• 10947閱讀
  • 272回復

WK32 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 180  發表于: 2013-04-06
回 siuzac 的帖子
siuzac:醫生!
最後一問!
CESAR, BUNN同LLORIS會點排?? (2013-04-06 12:21) 

Bunn>Cesar>Lloris
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 181  發表于: 2013-04-06
有2樣野想問~
1)今場tot死球係咪sig,holtby, walker開
2)reading角球係咪sorry, mcanuff 1人1邊??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 182  發表于: 2013-04-06
回 s20071120 的帖子
s20071120:白治,M. Yanga-Mbiwa,加歷查  請問點排??? (2013-04-06 12:20) 

perch?
he's injured

另外就應該liv cs機會高少少....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 183  發表于: 2013-04-06
回 siuzac 的帖子
siuzac:醫生!
最後一問!
CESAR, BUNN同LLORIS會點排?? (2013-04-06 12:21) 

lloris > bunn > cesar for me
其實bunn同cesar各有各好.... 邊個好d好難講....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 184  發表于: 2013-04-06
回 Seefood 的帖子
Seefood:有2樣野想問~
1)今場tot死球係咪sig,holtby, walker開
2)reading角球係咪sorry, mcanuff 1人1邊?? (2013-04-06 12:29) 

reading換左領隊冇睇唔清楚....

tot就只知sigurdsson會有份, holtby.... 應該排walker後面?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 185  發表于: 2013-04-06
今日著件新查叔波衫出街,所以我決定買佢!
另外最後決定S7 or RVP.

無時間去scout下d 678蚊中場添
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 186  發表于: 2013-04-06
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:reading換左領隊冇睇唔清楚....
tot就只知sigurdsson會有份, holtby.... 應該排walker後面? (2013-04-06 12:40) 

thxxxx
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 187  發表于: 2013-04-06
醫生, 路斯基會有正嗎?
離線s20071120
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 188  發表于: 2013-04-06
醫生點睇維拉BENNETT(祖爾賓納迪)??
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 189  發表于: 2013-04-06
回 wellneverwalkal 的帖子
wellneverwalkal:醫生, 路斯基會有正嗎? (2013-04-06 12:49) 

Predicted估佢會有~
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 190  發表于: 2013-04-06
回 s20071120 的帖子
s20071120:醫生點睇維拉BENNETT(祖爾賓納迪)??
 (2013-04-06 12:53) 

睇好AV有CS??
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 191  發表于: 2013-04-06
醫生....求診...THX!!

洛里斯(3.24)
             史堤芬基利(1.54), Mbiwa(1.92), 森巴(7.63)
辛迪卡蘇拿(5.67), Coutinho(6.75), 卡比耶(14.21), 謝拉特(15.74)
          史杜列治(8.53), 蘇亞雷斯(24.74), Remy(10.00)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 192  發表于: 2013-04-06
今週心水推介:

enrique (liverpool) - 狀態幾好, 近幾場都係靠晒左邊, 又喜歡上前助攻執下雜分, 如果拎埋cs真係隨時爆分~~

pogrebnyak (reading) - adkins倒戈, pogrebnyak又係正選單箭頭, 而soton就對住弱隊發揮冇咁好.... reading呢場唔搶分就真係唔掂.... 所以4蚊pogrebnyak, go!

adebayor (tottenham) - everton近況唔錯, 3連勝.... 不過要4連勝都真係唔係咁易.... 熱刺地獄賽期一浪接一浪, 今次冇左bale, 平時多做輔助嘅球員係時候企出黎擔大旗, 主場出戰, ade係時候開季喇掛....? 呢個身價, 相信冇波入都應該回到本~~

shawcross (stoke) - stoke呢排好麻麻, 不過主場對住實力唔強嘅villa, 應該有力保cs望偷雞.... 不過後衛黎講, 前面偷唔到雞都冇咩影響, 都係執下bs分, 防守分, 同埋望就望拎埋個cs, 咁就夠了~~
離線s20071120
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 193  發表于: 2013-04-06
對Stoke多數有掛.....但我想知佢係咪坐穩正???
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 194  發表于: 2013-04-06
回 reve 的帖子
reve:今日著件新查叔波衫出街,所以我決定買佢![表情]
另外最後決定S7 or RVP.
無時間去scout下d 678蚊中場添 (2013-04-06 12:42) 

6,7,8蚊反而好似真係冇咩好買....
最多得whelan....