• 28389閱讀
  • 1171回復

【番本王之眾好友每周推介遊戲】,獎金豐富,報名免費! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 315  發表于: 2008-12-15
引用第314樓tom2008-12-15 10:41發表的“”:
除非 [表情] ,否則保辛拿好難負分

好彩無.....
Love:威夫哥係全好友最友善的

離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 316  發表于: 2008-12-15
《番本王》@ Week 17 成绩:

恭喜过关好友: singjian2 ,名稱已被使用 ,extra ,tom ,Rave ,ridanavcr ,蕃薯廠 ,charlie1314 ,klinsmannabc ,kch ,ryan_kewell_7 ,yuen_lcy ,hkhugecheung ,EFC ,亨利仔仔 ,巴治奧    一起坐 巴士~!

希望做 肥佬 o既好友都千其唔好气馁~!

继前两周o既冷门风之后,上周众多热门都交足货,创下最多好友係《番本王》过关o既纪录。
最多好友推介o既10蚊以下 P. Robinson,虽然价钱只需要1蚊,回报竟然係负9分,导致好多好友肥佬,证明平唔係大晒o既 ~
10蚊以上o既 A. Zaki ,虽然表现回勇,但依然未能回本。

继上周 科高,extra,朗仔 荣升 巴士王子之后,今周 名稱已被使用 ,tom,Rave ,kch 亦踏上王子之路∼可喜可贺∼!

Week 17 奖金分配:
2000 好友元 / 16 人 = 每人 125 好友元
(将通过 六如 户口转账,请耐心等候)

历史成绩:  

【Week 14】

【Week 15上】 【Week 15下】  [1 樓] 至 [111 樓] 

【Week 16上】
【Week 16下】  [112 樓] 至 [240 樓]

【Week 17上】【Week 17中】【Week 17下】   [241 樓] 至 [319 樓]  

【Week 18上】【Week 18中】【Week 18下】     [320 樓] 至 [。。 樓] (Week 18 为一周双赛,双赛球员o既成本自动乘2倍)

通告:Week 18 为一周双赛,双赛球员o既成本自动乘2倍

《番本王》@ Week 18 已经正式开始接受推介~!
之前未参加o既好友亦随时欢迎加入呢个大家庭,齐齐来估一估~!

(載止時間為,每週YFF截止時間前五小時或英超聯第一場開波前五小時,以最早的時間為準,以好友的系統時鐘為準。(同《周周》一样))
[ 本文被singjian2在2008-12-15 14:09重新編輯 ]
離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 317  發表于: 2008-12-15
做王子~~
Love:威夫哥係全好友最友善的

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 318  發表于: 2008-12-15
哈哈,好彩過左時玩唔到,依然保持清白之身
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 319  發表于: 2008-12-15
引用第318樓科高2008-12-15 12:08發表的“”:
哈哈,好彩過左時玩唔到,依然保持清白之身

真系塞翁失马,焉知非福∼
離線蕃薯廠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 320  發表于: 2008-12-15
想問黎緊雙週既得分係咪都要x2呢? 即買一個$15的球員要攞30分至算回本

但如果唔係的話...幾乎求其買兩件都坐硬巴士喎
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 321  發表于: 2008-12-15
引用第320樓蕃薯廠2008-12-15 13:03發表的“”:
想問黎緊雙週既得分係咪都要x2呢? 即買一個$15的球員要攞30分至算回本 [表情]
但如果唔係的話...幾乎求其買兩件都坐硬巴士喎 [表情]

多谢提醒∼!

的确如你所言,今周双赛球员o既成本自动乘2倍,请各位好友留意∼

通告:Week 18 为一周双赛,双赛球员o既成本自动乘2倍
[ 本文被singjian2在2008-12-15 14:10重新編輯 ]
離線蕃薯廠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 322  發表于: 2008-12-15
引用第321樓singjian22008-12-15 13:36發表的“”:
多谢提醒∼! [表情]
的确如你所言,今周成本自动乘2,请各位好友留意∼

今週是解決了, 但還有將來的要處理...

曼聯之後是一定有補賽的, 到那時只有曼聯和它的對手雙賽, 其他球隊都單賽... 那又怎樣? 我相信到時幾乎每一位玩家的推介都十分接近!
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 323  發表于: 2008-12-15
引用第322樓蕃薯廠2008-12-15 13:56發表的“”:
今週是解決了, 但還有將來的要處理...
曼聯之後是一定有補賽的, 到那時只有曼聯和它的對手雙賽, 其他球隊都單賽... 那又怎樣? 我相信到時幾乎每一位玩家的推介都十分接近!

跟常理又唔想咁复杂o既话...应该同今周类似,如果柬曼聯和它的對手o既球员,该球员o既成本自动乘2倍,唔知o岩唔o岩??
離線jaypoon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 324  發表于: 2008-12-15
Fellaini   6.35   愛華頓的得分點, 頭鎚王, 頂入一粒都夠番本
Robinho 11.86 此子忍左幾場低分, 呢週傷好係時候本利歸還.

total: 18.21
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 325  發表于: 2008-12-15
今周好有難度姐......
成本乘2, 用d貴中場又驚回唔足本
用爆戈d又驚爆唔出
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 326  發表于: 2008-12-15
引用第325樓extra2008-12-15 16:03發表的“”:
今周好有難度姐......
成本乘2, 用d貴中場又驚回唔足本
用爆戈d又驚爆唔出 [表情]

你好似嫌呢个game太冇挑战性~边度会难得倒你啊?
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 327  發表于: 2008-12-15
J. Bosingwa 9.78
作客之王車路士對愛華頓,cs分十拿九穩!第二場主場對西布朗此子定切主力與進攻,莫講話cs,連ga分都可以拎!

D. Cisse 12.78
上週成功爆分,今週對升班馬,冇入球可博中龍!第二場對作客蟲加防線極為不穩的布力般,入波可期!

total:22.56

p.s.希望可以三連巴!
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 328  發表于: 2008-12-16
其實個表排下次序會好睇D...
例如

XXXXXX 3巴士
XXXXXX 2巴士
XXXXX   2巴士 1肥佬
XXXXX   1巴士 2肥佬

另外再加埋走勢圖會吸引D
例如
XXXX   OXXOX
O=巴士 X=肥佬

離線ivorfox
發帖
好友元