• 33908閱讀
  • 1466回復

WK10 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 180  發表于: 2012-11-01
上週推介中佐兩場大波波,雖然bale同ba都入波,不過都回唔到本,有點失落。
只是冷門中價推介爆出benteke同mcanuff,頗為安慰,只係knightly差少少先番本。所以總結上週推介,都算系成功的!

今周繼續一切從簡,觀察完聯賽杯資料之後,得到以下既分析:

全城都睇好既
Tottenham    v    Wigan
BALE:大家繼續持有∼
Defoe:周中休息夠,主場入波能力高,現價都買得過。

強師出擊
Swansea    v    Chelsea
今周車仔買得過既有三個,Hazard > Torres > Oscar
之所以作客都可以捧下車仔系因為vorm受傷,斯雲斯個後備龍唔夠穩,就算周中作客撼贏利記,都系利記收兵同一貫把握能力既問題。
唔建議買後防,因為車仔連場大戰都出盡主力,加上有傷患隱憂。ivan個價位系吸引,但係要預佐無CS分。

CS推介
QPR    v    Reading
無錯!我今次系繼續推介 Julio Cesar!!相信好多人都見佢對阿記神勇所以偷佐,但係今場唔好期望太多sv,不過我睇好W+CS,回本無難度。
後防都可以考慮下 R. Nelsen,6.02 既身價黎博CS同BS。

最後整番幾個心水冷門推介:
A. Young - Man Utd -  13.71
P. Crouch - Stoke - 8.81
Z. Gera - West Brom - 7.01
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 181  發表于: 2012-11-01
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:都係現價? (2012-11-01 16:49) 

SHOREY係偷價5.59的
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 182  發表于: 2012-11-01
回 siuzac 的帖子
siuzac:咁SHOREY定尼臣? (2012-11-01 16:42) 

你Keeper用Cesar?
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 183  發表于: 2012-11-01
最後整番幾個心水冷門推介:

最唔建議用呢件,有得出的話,都九成九唔會爆.......
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 184  發表于: 2012-11-01
回 reve 的帖子
reve:上週推介中佐兩場大波波,雖然bale同ba都入波,不過都回唔到本,有點失落。
只是冷門中價推介爆出benteke同mcanuff,頗為安慰,只係knightly差少少先番本。所以總結上週推介,都算系成功的!
今周繼續一切從簡,觀察完聯賽杯資料之後,得到以下既分析:
....... (2012-11-01 16:50) 

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 185  發表于: 2012-11-01
回 朗尼 的帖子
朗尼:最後整番幾個心水冷門推介:
最唔建議用呢件,有得出的話,都九成九唔會爆.......
 (2012-11-01 16:56) 

咁任兄覺得佢正選機會高嗎?
費sir輸波過後公開鬧爆nani話佢導致場波拖入加時。。。應該雪得。
而且朗尼同佩斯都休息,睇黎前面三件都會系AY+R10+RVP?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 186  發表于: 2012-11-01
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:真係好灰..睇見利迷要叫人買對家 [表情] (2012-11-01 16:34) 

冇咩灰唔灰嘅又....
今時唔同往日....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 187  發表于: 2012-11-01
回 Rafer 的帖子
Rafer:[表情] (2012-11-01 16:57) 

今周等睇你寫推介∼
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 188  發表于: 2012-11-01
回 reve 的帖子
reve:咁任兄覺得佢正選機會高嗎?
費sir輸波過後公開鬧爆nani話佢導致場波拖入加時。。。應該雪得。
而且朗尼同佩斯都休息,睇黎前面三件都會系AY+R10+RVP? (2012-11-01 17:00)

今週對阿仙奴,要搶中場,我估出番香川的機會甚高..........
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 189  發表于: 2012-11-01
回 siuzac 的帖子
siuzac:SHOREY係偷價5.59的 (2012-11-01 16:50) 

咁用Shorey啦 話晒偷價
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 190  發表于: 2012-11-01
回 朗尼 的帖子
朗尼:今週對阿仙奴,要搶中場,我估出番香川的機會甚高..........
 (2012-11-01 17:06) 

講起香川,連續兩場缺陣兼後備都無,唔知有無咩事呢。。。
再上一場歐聯又半場換走
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 191  發表于: 2012-11-01
回 reve 的帖子
reve:講起香川,連續兩場缺陣兼後備都無,唔知有無咩事呢。。。
再上一場歐聯又半場換走 (2012-11-01 17:10) 

之前唔係話傷左咩?
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 192  發表于: 2012-11-01
回 reve 的帖子
reve:講起香川,連續兩場缺陣兼後備都無,唔知有無咩事呢。。。
再上一場歐聯又半場換走 (2012-11-01 17:10) 

完全冇講過有事...........
離線daniels2217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 193  發表于: 2012-11-01
香川唔係歐聯半場傷出左咩。。。。。。。之前對車仔PREVIEW有講:
United midfielder Kagawa picked up a knee injury against Braga on Tuesday and faces four weeks on the sidelines, meaning he will miss Sunday's trip to Chelsea and the following weekend's encounter with Arsenal
[ 此帖被daniels2217在2012-11-01 17:14重新編輯 ]
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 194  發表于: 2012-11-01