剩落黎嘅可用黎揀keeper....
而用rvp就一定要配一蚊keeper.... (2012-11-08 11:56) 

一蚊keeper...佢唔出換0分都還好...

出左可能0分都無
離線iamfromchina
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 125  發表于: 2012-11-08
sikingthegreat:完全同意~~
而用rvp就一定要配一蚊keeper.... (2012-11-08 11:56) 

點睇tremmel?
如果用佢就唔洗食骨都用到rvp

同埋唔用baines會唔會太搏?
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 126  發表于: 2012-11-08
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:都冇咩要執啦, 好平均! (2012-11-08 11:30) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 127  發表于: 2012-11-08
回 Why 的帖子
Why:早晨[表情] [表情]
begovic / howard ?
點睇佢地對家? (2012-11-08 11:56) 

我就prefer begovic多少少....
howard唔係唔好, 不過everton呢排都偏向會失波.... save又唔會多過begovic啦照計.... 最多係可能羸個win分
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 128  發表于: 2012-11-08
HINNNS:對利記喎...佢入波你喊定笑 [表情]
BTW, 上場HAZ都講左, 無MATA佢地唔慣,進攻好唔順..
....... (2012-11-08 11:57) 

心情方面你放心, 我睇得好開, yff爆唔爆分其實點都唔及球隊羸/輸對心情咁大影響....
所以mata入波點都係唔開心架喇.... 不過即係好似有少少安慰獎咁....

我都覺得難d回本.... 始終佢幫到手進攻呢d野係冇分嘅, 同埋入波點比較多, 呢排又興moses呢....

咁睇黎我連mata都唔用....

如果ba最後係傷, 我會有10幾蚊剩....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 129  發表于: 2012-11-08
HINNNS:
一蚊keeper...佢唔出換0分都還好...
出左可能0分都無[表情]

如果我話我睇好southampton呢....? 我諗緊如果真係用rvp, 就用有得出嗰個龍門.... 搏少少正分....
iamfromchina:

點睇tremmel?
如果用佢就唔洗食骨都用到rvp

同埋唔用baines會唔會太搏?

個人呢場睇好southampton多於swansea....

(大路就睇好swansea多d)

所以我唔會用tremmel, 反而考慮southampton keeper....

baines唔用.... 有冇howard? 有冇fellaini / pienaar / jelavic / mirallas? 如果都冇的話.... 就真係幾搏喇.... 我諗howard同baines, 你起碼都用一個, 咁先穩陣d....
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 130  發表于: 2012-11-08
sikingthegreat:心情方面你放心, 我睇得好開, yff爆唔爆分其實點都唔及球隊羸/輸對心情咁大影響....
所以mata入波點都係唔開心架喇.... 不過即係好似有少少安慰獎咁....
我都覺得難d回本.... 始終佢幫到手進攻呢d野係冇分嘅, 同埋入波點比較多, 呢排又興moses呢....
....... (2012-11-08 12:17) 

姐係買波永遠買對面...輸波都有返安慰獎

車仔呢期興後衛入波....場場都有後衛入波咁濟...

我諗MATA最多都係入一球..就算俾多個A佢..都係14分..19蚊買既仲要加多兩個SOT先回到本..

我本身都偷左BA架..不過見佢傷又放返
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 131  發表于: 2012-11-08
sikingthegreat:個人呢場睇好southampton多於swansea....
(大路就睇好swansea多d)
....... (2012-11-08 12:20) 

咁如果你睇好southampton..用都OK既..起碼你信佢起碼有個W分先...

加多2,3個SV..咁就算失兩球都起碼正分
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 132  發表于: 2012-11-08
HINNNS:姐係買波永遠買對面...輸波都有返安慰獎[表情]
車仔呢期興後衛入波....場場都有後衛入波咁濟[表情]...
....... (2012-11-08 12:20) 

係呀, 一方面當安慰獎, 一方面當係邪邪佢~~

後衛就真係唔會諗.... 全部都爆貴....

咁mata都係放棄了.... 等ba消息
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 133  發表于: 2012-11-08
HINNNS:咁如果你睇好southampton..用都OK既..起碼你信佢起碼有個W分先...
加多2,3個SV..咁就算失兩球都起碼正分 [表情] (2012-11-08 12:22) 

就係因為有呢個掙扎....
所以遲遲未放偷左的rvp....

暫時睇黎, 應該係等preview睇下ba點先.... 然後再算.

如果ba ok, 就即刻轉ba唔使煩~~
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 134  發表于: 2012-11-08
雷丁門將好定史雲斯門將好?