• 19579閱讀
  • 916回復

依然FLAME :)   LS再由世界第一仙奴領軍 :) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 345  發表于: 2010-02-14
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)
引用第344樓工藤新一2010-02-14 02:28發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)”:
3萬可以嗎? [表情]

咪住……唔記得你係 P&S,唔想挑同一隊的人兩次,所以……
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 346  發表于: 2010-02-14
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)
引用第345樓arsenal2010-02-14 02:29發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)”:
咪住……唔記得你係 P&S,唔想挑同一隊的人兩次,所以…… [表情]

傾咁耐原來係賀年.........「運桔的」

收利是啦
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 347  發表于: 2010-02-14
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)
引用第345樓arsenal2010-02-14 02:29發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)”:
咪住……唔記得你係 P&S,唔想挑同一隊的人兩次,所以…… [表情]

咁呀....
咁仲有冇其他人可以玩呀?
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 348  發表于: 2010-02-14
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)
引用第346樓國球旗2010-02-14 02:31發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)”:
傾咁耐原來係賀年.........「運桔的」
收利是啦[表情]

你結左婚啦咩,咁快派利是
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 349  發表于: 2010-02-14
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)
引用第347樓工藤新一2010-02-14 02:31發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)”:
咁呀....

FLAME 應該有好多人仲有位,不妨留意下
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 350  發表于: 2010-02-14
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)
引用第349樓arsenal2010-02-14 02:34發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)”:
FLAME 應該有好多人仲有位,不妨留意下 [表情]

有興趣者請pm我~
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 351  發表于: 2010-02-14
我地係咪好多人一場都未約呀?大家要開始搵人挑機啦……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 352  發表于: 2010-02-14
大家報告下約成點

挑人︰Rave (瓦虎寨) - 10000
挑人︰火鳳凰 (ELBの旗艦) - 10000
被挑︰廢托 (瓦虎寨) - 10000 (已過數)
被挑︰sikingthegreat (瓦虎寨) - 10000 (已過數)
[ 本文被ryan_kewell_7在2010-02-14 13:53重新編輯 ]
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 353  發表于: 2010-02-14
挑人︰六如 (PLG & SUN) - 100000 (對方已過數)
挑人︰j摩連奴.狂妄 (復仇者) - 100000
被挑︰
被挑︰
離線YIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 354  發表于: 2010-02-14
ELB個人戰情況 :

挑 : sam哥 5000
  俊仔 5000

被挑 : 唔記得左,請聯絡番我 :(
離線大少*
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 355  發表于: 2010-02-14
------ELB------
挑人:co_powder(爽YY)4000-已過數
挑人:劍孤行(瓦虎寨)2000-已過數
被挑:HINNNS(聖統皇朝)2000-已過數
被挑:godkiu(PLG & SUN)5000-已過數

離線CKL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 356  發表于: 2010-02-14
挑人,被挑都得
我係FLAME的

有興趣搵我玩
離線蕃薯廠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 357  發表于: 2010-02-14
引用第347樓工藤新一2010-02-14 02:31發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)”:
咁呀....

JIMMY 兄話叫我地代佢約... 不過我唔知佢想玩幾大喎
離線CKL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 358  發表于: 2010-02-14
挑人: klinsmannabc(LEGEND)5000-已過數
挑人:
被挑:
被挑:
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 359  發表于: 2010-02-15
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)
引用第357樓蕃薯廠2010-02-14 14:39發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   熱烈歡迎占美兄CKL亨利仔加盟FLAME :)”:
JIMMY 兄話叫我地代佢約... 不過我唔知佢想玩幾大喎 [表情]

我幾大都可以~
問問佢~