• 16324閱讀
  • 304回復

[論壇公佈]好友更換伺服器計劃---進入第二步 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 120  發表于: 2008-03-14
引用第119樓垃圾桶2008-03-14 17:12發表的“”:
報價單而家有2份了
deadline就會公佈手上有幾多,同埋個spec係點
.......

夾錢?

你有冇睇宜家D 人講緊咩架?

無人願意夾啦!

個個都無哂熱誠啦。你都係節省少少力氣,唔駛攪落去啦。星期六日上唔到黎之嘛。又唔死得人既。由佢囉。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 121  發表于: 2008-03-14
「之前你地提過,叫我唔駛擔心錢嘛?」

虧你講得出口!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 122  發表于: 2008-03-14
引用第86樓freezefox2008-03-14 15:59發表的“”:
強烈要求解釋點解可以刪左呢個TOPIC!!!

仲有,唔好扮睇唔到!請解釋!

唔係我一樣會開個TOPIC 黎問。我唔會比佢不了了之!

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 123  發表于: 2008-03-14
引用第120樓freezefox2008-03-14 17:18發表的“”:
夾錢?
.......

夾唔夾錢係版友既自由來既,我地無得逼

但係無人夾錢既,個Project都會做,做哂我地可以做既野之後,公佈左收錢,就果時睇下夠唔夠錢,唔夠既咪唔繼續做

而家做左既野都無壞的
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 124  發表于: 2008-03-14
引用第123樓垃圾桶2008-03-14 17:21發表的“”:
夾唔夾錢係版友既自由來既,我地無得逼
但係無人夾錢既,個Project都會做,做哂我地可以做既野之後,公佈左收錢,就果時睇下夠唔夠錢,唔夠既咪唔繼續做
.......

好!非常好!

請隨便。我都係無謂多管閒事,自己攞黎勞氣!簡直犯賤!

離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 125  發表于: 2008-03-14
引用第124樓freezefox2008-03-14 17:23發表的“”:
[表情] [表情] [表情] [表情]
.......

你都犯賤左成日了..........
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 126  發表于: 2008-03-14
引用第125樓任天痕2008-03-14 17:26發表的“”:
你都犯賤左成日了.......... [表情] [表情] [表情]

都唔止一日啦!

上次明明公開宣佈唔再理呢件事,今日見到又抵唔住頸………

別怪我,我犯賤,未能半場,棄權!

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 127  發表于: 2008-03-14
個Project已經重新啟動,並已決定最遲五月完成

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 128  發表于: 2008-03-14
引用第126樓freezefox2008-03-14 17:28發表的“”:
都唔止一日啦!
.......

你見我講佛偈時..有提下你啫....

果然有d慧根.......
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 129  發表于: 2008-03-14
真係錢作怪.....

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 130  發表于: 2008-03-14
引用第129樓sun2008-03-14 17:35發表的“”:
真係錢作怪..... [表情] [表情] [表情]

其實真係一個大問題...

大家有疑慮都係正常的

垃圾桶四Be
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 131  發表于: 2008-03-14
引用第130樓垃圾桶2008-03-14 17:36發表的“”:

其實真係一個大問題...
.......

明知咁大問題...就無謂"野"人麻煩啦...

整咁多花樣出黎...你話幾無謂呢?

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 132  發表于: 2008-03-14
引用第131樓sun2008-03-14 17:40發表的“”:
明知咁大問題...就無謂"野"人麻煩啦...
整咁多花樣出黎...你話幾無謂呢? [表情]

要最ok既野...

所以我寧願開始嘈得勁d麻煩d花樣d....之後大家可以放心...

始終好友好多都係學生
出來做野既版友係少的

我地收rfq, 擇果時一定要睇到實.....格到盡...

所以點解要攪咁耐...

我地唔可以無限要求大家三日一小比,五日一大比budget出來,比著你都唔肯啦...

加上無左你地提供部份budget,muly一個負擔唔來的

好似置頂第一點提過....搬左server就返唔到轉頭....我唔想搬好哂之後,最後又係因為錢既原因就唔可以再繼續....

手上ecko哥同我剛剛搵到既一個quotation都好有競爭力,但係我相信會仲有d更好既係後面....所以先會攪左個咁既情序出來...Ecko哥...我都已經成日搵佢傾的\

我只係想大家上來上得開心...

如果唔係大家同我做得幾好都無用...

垃圾桶四Be
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 133  發表于: 2008-03-14
引用第132樓垃圾桶2008-03-14 17:47發表的“”:
要最ok既野...
所以我寧願開始嘈得勁d麻煩d....之後大家可以放心...
.......

當初傾左咁多問題出黎...個個都想儘快落實而叫你去搞...
當時都有好多人話出錢...老狐仲叫你放心...有咩佢包底...

呢個已經係最大既動力啦...你仲想有咩咁唔放心....?

而家先至講呢d野出黎....會唔會太遲?

有時做一件事情...唔係真係靠一個人既力量或是知識就可以進行的...

呢點....你當初無諗過既咩?

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 134  發表于: 2008-03-14
引用第133樓sun2008-03-14 17:54發表的“”:
當初傾左咁多問題出黎...個個都想儘快落實而叫你去搞...
當時都有好多人話出錢...老狐仲叫你放心...有咩佢包底...
.......

有諗過

我當時就係知道老狐會包底,我就更加唔想浪費佢既好意...我每一步都好小心,我唔想最後個Project真係唔得,所以樣樣我都要試好哂,真係work了先可以真係roll出來...

所以點解我一直都唔出聲....就係有野要肯定左先敢放出來

始終budget有限,有d野我唔可以唔顧慮的....

垃圾桶四Be