• 28429閱讀
  • 1171回復

【番本王之眾好友每周推介遊戲】,獎金豐富,報名免費! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 600  發表于: 2009-01-17
J. Defoe (Portsmouth - F)        10.13,只係$10,一個入波夠回本啦!對popmey,入波唔係艱難任務
J. Bosingwa (Chelsea - D)        8.06,只係$8,一個cs都差唔多,仲有佢一向不俗o既助攻雜分呢?haha!

總身價=    18.19
只愛足球
離線蕃薯廠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 601  發表于: 2009-01-17
上星期明明巴士, 點知遲左少少報名 今週要補番!!!!

upson 8.09 - 1. 正選穩; 2. 富咸作客唔識入波, cs 高唱入雲; 3. upson 今季21 場波一張牌都未攞過, 乾淨過1:49 消毒藥水

Defoe 10.13 - 自己同領隊對樸茅都瞭如指掌, 自己同球隊亦好耐冇發威, 係時候搵舊東家祭旗

Total Cost = 18.22, 回本= 18.5pts
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 602  發表于: 2009-01-17
S. Given (market price 4.87)   - 基雲係一個好龍門 , 對住布力般應該可以多 d save , 甚至可以拎埋 cs ! 4.87 絕對搏得過 ..!

Berbatov (market price 14.21)   - 朗尼傷左,對於狀態大勇既貝碧托夫更係入波爆分既好時機,加上對手又唔強,岩曬佢屈機!

total: 19.08
離線Kun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 603  發表于: 2009-01-17
唔好意思,無打total/.\我打番..

艾卡(3.30)-對西布朗..1個sot都差唔多回本..

安歷卡(14.42)-對Stoke..雪左咁耐,系時候要爆喇..

total:17.72
離線klinsmannabc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 604  發表于: 2009-01-17
安歷卡(14.42)
對住防守極差的史篤城,為力保自己正選位置,安歷卡大有機會有士哥!就算入唔到波…sot都唔會少,計訐埋埋其他雜分,回本冇難度!

施治(12.00)    
史篤城作客入球一向低開,必殺技手雷巳經俾各球隊俾到方法應付,所以今場cs機會極大,cs+w+幾個sv回本有突!
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 605  發表于: 2009-01-17
引用第604樓klinsmannabc2009-01-17 13:37發表的“”:
安歷卡(14.42)
對住防守極差的史篤城,為力保自己正選位置,安歷卡大有機會有士哥!就算入唔到波…sot都唔會少,計訐埋埋其他雜分,回本冇難度!
施治(12.00)  
史篤城作客入球一向低開,必殺技手雷巳經俾各球隊俾到方法應付,所以今場cs機會極大,cs+w+幾個sv回本有突!

同队不接受
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 606  發表于: 2009-01-17
引用第604樓klinsmannabc2009-01-17 13:37發表的“”:
安歷卡(14.42)
施治(12.00)  

又同队,又超过10蚊
離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 607  發表于: 2009-01-17
迪科爾 10.13 對住舊東家, 一定唔留力,最少入三球!!

泰利 8.75 對住魚腩球隊, cs一定無問題,仲有機會角球入波
Love:威夫哥係全好友最友善的

離線朗仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 608  發表于: 2009-01-17
Defoe 10.13
獨食仔,對住近況唔掂既porsmouth ,有望入1球,加上倒戈經常會帶來入球

P. Robinson 2.8
主場對住newcastle,絕對有望cs, 就算冇cs,咁平既身價,回本亦唔難,一蚊買左既朋友繼續keep吧
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 609  發表于: 2009-01-17
F. Torres (Liverpool - F) 12.71 ~ 利物浦打比戰特別肉緊,三分志在必得,復出尖刀費托正是及時雨,肩負著數糊重責。

Deco (Chelsea - M) 6.52 ~ 迪高沉寂多時,加上球隊低迷,今場面對弱旅,應該以一場大勝提高士氣,中前場球員 easy goal。

TOTAL:19.23
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 610  發表于: 2009-01-17
引用第609樓國球旗2009-01-17 14:35發表的“”:
F. Torres (Liverpool - F) 12.71 ~ 利物浦打比戰特別肉緊,三分志在必得,復出尖刀費托正是及時雨,肩負著數糊重責。
Deco (Chelsea - M) 6.52 ~ 迪高沉寂多時,加上球隊低迷,今場面對弱旅,應該以一場大勝提高士氣,中前場球員 easy goal。
TOTAL:19.23

改......

Robinson (Blackburn - G) 2.80 ~ 主場對傷兵滿盈紐卡素,CS 係最低要求,加上贏波分數,上巴士吧!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 611  發表于: 2009-01-17
卡頓高爾 (韋斯咸前鋒) 10.83
都係個句,韋斯咸主力前鋒,主場應該有波入

高倫 (西布朗中場) 7.70
西布朗主場對米堡呢班海鮮波,有機會主場取勝,米堡個J摩利臣因傷缺陣,高倫有機入波

合共$18.53
離線Kun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 612  發表于: 2009-01-17
引用第611樓科高2009-01-17 14:53發表的“”:
卡頓高爾 (韋斯咸前鋒) 10.83
都係個句,韋斯咸主力前鋒,主場應該有波入
高倫 (西布朗中場) 7.70
西布朗主場對米堡呢班海鮮波,有機會主場取勝,米堡個J摩利臣因傷缺陣,高倫有機入波[表情]
.......

米堡個J摩利臣
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 613  發表于: 2009-01-17
引用第612樓Kun2009-01-17 14:57發表的“”:
米堡個J摩利臣 [表情]

一時打錯左o者
離線yuen_lcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 614  發表于: 2009-01-17
N. Anelka (Chelsea - F)     14.42
杜奧巴大有可能被棄用,車仔當然前鋒別無他選,而且對手只係史篤城~爆硬
B. Myhill (Hull - G)     1.81
講錢仲平過ROBINSON,又係主場,周中仲要杯賽出線,咁既價錢、咁既士氣,要返本EASY

總身價=   16.23