• 30161閱讀
  • 1316回復

WK11 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 360  發表于: 2012-11-09
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:10 same[表情] (2012-11-09 09:49) 

係咪一件中埸唔同呢
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 361  發表于: 2012-11-09
回 朗尼 的帖子
朗尼:咁就要諗下唔用咁多愛華頓同阿仙奴球員了....... (2012-11-09 09:53) 

都係架, 不過佢地唔係後衛, 冇CS問題, 同埋如果係偷價, 咁又另一回事....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 362  發表于: 2012-11-09
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:係咪一件中埸唔同呢 (2012-11-09 10:04) 

係.....
你中場, 我就後衛.... 所以我而家4後衛.....
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 363  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:都係架, 不過佢地唔係後衛, 冇CS問題, 同埋如果係偷價, 咁又另一回事.... (2012-11-09 10:06) 

咁車仔既夏薩同愛記既馬利斯,邊個好的?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 364  發表于: 2012-11-09
回 朗尼 的帖子
朗尼:咁車仔既夏薩同愛記既馬利斯,邊個好的? (2012-11-09 10:10) 

有冇邊個係偷價?

單呢場.... 要睇你睇好邊隊.... 同埋其他位有咩人, 如果咩都唔理, 咁應該會揀mirallas嘅
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 365  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:有冇邊個係偷價?
單呢場.... 要睇你睇好邊隊.... 同埋其他位有咩人, 如果咩都唔理, 咁應該會揀mirallas嘅 (2012-11-09 10:18) 

兩個都冇...........
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 366  發表于: 2012-11-09
回 朗尼 的帖子
朗尼:兩個都冇........... (2012-11-09 10:29)

但我已有爆炸頭,加上sun作客防守唔錯,利記都唔見得強去邊,mata好似仍未得,車仔應該贏到利記。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 367  發表于: 2012-11-09
回 朗尼 的帖子
朗尼:但我已有爆炸頭,加上sun作客防守唔錯,利記都唔見得強去邊,mata好似仍未得,車仔應該贏到利記。
 (2012-11-09 10:32) 

羸係羸, 但唔知爆mata (mata出得了), 定oscar, 定torres, 定moses, 定hazard....

不過如果已有爆炸頭, 你又麻麻地睇好everton, 咁.... hazard吧~~
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 368  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:羸係羸, 但唔知爆mata (mata出得了), 定oscar, 定torres, 定moses, 定hazard....
不過如果已有爆炸頭, 你又麻麻地睇好everton, 咁.... hazard吧~~ (2012-11-09 10:41) 

反而唔睇好HAZARD.
佢每場都上陣.上足咁多場..
鐵人都會累
離線on1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 369  發表于: 2012-11-09
睇好既賽事
Aston Villa     v    Man Utd
Reading            v    Norwich
Southampton    v    Swansea
Wigan    v    West Brom
Everton    v    Sunderland
Man Utd 黎緊賽程好
Man Utd : R. van Persie/W. Rooney

Reading v Norwich
榜尾大戰, 雙方一定全力攞3分,相信入球數字都幾多所以一定要用雙方攻擊球員
Reading: 中場 McAnuff/Leigertwood / hunt/  Shorey
Norwich: W. Hoolahan/R. Snodgrass/ bassong

Southampton v Swansea
Southampton 防守力咁差,對家一定要用但Swansea防守都唔好得去邊所以期望大手交易
Southampton: A. Lallana/R. Lambert
Swansea: J. De Guzmán/Michu

Wigan 今年季前發力, 面對作客麻麻既西布朗應該可以全取3分
kone/S. Maloney 主場得分有保証

Everton 睇好既原因係因為根據過往對決 everton在過往18次對決未輸過,而且9次主場對黑貓 有8次入2球以上
我至愛 Fellaini/ K. Mirallas/ N. Jelavic

上周中伏球員:J. Morrison
上周最佳球員:Shorey/ Cazorla
長keep球員:Bassong(2.96)  Shorey(5.24) Cazorla(5.66)
考慮長keep球員: Fellaini (8.99)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 370  發表于: 2012-11-09
回 siuzac 的帖子
siuzac:反而唔睇好HAZARD.
佢每場都上陣.上足咁多場..
鐵人都會累 (2012-11-09 11:02) 

所以兩個揀, 我會揀MIRALLAS, 起碼固定屈到咁上下雜分返黎~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 371  發表于: 2012-11-09
回 on1909 的帖子
on1909:睇好既賽事
Aston Villa     v    Man Utd
Reading            v    Norwich
Southampton    v    Swansea
.. (2012-11-09 11:02) 

你個bassong 2.96咁正?!
咁真係要長keep喇!!

你係咪一定會用rvp / rooney是旦一個?
離線on1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 372  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:你個bassong 2.96咁正?!
咁真係要長keep喇!!
你係咪一定會用rvp / rooney是旦一個? (2012-11-09 11:04) 

係呀 因為manu 賽程咁靚 唔用既話我驚被人屈分
離線on1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 373  發表于: 2012-11-09
回 on1909 的帖子
on1909:係呀 因為manu 賽程咁靚 唔用既話我驚被人屈分 (2012-11-09 11:06) 

Aston Villa v Manchester United
Norwich City v Manchester United
Manchester United v Queens Park Rangers
Manchester United v West Ham United
Reading v Manchester United
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 374  發表于: 2012-11-09

門將

後衛

中場

前鋒

呢隊係副隊.
重博史篤城!