• 30188閱讀
  • 1316回復

WK11 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 450  發表于: 2012-11-09
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:有時如果對方擅頂, sc真係唔係咁易屈....
不過, 呢場真係可以搏埋cs, 所以搏shorey我理解嘅~~
....... (2012-11-09 14:03) 

我就係現價..同埋而家成個陣都係熱門..(MATA唔係?)

想搵多個位玩下心水搏收片
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 451  發表于: 2012-11-09
今晚去旅行,無得睇preview買人,唯有靠運
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 452  發表于: 2012-11-09
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:我就係現價..同埋而家成個陣都係熱門..(MATA唔係?)
想搵多個位玩下心水搏收片 [表情] (2012-11-09 14:09) 

好事黎~~ support~~ mata唔算熱啦應該, 咁貴....
如果係呢個情況, 玩下心水都好架~~

我上個禮拜攞keeper位黎玩, 真係有得收~~
今個禮拜.... 未必咁夠膽.... (始終上個禮拜係真係唔睇好合熱門, 今週未去到呢個情況)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 453  發表于: 2012-11-09
回 曼聯的4號軒斯 的帖子
曼聯的4號軒斯:今晚去旅行,無得睇preview買人,唯有靠運[表情]  (2012-11-09 14:10) 

preview黃昏就有, 睇你夠唔夠時間睇埋~~

不過去旅行咁happy, 就唔好理yff住喇~~

去邊玩咁開心啊?
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 454  發表于: 2012-11-09
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:好事黎~~ support~~ mata唔算熱啦應該, 咁貴....
如果係呢個情況, 玩下心水都好架~~
我上個禮拜攞keeper位黎玩, 真係有得收~~
....... (2012-11-09 14:11) 

14蚊Mata都應該好少人有..佢爆我都有機會收 (大機會x1)

我上個星期俾萬寶路89分鍾爆左我3個CS.....個到無左成24分
[ 此帖被HINNNS在2012-11-09 14:15重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 455  發表于: 2012-11-09
HINNNS:14蚊Mata都應該好少人有..佢爆我都有機會收 [表情] (大機會x1)
我上個星期俾萬寶路89分鍾爆左我3個CS.....個到無左成24分 [表情] (2012-11-09 14:14) 

咁又係.... 最後爆一爆都幾慘....
希望mata之後慢慢爆啦, 但呢場hold一hold住先, 唔好爆住....

而家我keeper同前鋒一直揸唔定主意....
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 456  發表于: 2012-11-09
jelavic (11.xx) keep ng keep ho
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 457  發表于: 2012-11-09
回 yanyan 的帖子
yanyan:jelavic (11.xx) keep ng keep ho[表情]  (2012-11-09 14:18) 

有咩其他everton人?

我覺得佢都值得用架今週~~ 咁耐冇入波, 差唔多要入架喇~~
離線w610i
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 458  發表于: 2012-11-09
積亞基連倫今週用唔用得過??
6.18入...
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 459  發表于: 2012-11-09
頭先手痕 試下排RVP+Rooney+Baines

Goalkeepers
A. Boruc Southampton    Remove (buying at 1.00)

Defenders
L. Baines Everton    Sell at 18.33 (market price 18.33)
S. Ferguson Newcastle    Remove (buying at 1.38)
E. Lichaj Aston Villa    Remove (buying at 2.80)

Midfielders
R. Sterling Liverpool    Sell at 3.16 (market price 5.68)
A. Kacaniklic Fulham    Remove (buying at 3.86)
S. Cazorla Arsenal    Sell at 7.13 (market price 11.32)
Y. Benayoun West Ham    Remove (buying at 5.85)

Forwards
W. Rooney Man Utd    Sell at 22.91 (market price 22.95)
J. Roberts Reading    Sell at 3.23 (market price 3.23)
R. van Persie Man Utd    Remove (buying at 29.86)

唔知有幾多分呢
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 460  發表于: 2012-11-09
回 w610i 的帖子
w610i:積亞基連倫今週用唔用得過??
6.18入... (2012-11-09 14:20) 

個人就唔建議喇....
away真係幾危險.... 仲要係有攻力嘅newcastle添
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 461  發表于: 2012-11-09
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:下場中堅應該俾番Rio吧~ (2012-11-09 14:02) 

但可以替下拉菲..........
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 462  發表于: 2012-11-09
回 Hernandez 的帖子
Hernandez:頭先手痕 試下排RVP+Rooney+Baines
Goalkeepers
A. Boruc Southampton    Remove (buying at 1.00)
....... (2012-11-09 14:21) 

咁都俾你排到
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 463  發表于: 2012-11-09
HINNNS:14蚊Mata都應該好少人有..佢爆我都有機會收 [表情] (大機會x1)
我上個星期俾萬寶路89分鍾爆左我3個CS.....個到無左成24分 [表情] (2012-11-09 14:14) 

今週我跟你

但我考慮唔用hizard , 用gioud ok ma ? 因為已有 mata & oscar
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 464  發表于: 2012-11-09
回 朗尼 的帖子
朗尼:但可以替下拉菲.......... (2012-11-09 14:22) 

evans傷左