• 28398閱讀
  • 1171回復

【番本王之眾好友每周推介遊戲】,獎金豐富,報名免費! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線朗仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 375  發表于: 2008-12-20
引用第361樓朗仔2008-12-20 00:28發表的“”:
J. Bosingwa
後衛得分王,車仔賽程唔差,對西布朗穩袋cs ,夠晒回本
對everton都有埋cs既話,就發達了
R. Santa Cruz
.......

robinson
一蚊龍門,賽程幾好,有新領隊大sam , 爆分有望

S. Ireland
曼城冇robinho既話,佢應該會打得更前
射波,入球吧!
離線朗仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 376  發表于: 2008-12-20
引用第374樓figo8152008-12-20 10:23發表的“”:
P. Robinson Blackburn 1.00   雙週賽程好, 兩場對手都較弱, 冇理由1分都冇掛 [表情]
R. Santa Cruz Blackburn 10.21 兩場對手都較弱, 聖誕老人係時候要派禮物啦, 10分應該得o既 !

同隊
離線figo815
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 377  發表于: 2008-12-20
引用第376樓朗仔2008-12-20 10:29發表的“”:
同隊 [表情]

咦係wor, 改一改先
離線figo815
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 378  發表于: 2008-12-20
引用第374樓figo8152008-12-20 10:23發表的“”:
P. Robinson Blackburn 1.00   雙週賽程好, 兩場對手都較弱, 冇理由1分都冇掛 [表情]
R. Santa Cruz Blackburn 10.21 兩場對手都較弱, 聖誕老人係時候要派禮物啦, 10分應該得o既 !

P. Robinson Blackburn 1.00   雙週賽程好, 兩場對手都較弱, 冇理由1分都冇掛..

D. Cisse (Sunderland - F) 12.78 兩場都唔難打, 近期個勢都唔錯, 今week大熱之選 !
離線ridanavcr
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 379  發表于: 2008-12-20
今週捧龍門。

P. Robinson Blackburn 1.00 - 布力般兩場都唔難打,況且又換左領隊,希望帶倒新風氣比隊波,1蚊?抵到爛啦!

P. Cech Chelsea 13.93 - 對住兩隊都無乜功力既球隊,雖然個價對龍門黎講係高,但係值得一搏。

(1.00+13.93)x2 = 29.86
離線kcwjames25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 380  發表于: 2008-12-20
Amend because Robinho injured !

R. Santa Cruz (Blackburn - F) 10.21

Blackburn new leader have big chance to win one or two game, Christmas should be Santa Cruz boxing days, may be same as last year take three goals in two match.

N. Belhadj (Portsmouth-D) 6.73

Portsmouth only vs Bolton and West Ham, have big chance to get two Clean Sheets

Total 16.94
離線wyc2578ben
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 381  發表于: 2008-12-20
基奧雲尼 候城   市價 20.42 賽程好 意識高 射門多 入多幾球 笑呵呵
羅賓遜   布力般 市價 2.00   新人事 新作風 再撐佢 $2易返身

total:22.42
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 382  發表于: 2008-12-20
Fabregas (14.46)
- 身為隊長,當然係必然正選,第二場收起既機會較低,始終維拉都唔易應付
- 負責處理罰球、左邊角球
- 大賽球員,對強隊特別醒神,之前對曼聯及車路士分別取得 12.5 及 13.5 既可觀分數

Mikel (4.35)
- 賽程好,容易回本,豬骨適合人選
- 正選位置穩,因現時隊中欠缺防中
- 雖然平均得分低,但只錄得一次負分

YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 383  發表于: 2008-12-20
Alex 13.19 - 車仔防守力強橫,兩場CS手到拿來,Alex有FK射得分更佳

Robinson 1.00 - 我就唔信一分都冇
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 384  發表于: 2008-12-20
因為身價x2.....唔敢推太高價o既球員...

Robinson 1.00 -易帥+雙賽,咁都拎唔到2分,佢真係唔駛旨意再有人用佢

D. Cisse 12.78-預佢坐底3sot+1g,呢度已經差唔多20分,唔好忘記佢cw等雜分都多,雙賽拎24分以上冇問題
只愛足球
離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 385  發表于: 2008-12-20
保辛華 9.78 睇好車仔呢兩場 CS, 加上助攻力強, 一定高分!!

薩巴列達 7.55   曼城係時候反彈, 如果呢兩場冇表現, 以後都唔使擇佢啦
Love:威夫哥係全好友最友善的

離線辣椒仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 386  發表于: 2008-12-20
D. Drogba Chelsea 7.80 相信Drogba有機會打到一場正,有入球無難度

S. Ireland Man City 10.66 近排打得唔錯,If無Robinho,Ireland係個唔錯的Choice~
離線辣椒仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 387  發表于: 2008-12-20
引用第385樓Rave2008-12-20 14:28發表的“”:
保辛華 9.78 睇好車仔呢兩場 CS, 加上助攻力強, 一定高分!!
薩巴列達 7.55   曼城係時候反彈, 如果呢兩場冇表現, 以後都唔使擇佢啦

唔係要一個大過$10一個細過$10嗎?
離線Kun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 388  發表于: 2008-12-20
Robinson 1.00----換左manager ge雙周都無1分以上成季都唔使用佢..

保拿特14.22----1場主場都夠佢回本啦..

total:1+14.22=15.22
離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 389  發表于: 2008-12-20
改正

施斯 12.78 呢期唔使講, cc fit 到爆炸
Love:威夫哥係全好友最友善的