• 34093閱讀
  • 1466回復

WK10 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 495  發表于: 2012-11-02
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:我仍然用緊~~[表情] (2012-11-02 13:53) 

我而家 有T32 Giroud Lukaku , 但又想用hazard同defoe..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 496  發表于: 2012-11-02
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:我而家 有T32 Giroud Lukaku , 但又想用hazard同defoe..[表情]  (2012-11-02 13:56) 

所以我最後(暫時)揀左defoe, 冇用lukaku
tevez從來冇打算用所以唔使煩~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 497  發表于: 2012-11-02
Week 10 心水推介

Goalkeepers

P. Cech $11.27 貴價龍門, 雖然近期車仔防線唔太穩陣 不過依然係呢季最有信心既龍門 而且今周對住周中主力盡出既天鵝 都可以博CS+SV
Foster $9.44 中價龍門 主埸對主攻既SHN CS未必有 不過SV就應該會唔少
Julio Cesar $8.74 今周熱門龍 上周雖然有失球 不過分數依然可觀 今周主埸應該係大熱中既大熱!

Defenders

N. Shorey $6.49 雜分多凡的骨後
S. Bassong $4.50 有點回勇既NORWICH 主場對STOKE 可望0:0 完埸
R. Nelsen $6.02 BS王 主埸出擊
W. Reid $5.50 主埸對曼城 CS應該機會不大 不過可以博BS分 兩個左右就可以回本
R. Bertrand $5.10 A高有傷未必出到 左閘位置應該由bertrand頂上, $5身價有正絕對抵博
B. Ivanovic $9.51 上周紅牌後 價格回落 今季經常參與進攻 相信好多好友都會入貨!

Midfielders

R. Sterling $4.37 繼續都係中埸好骨頭 正選 翼位 開始有sot
Oscar $7.89 慢慢成車仔正選一員 肯起腳 偷價都係可以長keep
Michu $9.07 打正前 如果減少左fc 絕對可以持有 唯一就要唸下對車仔 有無信心都有sot或者g
J. Morrison $11.80 其實西布朗中埸比較浮動, 不過以MORRISON正選比較穩陣, 本周都主埸對SHN 可以博下

Forwards

R. Lukaku $8.45 偷價$6 本身因為正選不穩,好多好友都無偷, 不過隨住因為LONG受傷未必出到,  正選機會大大增加, 而且打法都屈分, 現價都可以買入
E. Hazard $10.09 車仔前鋒中 繼MATA外另一個雜分既中前埸 而且$10身價都比較容易買入, 無MATA既好友可以唸下
Juan Mata $21.05 近況大勇既MATA 現價其實都唔太建議高追 不過偷價既朋友 絕對值KEEP
Defoe $14.59 周中休息後 主埸再度出擊對WIGAN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 498  發表于: 2012-11-02
bennylau127:Week 10 心水推介
Goalkeepers
P. Cech $11.27 貴價龍門, 雖然近期車仔防線唔太穩陣 不過依然係呢季最有信心既龍門 而且今周對住周中主力盡出既天鵝 都可以博CS+SV
....... (2012-11-02 15:01) 

bertrand
如果真係有正真係不得了呀~~
離線on1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 499  發表于: 2012-11-02
Goalkeepers

W. Reid ,R. Bertrand  都好正
離線on1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 500  發表于: 2012-11-02
bennylau127:大家都放晒O. Giroud了? [表情]  (2012-11-02 13:51) 

阿記令到我太失望啦, 已經將Giroud ---> lukaku
離線蕃薯廠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 501  發表于: 2012-11-02
其實... Wigan 今年都唔係真係咁廢姐, 但我覺得大家好似過份睇好TOT?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 502  發表于: 2012-11-02
回 on1909 的帖子
on1909:阿記令到我太失望啦, 已經將Giroud ---> lukaku (2012-11-02 15:15) 

yff角度 失望都回本 唔失望咪
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 503  發表于: 2012-11-02
bennylau127:yff角度 失望都回本 唔失望咪[表情] (2012-11-02 15:21) 

打前鋒位, 對住防守麻麻嘅MAN U, 就算輸波都隨時有波入~~
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 504  發表于: 2012-11-02
Goalkeepers

估唔到W. Reid 都有人提供............
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 505  發表于: 2012-11-02
回 朗尼 的帖子
朗尼:估唔到W. Reid 都有人提供............[表情] (2012-11-02 15:47) 

因為平丫嘛
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 506  發表于: 2012-11-02
Goalkeepers

UPDATED
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 507  發表于: 2012-11-02
太早出推介竟然被忽視

麻煩光醫生搵返我簽名檔個post,之後add多一件 W. Reid - Westham - 5.50 系個冷門野度。
謝謝∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 508  發表于: 2012-11-02
34 頁會唔會太多
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 509  發表于: 2012-11-02
回 reve 的帖子
reve:太早出推介竟然被忽視[表情]
麻煩光醫生搵返我簽名檔個post,之後add多一件 W. Reid - Westham - 5.50 系個冷門野度。
謝謝∼ (2012-11-02 16:11) 

我而家先得閒咋~~