• 21987閱讀
  • 703回復

WK16 -- 鬼影醫務所 (新醫生 CHUCK 開始實習喇 ) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 480  發表于: 2012-12-08
回 Ftwaiman 的帖子
Ftwaiman:好多雙賽球員[表情] (2012-12-08 15:32) 

有無8個咁多先?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 481  發表于: 2012-12-08
如果費査唔出cc龍會唔會打前
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 482  發表于: 2012-12-08
回 十六號前峰 的帖子
十六號前峰:如果費査唔出cc龍會唔會打前[表情]  (2012-12-08 15:35) 

我覺得如果系咁,會出saha、campbell、wickham呢d打前鋒。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 483  發表于: 2012-12-08
如果只係用1個傷賽球員...

會唔會好博呀?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 484  發表于: 2012-12-08
回 工藤新一 的帖子
工藤新一:如果只係用1個傷賽球員...
會唔會好博呀? (2012-12-08 15:45) 

咁我真係好想知道呢一個咁重要既系邊個??
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 485  發表于: 2012-12-08
如果一陣d人全部跌價加加埋埋有兩蚊,我就可以爆分陣了
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 486  發表于: 2012-12-08
回 reve 的帖子
reve:咁我真係好想知道呢一個咁重要既系邊個??[表情] (2012-12-08 15:47) 

sorry~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 487  發表于: 2012-12-08
回 工藤新一 的帖子
工藤新一:sorry~[表情] (2012-12-08 15:48) 

識貨

新一你d病咁反复,我唔識斷了
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 488  發表于: 2012-12-08
回 reve 的帖子
reve:識貨[表情]
新一你d病咁反复,我唔識斷了[表情] (2012-12-08 15:49) 

但用1個係唔係....真係會同全世界對賭?....

我應該用多幾個?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 489  發表于: 2012-12-08
今周s7停賽 好唔好放左s7用Torres 再將多出黎既錢upgrade 加特拿做aj?
我個s7 18買入
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 490  發表于: 2012-12-08
回 工藤新一 的帖子
工藤新一:但用1個係唔係....真係會同全世界對賭?....
我應該用多幾個? (2012-12-08 15:50) 

強如老狐聽講有5-7個

你做麼唔想用先?keep好多人咩?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 491  發表于: 2012-12-08
回 Unbeliverpool 的帖子
Unbeliverpool:今周s7停賽 好唔好放左s7用Torres 再將多出黎既錢upgrade 加特拿做aj?
我個s7 18買入[表情]  (2012-12-08 15:51) 

S7今周唔出應該價錢唔會點變動。。。
取捨啦!
離線chs82hk
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 492  發表于: 2012-12-08
洛里斯
熱刺  以6.38出售
(市價8.16) 後衛
Remove巴斯桑
諾域治  以4.54出售
(市價8.26) Remove梳尼
雷丁  以9.56出售
(市價12.21) Remove馬菲路頓
維拉  以9.27出售
(市價9.27) 中場
Remove辛迪卡蘇拿
阿仙奴  以7.13出售
(市價13.07) Remove麥安拿夫
雷丁  以7.83出售
(市價8.42) Remove阿當莊遜
新特蘭  以11.26出售
(市價11.26) Remove路蘭
韋斯咸  以10.36出售
(市價10.36) Remove丹尼路斯
新特蘭  以6.57出售
(市價6.57) 前鋒
Remove托利斯
車路士  以9.84出售
(市價11.28) Remove方祖
雷丁  以9.06出售
(市價10.83)

求診呀醫生....
仲有8個幾剩
個龍洗唔洗轉轉佢?
仲有冇人要轉下?
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 493  發表于: 2012-12-08
回 reve 的帖子
reve:強如老狐聽講有5-7個[表情]
你做麼唔想用先?keep好多人咩? (2012-12-08 15:52) 

H. Lloris Tottenham
    Sell at 2.09 (market price 8.16)

Defenders

J. Vertonghen Tottenham
    Sell at 5.90 (market price 9.95)

N. Shorey Reading
    Sell at 4.92 (market price 12.21)

S. Bassong Norwich
    Sell at 4.43 (market price 8.26)

R. Shotton Stoke
    Sell at 3.54 (market price 7.24)

Midfielders

S. Cazorla Arsenal
    Sell at 7.68 (market price 13.07)

A. Lallana Southampton
    Sell at 6.54 (market price 11.37)

Michu Swansea
    Sell at 11.02 (market price 14.86)

Forwards

O. Giroud Arsenal
    Sell at 8.96 (market price 10.32)

J. Defoe Tottenham
    Sell at 14.78 (market price 17.52)

W. Rooney Man Utd
    Sell at 21.65 (market price 25.27)

Available Funds    8.49
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 494  發表于: 2012-12-08
回 chs82hk 的帖子
chs82hk:洛里斯
熱刺  以6.38出售
(市價8.16) 後衛
Remove巴斯桑
諾域治  以4.54出售
....... (2012-12-08 15:54) 

6蚊lloris唔好啦掛∼唔用mignolet都可以考慮下 tremmel、jussi、guzan之類吧。
nolan現價即係睇好佢爆利記?如果麻麻可以入多一件雙賽的。