• 16497閱讀
  • 559回復

0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(冠軍→ 賀雲斯,可以進入波地終極之戰) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 210  發表于: 2009-09-25
Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)
引用第200樓國球旗2009-09-23 22:22發表的“Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)”:
咁我咪要對 yan 姐 [表情]

我要輸了
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線Presto
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 211  發表于: 2009-09-27
Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)
64分 -Given,Vermaelen
58分 -Bridge,Gordon,Vermaelen
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 212  發表于: 2009-09-27
Re:0910年度【好友聯賽R】歐協賽區(第1週成績公佈!)
依邊唔知贏定輸
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 213  發表于: 2009-09-27
Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)
     arsenal 109.5    v   98 reve
(Reid, Gordon, Vermaelen)     (Gordon, Vermaelen)

如無意外贏多場
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 214  發表于: 2009-09-27
Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)
引用第213樓arsenal2009-09-27 11:42發表的“Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)”:
(Reid, Gordon, Vermaelen)     (Gordon, Vermaelen)
如無意外贏多場 [表情]

Reid拎負二分就慘了。
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 215  發表于: 2009-09-27
Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)
引用第214樓任天痕2009-09-27 12:51發表的“Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)”:
Reid拎負二分就慘了。

機會率 = 0.000000000000……1%
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 216  發表于: 2009-09-27
Re:0910年度【好友聯賽R】歐協賽區(第1週成績公佈!)
987753159 team link 係咩....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 217  發表于: 2009-09-27
Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)
引用第213樓arsenal2009-09-27 11:42發表的“Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)”:
如無意外贏多場 [表情]

哎呀!我唔记得欧协今周打第一场。。。

reid!!!
私片YIN又系你!!!你负多d分吧!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 218  發表于: 2009-09-27
Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)
引用第202樓arsenal2009-09-23 22:25發表的“Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)”:
對上週 160分 的 reve [表情]

引用第203樓jimmy2009-09-23 22:29發表的“Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)”:

我英超都係,一齊打爆佢 [表情]

原来一早被下了诅咒。。。
真系后知后觉。。。。。。。。。。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 219  發表于: 2009-09-27
引用第217樓reve2009-09-27 13:11發表的“Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)”:
哎呀!我唔记得欧协今周打第一场。。。
reid!!! [表情] [表情] [表情]
私片YIN又系你!!!你负多d分吧!

今場一齊見證 Reid 爆分
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 220  發表于: 2009-09-27
Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)
引用第219樓arsenal2009-09-27 13:16發表的“Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐協賽區(第1週成績公佈!)”:
今場一齊見證 Reid 爆分 [表情]

私片YIN原来系bent。。。o甘您两位请一起负分吧~
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 221  發表于: 2009-09-27
987753159 今週成110 分

睇黎都係和多
離線ttaal68
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 222  發表于: 2009-09-27
Re:Re:0910年度【好友聯賽R】歐協賽區(第1週成績公佈!)
引用第221樓pongpong1232009-09-27 14:44發表的“Re:0910年度【好友聯賽R】歐協賽區(第1週成績公佈!)”:
987753159 今週成110 分 [表情]
睇黎都係和多 [表情]

今週唔係我對你咩
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 223  發表于: 2009-09-27
Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽R】歐協賽區(第1週成績公佈!)
引用第222樓ttaal682009-09-27 15:53發表的“Re:Re:0910年度【好友聯賽R】歐協賽區(第1週成績公佈!)”:
今週唔係我對你咩 [表情]

係咩

咁你今週玩成點呀
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 224  發表于: 2009-09-27
Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽R】歐協賽區(第1週成績公佈!)
引用第222樓ttaal682009-09-27 15:53發表的“Re:Re:0910年度【好友聯賽R】歐協賽區(第1週成績公佈!)”:
今週唔係我對你咩 [表情]

我揾到你條link la, 今個星期你應該贏到我