• 4935閱讀
  • 82回復

係時候要問陣了! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2013-11-20
— 本帖被 KeL 執行加亮操作(2013-11-23) —
星期五不在香港,個晚唔知有冇時間上黎問陣。宜家問定先。

偷人未執陣:

BONY       S7        REMY

死神      大眼       古天樂      贊奴沙

居迪斯戴維斯     列治維      巴士利

克魯

禾特普斯    迪保治     基利      彭迪利蒙

暫時個陣容如上。S7 唔知咩環境?第二場國家隊賽事有冇出場?籠門未諗係咪真係用克魯。

仲有成25蚊剩,可以買朗尼或VPS。不過又唔知放BONY 定REMY 好。    

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2013-11-20
S7聽朝先踢,不過好似話利記班主出動私人飛機接佢

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2013-11-20
Luis Suarez offered use of private jet by Liverpool owner John W Henry
• Suarez part of Uruguay squad for return tie with Jordan
Henry wants striker to be fresh for Merseyside derby

Liverpool's principal owner, John W Henry, has offered Luis Suarez use of his private jet in order to keep the Uruguay international as fresh
as possible for Saturday's Merseyside derby against Everton.

Suarez is involved in a World Cup play-off against Jordan in Montevideo on Wednesday, with Uruguay leading 5-0 from the first leg,
and would not be home on Merseyside until Thursday night at the earliest should he travel back by scheduled flights.

The derby kicks off at 12.45pm at Goodison Park and the Liverpool manager, Brendan Rodgers, is anxious to avoid any travel issues with Suarez as he seeks a win
that would establish a six-point lead over Everton. That has prompted the club's billionaire owner Henry to offer Suarez a direct return to Liverpool on his private jet.

http://www.theguardian.com/football/2013/nov/18/luis-suarez-liverpool-john-henry-uruguay
[ 此帖被羅力亞在2013-11-20 16:45重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2013-11-20
老狐

Suarez 聽朝先踢,香港時間 7.00 a.m. 係烏拉圭主場對約旦,利物浦安排定私人飛機俾佢特快返英國
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2013-11-20
S7 唔知咩環境?

利物浦老板约翰-亨利派出自己的专机,在美国波士顿直接开往南美,在乌拉圭与约旦的世预赛附加赛次回合结束后,立即将苏亚雷斯送回英国

http://www.theguardian.com/football/2013/nov/18/luis-suarez-liverpool-john-henry-uruguay

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2013-11-20
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:S7聽朝先踢,不過好似話利記班主出動私人飛機接佢[表情]
(2013-11-20 16:42)

打工仔表現好,老闆梗係錫晒啦。家陣喺英超排第2嘅利物浦,周六會作客葛迪遜公園球場,同愛華頓進行默西賽德打吡大戰。紅軍班主約翰亨利為咗隊中嘅王牌射手蘇亞雷斯(阿蘇),有多大半日時間休息以備戰呢場「6分波」,不惜工本出動自己架私人飛機,等阿蘇一踢完世盃附,就即刻由烏拉圭飛返英格蘭。

烏拉圭周三會喺主場同約旦進行世盃附次回合,場波開英國時間周三晚上11點,所以如果照原定計劃,阿蘇最快要到周五中午先返到英格蘭。利物浦作客對愛華頓場打吡,就喺周六晏晝12點45分開波,換言之阿蘇得番唔夠24粒鐘嚟備戰呢場英超大戰。

紅軍今季打得好,家陣以7勝2和2負排次席;由於領先兩分嘅「1哥」阿仙奴會喺同日晏晝3點先至對修咸頓,所以如果紅軍贏到同市宿敵愛華頓,就會上榜首,班主約翰亨利梗係好重視呢場波啦!

英國傳媒話,約翰亨利為咗令今季喺6場英超入8球嘅阿蘇,能夠有百分百狀態踢呢場激戰,於是決定用佢架私人飛機,直接將阿蘇載返英格蘭。消息話,佢架機會由美國波士頓出發到烏拉圭首都蒙特維多,等場世盃附一吹完場雞,就接阿蘇上機直接返英格蘭利物浦。機程大約係16個半鐘,即係話,阿蘇最快可以喺英國時間周四黃昏返到利物浦,足足多咗大半日時間休息。

其實,烏拉圭足總同利物浦嘅關係向來唔錯。之前烏國足總冇用「5日前歸隊條例」撻紅軍,畀阿蘇幫佢哋踢埋對富咸場英超,先歸隊打作客對約旦嘅世盃附首回合。亦因為呢個原因,利物浦禮尚往來,冇要求幾可肯定出線嘅烏拉圭(首回合贏約旦5:0)特准阿蘇唔使踢而提早放人。聽講今次紅軍提出用私人飛機接阿蘇,烏拉圭足總都好配合,唔使佢一定要跟大軍一齊走。
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2013-11-20
贊奴沙仲用?
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2013-11-20
回 國球旗 的帖子
國球旗:打工仔表現好,老闆梗係錫晒啦。家陣喺英超排第2嘅利物浦,周六會作客葛迪遜公園球場,同愛華頓進行默西賽德打吡大戰。紅軍班主約翰亨利為咗隊中嘅王牌射手蘇亞雷斯(阿蘇),有多大半日時間休息以備戰呢場「6分波」,不惜工本出動自己架私人飛機 .. (2013-11-20 16:46) 

足足多咗大半日時間休息

離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2013-11-20
回 朗尼 的帖子
朗尼:贊奴沙仲用? (2013-11-20 16:47) 

老狐贊仔偷价应该不会放

我觉得贊仔没有正选,可以放在替补
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2013-11-20
Krul 上場係好神勇,但係對住 Norwich 又唔同講法,點都唔會好似上場咁多撲救,純粹博 CS 既可能用 Harper 仲好

Remy 今週應該係大熱,腳風咁順無理由唔用
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2013-11-20
回 senal 的帖子
senal:Krul 上場係好神勇,但係對住 Norwich 又唔同講法,點都唔會好似上場咁多撲救,純粹博 CS 既可能用 Harper 仲好 [表情]
Remy 今週應該係大熱,腳風咁順無理由唔用 [表情]  (2013-11-20 16:54) 

没有Remy
前锋没有位了
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2013-11-20
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:老狐贊仔偷价应该不会放
我觉得贊仔没有正选,可以放在替补 (2013-11-20 16:53) 

其實 Januzaj 唔係必正既話,都係放左佢好 d

我前幾週都有用佢,因為覺得佢好勁,又屈到下分,但如果係曼聯唔係場場正選既話,連係 YFF 後備換入既作用都會無埋,不如揀第二個穩正既 SUB
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2013-11-20
我唔知點解呢幾日上泥bff睇post
成日有d留言會無啦啦消失 但f5幾下又出現番
明明呢個post我見到有11個留言 但見到最後得#10呢個留言
有時#11會飛左上#1留下出現
係我問題定bff網有問題呢
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2013-11-20
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:没有Remy [表情]
前锋没有位了[表情]  (2013-11-20 16:58) 

咁 Remy 又未至於好似 S7 咁必用,今週仲有其他好既前鋒人選 (Giroud, rvp, Sturridge, Kun, Eto'o etc)
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2013-11-20
回 朗尼 的帖子
朗尼:贊奴沙仲用? (2013-11-20 16:47) 

呢幾周都係放後備居多。用左禾特普斯。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!