• 10833閱讀
  • 430回復

WK28 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-03-09
妙手回春

主要幫忙大家解決執陣上的困難, 我會盡力幫忙!! 大家隨便發問!!

病人須知
- 請清楚說明病情
- 如有選擇題, 請列明球員價格
- 最終買 / 賣球員請病人自行決定, 如爆了 / 放了! 請不要把責任推給醫生, 因醫生沒有拿槍迫你買 / 賣
- 如病人對球員產生「有預感會爆」,「琴晚發夢爆」,「對佢有D Feel」等, 醫生有權拒絕回覆, 因為Feel係大晒既!!

鬼影醫務所本周睇中的球員:

前鋒: Pogrebnyak, Suarez, Holt, Rooney

中場: Gerrard, Drenthe, Sigurdsson, Pilkington, Miyaichi, Cahill

後衛: Baines, Skrtel, Heitinga, Carragher, Naughton, Wheater, Ivanovic, Evans

龍門: Reina, Szczesny, Ruddy
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-03-09
先留名再問陣
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-03-09
先留名再問陣
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-03-09
Pienaar 唔睇好
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-03-09
引用第3樓呀威2012-03-09 11:05發表的“”:
Pienaar 唔睇好 [表情]

好似得一場咋喎........一場的話唔用佢啦, 用單賽好過
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-03-09
引用第3樓呀威2012-03-09 11:05發表的“”:
Pienaar 唔睇好 [表情]

頂多踢一場..........
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-03-09
D. De Gea Man Utd Sell at 5.59 (market price 14.20)

P. Jones Man Utd Sell at 8.29 (market price 8.29)
A. Traore QPR Sell at 5.79 (market price 5.80)
K. Gibbs Arsenal Sell at 6.39 (market price 6.43)

Antonio Valencia Man Utd Sell at 8.62 (market price 11.17)
S. Pienaar Everton Sell at 4.66 (market price 8.13)
A. Young Man Utd Sell at 12.16 (market price 20.85)
Cahill Everton Sell at 6.03 (market price 6.30)

W. Rooney Man Utd Sell at 17.65 (market price 26.44)
J. Mata Chelsea Sell at 8.03 (market price 15.65)
L. Suárez Liverpool Sell at 16.35 (market price 16.35)
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-03-09
引用第4樓鬼影炎光2012-03-09 11:05發表的“”:
好似得一場咋喎........一場的話唔用佢啦, 用單賽好過

唔記得左佢對熱刺唔出得

冇偷到 Drenthe
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-03-09
引用第7樓呀威2012-03-09 11:07發表的“”:
唔記得左佢對熱刺唔出得 [表情] [表情]
冇偷到 Drenthe [表情] [表情]

開波前偷

R. Drenthe
愛華頓
以6.67出售
(市價10.13)
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-03-09
丞琳丫
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-03-09
引用第7樓呀威2012-03-09 11:07發表的“”:
唔記得左佢對熱刺唔出得 [表情] [表情]
冇偷到 Drenthe [表情] [表情]

Drenthe......Cahill $6.3幫唔幫到你?
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-03-09
引用第6樓朗尼2012-03-09 11:06發表的“”:
D. De Gea Man Utd Sell at 5.59 (market price 14.20)
P. Jones Man Utd Sell at 8.29 (market price 8.29)
A. Traore QPR Sell at 5.79 (market price 5.80)
K. Gibbs Arsenal Sell at 6.39 (market price 6.43)
.......

任兄, 有錢的話, 可以派拿轉宮市亮!

睇你個陣都係單賽為主, 宮市亮玩得過架
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-03-09
引用第10樓鬼影炎光2012-03-09 11:10發表的“”:
Drenthe......Cahill $6.3幫唔幫到你?

Cahill 今季說服唔到我用佢

Drenthe 諗緊高唔高追好
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-03-09
引用第12樓呀威2012-03-09 11:12發表的“”:

你高追的話, 小心佢失驚無神會Sub
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-03-09
引用第12樓呀威2012-03-09 11:12發表的“”:

高追都OK 都係一埸5分就回本