• 23601閱讀
  • 811回復

WK9 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 165  發表于: 2012-10-25
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:不過又咁講, 上場明顯hughton執過個後防 (之前輸得太慘烈), 同埋對arsenal擺明死守.... 對villa可能有d唔同.... 變左可能防守冇咁穩陣....
我都覺得會少入波, 會唔會少到冇入波呢? 定唔知點--66入到一球呢....?  (2012-10-25 16:58) 

點解你咁多錢剩? 見你話可以買到Baines
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 166  發表于: 2012-10-25
醫生們,幫我睇吓:

巴特古辛 維拉  遷移 (在3.82買入)

G. Cameron 史篤城  以6.94出售 (市價7.70)
J. Vertonghen 熱刺  以5.88出售 (市價9.80)
高拉洛夫 曼城  遷移 (在13.90買入)

S. Cazorla 阿仙奴  以5.67出售 (市價11.30)
A. Lallana SHN  以7.55出售 (市價10.44)
路蘭 韋斯咸  以8.07出售 (市價11.25)
加里夫巴利 熱刺  遷移 (在22.23買入)
丹尼路斯 新特蘭  遷移 (在3.92買入)

O. Giroud 阿仙奴  以6.68出售 (市價9.97)
迪維斯 曼城  遷移 (在14.83買入)

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 167  發表于: 2012-10-25
回 Rafer 的帖子
Rafer:點解你咁多錢剩? 見你話可以買到Baines (2012-10-25 17:02) 

一手keep開嘅人.... 個個都平... 其實都係大路嗰d.... mirallas, sterling, cazorla, lallana, vertonghen, bassong咁....
所以超多錢剩....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 168  發表于: 2012-10-25
回 realwayutd. 的帖子
realwayutd.:醫生們,幫我睇吓:
G. Cameron 史篤城  以6.94出售 (市價7.70)
....... (2012-10-25 17:10) 

其實都幾好呀~~
俾我會tevez轉defoe (如果夠錢....)
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 169  發表于: 2012-10-25
sikingthegreat:一手keep開嘅人.... 個個都平... 其實都係大路嗰d.... mirallas, sterling, cazorla, lallana, vertonghen, bassong咁....
所以超多錢剩.... (2012-10-25 17:11) 

我同你個陣應該非常相似...
有無Bale爸爸?
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 170  發表于: 2012-10-25

丹尼路斯是心水?
另外高拉洛夫未必有正
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 171  發表于: 2012-10-25
回 Rafer 的帖子
Rafer:Lowton, Bassong 同時用會唔會有d怪?
我宜家係用哂 (2012-10-25 16:48) 

咁都好睇你用咩Keeper......不過長計就Bassong啦, $3之嘛

Lowton果個位你用Cameron都得啦
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 172  發表于: 2012-10-25

Kolarov未必有正架, Kompany好似出得~ $9之嘛~

咁你仲有$4 up D.Rose啦~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 173  發表于: 2012-10-25
sikingthegreat:其實都幾好呀~~
俾我會tevez轉defoe (如果夠錢....) (2012-10-25 17:12) 

冇偷, 唔夠錢買, 同埋唔想用哂兩個熱刺
我覺得熱刺作客未必咁穩, 我寧願搏主場曼城
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 174  發表于: 2012-10-25
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:Kolarov未必有正架, Kompany好似出得~ $9之嘛~
咁你仲有$4 up D.Rose啦~ (2012-10-25 17:20) 

尋晚高拉後備入替,反而Clichy打足,我會博高拉.....亦都係今週心水
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 175  發表于: 2012-10-25
回 Rafer 的帖子
Rafer:丹尼路斯是心水?
另外高拉洛夫未必有正 (2012-10-25 17:15) 

丹尼路斯骨嚟啫
不過佢犯規唔太多,又有啲什分,做骨似乎唔錯
高拉洛夫如有正應該幾好分, 都係睇埋preview再決定.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 176  發表于: 2012-10-25
回 Rafer 的帖子
Rafer:我同你個陣應該非常相似...
有無Bale爸爸? (2012-10-25 17:12) 

有bale呀~~
呢個真係點都要有~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 177  發表于: 2012-10-25
realwayutd.:冇偷, 唔夠錢買, 同埋唔想用哂兩個熱刺
我覺得熱刺作客未必咁穩, 我寧願搏主場曼城[表情] (2012-10-25 17:21) 

咁就ok了~~ 而且tevez都好大機會正選~~
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 178  發表于: 2012-10-25
realwayutd.:冇偷, 唔夠錢買, 同埋唔想用哂兩個熱刺
我覺得熱刺作客未必咁穩, 我寧願搏主場曼城[表情] (2012-10-25 17:21) 

這個當然...........主場行先...

況且sou連續七場冇cs........係時候.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 179  發表于: 2012-10-25
回 朗尼 的帖子
朗尼:這個當然...........主場行先...
況且sou連續七場冇cs........係時候.....[表情] (2012-10-25 17:33)

不過soton條防線真係.....