• 28414閱讀
  • 1171回復

【番本王之眾好友每周推介遊戲】,獎金豐富,報名免費! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線wyc2578ben
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 480  發表于: 2009-01-02
今週係唔係都唔計雙週人?
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 481  發表于: 2009-01-02
引用第480樓wyc2578ben2009-01-02 10:02發表的“”:
今週係唔係都唔計雙週人?

今周 MU 同 WIG 双赛当单赛计,即是单价享有双赛爆分o既机会,请勿错过~!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 482  發表于: 2009-01-02
引用第481樓singjian22009-01-02 11:09發表的“”:
今周 MU 同 WIG 双赛当单赛计,即是单价享有双赛爆分o既机会,请勿错过~! [表情]

原因呢?
只愛足球
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 483  發表于: 2009-01-02
引用第482樓迪克2009-01-02 11:14發表的“”:
原因呢?

原因系相信今周好多人都会用双赛球员,如果不列入推介并不理性~
再者,系咁o既情况之下,依然推介单赛球员既代表极有信心一场当两场~
第三,MU 同 WIG 都系一场易打一场难打,顶龙计着一场半,双赛优势不明显~

本人基于以上原因做出以上决定~ 请多多指教~
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 484  發表于: 2009-01-02
引用第483樓singjian22009-01-02 12:12發表的“”:
原因系相信今周好多人都会用双赛球员,如果不列入推介并不理性~
再者,系咁o既情况之下,依然推介单赛球员既代表极有信心一场当两场~
第三,MU 同 WIG 都系一场易打一场难打,顶龙计着一场半,双赛优势不明显~
.......

唔o岩數囉

上次雙週時,隊隊都係身價x2
都冇話咩賽程一場易一場難,當一場半啦

再者,你隻game講o既係回本
單賽o既咪x1,雙賽咪照x2囉
冇影響o架喎

家陣冇啦啦話mu,wig雙賽賽程,身價都係x1
同wk18全世界雙賽x2好有矛盾囉
只愛足球
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 485  發表于: 2009-01-02
引用第484樓迪克2009-01-02 12:44發表的“”:
唔o岩數囉
.......

好,我再諗諗至做决定,暂时不接受推介~
離線kcwjames25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 486  發表于: 2009-01-05
引用第483樓singjian22009-01-02 12:12發表的“”:
.......

我賛成你的看法, 如Man & WIG 身價x 2一定無人選 !
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 487  發表于: 2009-01-06
经详细考虑,将保留原有做法,MU 同 WIG 双赛当单赛计。

原因系为求呢只game能够贴近真实情况。上次系大多数球队双赛,MU 同 WIG 单赛o既情况下,大多数好友都唔会考虑单赛o既MU 同 WIG,所以不能将呢两队列入推介之内,甚至计单赛成绩都唔公平,因为巴士机会大大超越双赛球员。

今次就算唔考虑易打难打o既情况下,MU 同 WIG球员单价但系拥有两场得分o既机会,呢个系事实,符合众好友系玩yff 时o既考虑。就算今周o既做法相比之前o既双周做法有矛盾,番本王玩家依然系一个公平竞争o既条件下作出推介,相信冇乜大问题。

因此,最后决定维持原判:

今周 MU 同 WIG 双赛当单赛计,即是单价享有双赛爆分o既机会

宜家开始正式接受推介~
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 488  發表于: 2009-01-06
W. Palacios   Wigan   5.77
低价双赛猪骨头,有非常稳定o既接近4分平均分,双赛回本稳阵~

D. Berbatov   Man Utd 13.07
曼联两场主场优势,不能低估~ 相信以Berbatov o既实力~极有可能至少入一球~
離線tom
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 489  發表于: 2009-01-06
C. Ronaldo (Man Utd 23.00) 雙賽加上主場之利,唔買等幾時
M. Figueroa (Wigan 7.94) 助攻力強既後衛,有兩場CS機會,中一場已經番本
TOTAL:30.94
在線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 490  發表于: 2009-01-06
引用第484樓迪克2009-01-02 12:44發表的“”:
唔o岩數囉
.......

其實,買曼聯韋根同其它所有球隊,例如朗尼同楊格,大家都係17蚊左右(唔知有冇錯),無理由你話朗尼踢2場就要成本x2,我事實都係係17蚊買,唔好話佢踢2場,佢今week踢10場都係17蚊成本...
之前雙賽,係因為所有球員都係踢2場,如果計1場分太易回本勒...所以成本x2..
好似週週前中後...無理由曼韋既球員要除2架麻..
今week擺明曼韋著數d...
好似雙週曼韋踢1場無咁著數...就係咁囉
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 491  發表于: 2009-01-07
C. Ronaldo ($ 23.00) C朗 wor~~ 佢一場都已經回到本,更何況係雙賽?
M. Figueroa ($ 7.94) 都係o個句,雙賽必勝!!

Total: $ 30.94
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 492  發表于: 2009-01-07
引用第490樓jimmy2009-01-06 13:49發表的“”:
其實,買曼聯韋根同其它所有球隊,例如朗尼同楊格,大家都係17蚊左右(唔知有冇錯),無理由你話朗尼踢2場就要成本x2,我事實都係係17蚊買,唔好話佢踢2場,佢今week踢10場都係17蚊成本...
之前雙賽,係因為所有球員都係踢2場,如果計1場分太易回本勒...所以成本x2..
好似週週前中後...無理由曼韋既球員要除2架麻..
今week擺明曼韋著數d...
.......

言下之意即係今週曼韋就唔易回本
所以成本唔駛x2?

唔好拉埋週週o黎講
週週雙賽都唔需要x2 o既
因為個game目標唔同
果邊係鬥組合高分
呢邊係講回本
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 493  發表于: 2009-01-07
p.s.
我絕對尊重主持人o既決定

樓上o既reply
純粹係出於討論
只愛足球
在線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 494  發表于: 2009-01-07
引用第493樓迪克2009-01-07 12:43發表的“”:
p.s.
我絕對尊重主持人o既決定
樓上o既reply
純粹係出於討論

迪兄,我都係討論咋
其實主持人有少少錯誤,係雙週,唔應該襟用曼韋人,
簡單講,總之成本x2,如果我真係簡到曼/韋人可以爆分,有何不可?
只要我簡到1個曼韋人踢1場都可以贏其他雙賽既球員分就ok,唔理佢踢1場定2場
例如楊格17蚊踢2場拎到35分,我用朗尼17蚊踢1場入3球拎到35分既,咁用楊格同朗尼就無分別..
大家成本都係34蚊..

所以簡單d講,雙賽買個球員(包括)曼韋人,所有x2,回到本就ok
今week所有球員,x1,回到本就ok..