• 12783閱讀
  • 338回復

WK26 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2013-02-07
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線gtscholes
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2013-02-07
Holtby好過joe cole?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2013-02-07
我諗緊要S7定全利記后防
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2013-02-07
回 gtscholes 的帖子
gtscholes:Holtby好過joe cole? (2013-02-07 15:26) 

個人覺得係~~

不過如果你joe cole係3.99 / 4.69但又冇偷holtby, 咁就可以keep住joe cole先....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2013-02-07
回 reve 的帖子
reve:我諗緊要S7定全利記后防[表情]  (2013-02-07 15:27) 

後防冇keep人?
我keep左人, 所以只可以用到一個.... (記得你好似有vertonghen?)
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2013-02-07
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:好靚~~[表情]
靚過我自己個陣....[表情] (2013-02-07 15:25) 

喺?
仲諗緊Carra定Debuchy邊個好
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2013-02-07
sikingthegreat:我都係咁話~~
講你都唔信, 原來liverpool 今季主場原來失波係全聯賽最少

我估佢最少都有一場cs , 所以我都入定2至3個利記df

進攻會用 d+2s  , 冇錢用cap
[ 此帖被bbq903在2013-02-07 15:34重新編輯 ]
離線gtscholes
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2013-02-07
3.99入,不過見佢近排輪換多,同擔心holtby之後d出場時間,始終巴約返左嚟,defoe又未必傷咁耐,換左舊骨好難再入返
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2013-02-07
sikingthegreat:後防冇keep人?
我keep左人, 所以只可以用到一個.... (記得你好似有vertonghen?) (2013-02-07 15:29) 

諗緊要唔要放埋佢,不過未睇之後賽程。。。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2013-02-07
回 G-shock 的帖子
G-shock:喺?
仲諗緊Carra定Debuchy邊個好  (2013-02-07 15:31) 

carra有2cs機會, 照計, 點都好過debuchy嘅~~
debuchy等deadline一過即刻入返都仲得~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2013-02-07
回 bbq903 的帖子
bbq903:我估佢最少都有一場cs , 所以我都入定2至3個利記df
進攻會用 d+2s  , 冇錢用cap [表情] (2013-02-07 15:33) 

d for downing?!

如果我唔係keep左人, 我都想入多個後衛....
冇理由放sissoko, holtby, vertonghen呢d咁蠢架....
得samba叫做可以諗下.... 但都唔係太想放....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2013-02-07
回 gtscholes 的帖子
gtscholes:3.99入,不過見佢近排輪換多,同擔心holtby之後d出場時間,始終巴約返左嚟,defoe又未必傷咁耐,換左舊骨好難再入返 (2013-02-07 15:34) 

joe cole都有出場時間嘅問題~~ 唔知佢幾時突然唔係正選.... 同埋死球係咪有d分左俾隊友?

睇左holtby一場, 覺得佢好有料, 我相信佢落場時間唔會太少~~ 同埋佢個十號仔位好似冇咩人爭咁~~ 變正選應該係遲早問題~~

所以兩個黎揀, 我揀holtby
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2013-02-07

•                                                                                                                 H. Lloris Tottenham   

•                                                                N. Vidic Man Utd J. Terry Chelsea G. Johnson Liverpool

• CazorlaArsenalTownsendQPRSissokoNewcastleMichuSwanseaGerrardLiverpool

•                                                                                                  W. Rooney Man Utd D. Sturridge Liverpool

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2013-02-07
回 reve 的帖子
reve:諗緊要唔要放埋佢,不過未睇之後賽程。。。
 (2013-02-07 15:38) 

本來都諗住放, 點知上場BAE cs.... 個價升到太高, 搞到我打消左放vert下週偷BAE的念頭....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2013-02-07
回 朗尼 的帖子
朗尼:

•                                           & .. (2013-02-07 15:44) 

• vidic terry依然係正選不明朗.... keep唔keep真係睇個人~~
    michu 6場冇波入, 加上唔太睇好swansea, 所以我唔太建議用~~ 要用都未嘗不可, 可能俾佢入返波都未定....