• 20736閱讀
  • 747回復

WK8 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 135  發表于: 2012-10-18
鬼影醫務所骨科主診醫生reve本週推介:

今周反傳統玩精簡,上週推中幾件廉價球員,系得tamas慘死。今周繼續未大家推介平價球員現價前中後龍各一件∼

前鋒:A. Carroll - West Ham- 8.70
其實前鋒位相信大家都無麼必要食骨,只係稍作推介比較平價既carroll,正選穩陣,對壘中堅制空能力低既soton,好大機會轟炸得逞。

中場:J. Shelvey - Liverpool - 3.46
邪惡的光頭忽凸魔終於解禁回歸!今周核心推介,頻頻插上射門既球風,加上啱啱為英格蘭國家隊演出處子戰,狀態良好。

後防:Andre Santos - Arsenal - 6.65
系左閘主力gibbs好大機會出唔到既情況之下,santos呢件打曬成條左路既邊路好手,射門慾強有埋FK射,如果preview有提示,絕對買得過。

龍門:B. Jones - Liverpool - 6.27
利記reina原本系今周龍門大熱門,無奈國際賽無出都傷,jones雖然實力不及reina,但係都可以一用。
另外可以留意既就係(J. Jaaskelainen - West Ham - 6.28)/(Julio Cesar - QPR - 5.51),兩件都有機會番本。

希望各位國際賽後,唔洗中伏。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線alex1828
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 136  發表于: 2012-10-18
Gerrard Allen Sahin

SUB  Shelvey
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 137  發表于: 2012-10-18
回 reve 的帖子
reve:鬼影醫務所骨科主診醫生reve本週推介:
今周反傳統玩精簡,上週推中幾件廉價球員,系得tamas慘死。今周繼續未大家推介平價球員現價前中後龍各一件∼
前鋒:A. Carroll - West Ham- 8.70
....... (2012-10-18 18:14) 

其實會唔會華美倫打左,高斯bb+Merte 中間?
甚至無Sagna會唔會後備入替打左?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 138  發表于: 2012-10-18
回 Rafer 的帖子
Rafer:其實會唔會華美倫打左,高斯bb+Merte 中間?
甚至無Sagna會唔會後備入替打左? (2012-10-18 18:26) 

V5唔到後防著火都唔會打左閘的,而且上場就系santos入替。
koncelny同M4都係要一個犧牲了∼
sagna應該未可以start的吧
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 139  發表于: 2012-10-18
回 alex1828 的帖子
alex1828:Gerrard Allen Sahin
SUB  Shelvey [表情]  (2012-10-18 18:21) 

我覺得系sub sahin
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 140  發表于: 2012-10-18
啱啱放工返屋企再爬文
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 141  發表于: 2012-10-18

積亞基連倫韋斯咸
遷移                (在6.28買入)

後衛

中場

前鋒

點睇?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 142  發表于: 2012-10-18
又費托又施華又謝拉特, 當然唔可以少左我呢個西環盧卡斯啦~~
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 143  發表于: 2012-10-18
仲有柴灣馬達
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 144  發表于: 2012-10-18
得喔!!
以後我哋就用呢幾個躲黎做生招牌啦!!唔洗齋賣護士了∼

創意無所不在
離線alex1828
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 145  發表于: 2012-10-18
Terry has been banned ...
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 146  發表于: 2012-10-18
while Kieran Gibbs was subbed off at West Ham last time round with a thigh problem

姐係出SANTOS?
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 147  發表于: 2012-10-18
回 reve 的帖子
reve:得喔!!
以後我哋就用呢幾個躲黎做生招牌啦!!唔洗齋賣護士了∼[表情] [表情] [表情] [表情]
創意無所不在[表情] (2012-10-18 18:43) 

將軍澳費托 大埔施華 新馬謝拉特 西環盧卡斯 柴灣馬達

西班牙+利物浦
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 148  發表于: 2012-10-18
回 alan1439 的帖子
alan1439:while Kieran Gibbs was subbed off at West Ham last time round with a thigh problem
姐係出SANTOS? (2012-10-18 19:04) 

要睇下係咪重傷緊
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 149  發表于: 2012-10-18
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:將軍澳費托 大埔施華 新馬謝拉特 西環盧卡斯 柴灣馬達
西班牙+利物浦[表情]
 (2012-10-18 19:53) 

改個名做西利鬼影醫務所