• 12100閱讀
  • 474回復

senal @Week 30 - Top 50 Compete [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 150  發表于: 2013-03-15
回 TriFox 的帖子
TriFox:其實我依家掙扎緊用唔用 rvp 好
如果用 rvp 就得返 11.80++ 買前鋒/中場,不過無個 11.80 中前場睇得上眼 [表情]
用郎尼就可以用到 mata/hazard/benteke 呢幾個 (15.50++)人 [表情]
如果係你會點做呢?[表情]  (2013-03-15 08:00) 

咁我會唔用 rvp 用 Rooney,我之前都有類似情況
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 151  發表于: 2013-03-15
TriFox:其實我依家掙扎緊用唔用 rvp 好
如果用 rvp 就得返 11.80++ 買前鋒/中場,不過無個 11.80 中前場睇得上眼 [表情]
用郎尼就可以用到 mata/hazard/benteke 呢幾個 (15.50++)人 [表情]
如果係你會點做呢?[表情]  (2013-03-15 08:00) 

用朗尼的話,我只可以買到 sturridge 同佢地對沖,benteke/mata 之流全部都買唔起,可見得我個貴bale真係好傷……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 152  發表于: 2013-03-15
回 freezefox 的帖子
freezefox:仲有幾多周剩呀?長咩鬼遠哎![表情] (2013-03-15 10:10) 

十週八週都 ok 長架啦
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 153  發表于: 2013-03-15
freezefox:要問火兄佢地先知啦。[表情] (2013-03-15 10:32) 

我想佢出 marveaux,不過保守的 pardew 應該會出 anita/perch 同 tiote 打雙防中……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 154  發表于: 2013-03-15
freezefox:朗尼!同我一齊對同地幾個對賭![表情] (2013-03-15 10:15) 

我唔排除用返肥仔既可能性
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 155  發表于: 2013-03-15
回 Seefood 的帖子
Seefood:cabaye係咪傷左要放啊[表情] [表情] [表情]  (2013-03-15 11:12) 

未有消息,不過 groin 舊患,我估唔樂觀……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 156  發表于: 2013-03-15
回 KeL 的帖子
KeL:奴奴終於開POST比我炒功課[表情] [表情] [表情]  (2013-03-15 10:37) 

大家互相抄考啦
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 157  發表于: 2013-03-15
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:未有消息,不過 groin 舊患,我估唔樂觀…… (2013-03-15 14:37) 

e經林住用人妻取代佢既位置
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 158  發表于: 2013-03-15
回 Rafer 的帖子
Rafer:仙奴兄點睇townsend? keep唔keep得過? (2013-03-15 10:46) 

睇精華佢好肯起腳,左腳仔打右邊經常 cut in side,而且都有唔少雜分,所以我會 keep (直到雙賽)
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 159  發表于: 2013-03-15
回 bbq903 的帖子
bbq903:舒亞拿係咪打中場 [表情] , 係的話今週用兩個韋根df 都可能另一條血路 [表情] (2013-03-15 12:25) 

上場好似打中場

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21639357

基本上佢咩位都打得
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 160  發表于: 2013-03-15
回 arsenal 的帖子
arsenal:睇精華佢好肯起腳,左腳仔打右邊經常 cut in side,而且都有唔少雜分,所以我會 keep (直到雙賽) (2013-03-15 14:39) 

唔知taarabt今週重有無得出
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 161  發表于: 2013-03-15
回 arsenal 的帖子
arsenal:上場好似打中場
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21639357
....... (2013-03-15 14:41) 

打中中??
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 162  發表于: 2013-03-15
回 卡仔 的帖子
卡仔:我反而建議唔好用韋根def...
一黎啦韋根有幾可不失
二黎艾卡拉斯復出第一場打得好好 卡達維係隊長一定有得出
352有個位應該會照用費古路亞 咁重有個位會比大家都想用既舒亞拿定艾卡拉斯呢...
除非佢將費古路亞推前 收起包爾斯亞 但個人覺得無可能 (2013-03-15 12:44) 

艾卡拉斯其實一直都係主力,所以我估應該有正選既

至於舒亞拿,有機會打中場
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 163  發表于: 2013-03-15
回 Seefood 的帖子
Seefood:唔知taarabt今週重有無得出[表情] (2013-03-15 14:41) 

就算 fit 都可能打 sub,始終 QPR 無佢都連 win 兩場
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 164  發表于: 2013-03-15
TriFox:消失機會好大 [表情] (2013-03-15 11:49) 

睇怕唔係啦。個差額擴大既機會大D。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!