• 1434閱讀
  • 106回復

NBA YAHOO FANTASY 2024-2025 ONLINE DRAFT時間 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線saxo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 10-13
回 dolphindt 的帖子
dolphindt:不如比你玩,
如果聽日開唔到, 我下星期draft 唔到
 (2024-10-13 00:11) 

我下週六都未必得閒
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 10-13
dolphindt:group B 差Odin, Cody, Realway, 阿清?? (2024-10-13 00:51) 

19號10:00pm draft 冇問題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 10-13
B組已答應入組 - 12人 (updated)
leoleo, 8964, ck, LimauAis, jimmy, dolphin, Odin, Cody, Realway, 阿清, 卡卡, 迪神

大家都比較喜歡下週六,可以轉去下週六22:00

已入組 (7人): leoleo, 8964, ck, LimauAis, jimmy, 卡卡,迪神
入組但係未知owner (2 人): kwan, HF
未入組dolphin, Odin, Cody, Realway, 阿清, dolphin
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 10-13
宜家已經set左係19號 2200架喇
離線cody
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 10-13
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:B組已答應入組 - 12人 (updated)
leoleo, 8964, ck, LimauAis, jimmy, dolphin, Odin, Cody, Realway, 阿清, 卡卡, 迪神
....... (2024-10-13 14:23) 

done
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 10-13
sorry,  咁唔好計我
[ 此帖被dolphindt在2024-10-13 17:53重新編輯 ]
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 10-16
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:B組已答應入組 - 12人 (updated)
....... (2024-10-13 14:23) 

未收到任何通知
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 10-16
…..
[ 此帖被jimmy在2024-10-16 22:58重新編輯 ]
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 10-16
我仲未收到入組通知
如果夠人就唔駛預我了,我同日的9pm有另外一壇,有少少撞
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 10-18
Zxen 到今日都未出現,  
@阿清   要唔要換後補上啊??,  就黎開季, 而且, 都要比 d 時間後補執下個陣
本帖提到的人: @阿清
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 10-19
KAKA 我真係呢一秒襟緊俾你ADD左
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 10-19
諗緊用CONLEY換諗左半個鐘。。。最後果步放左係電腦15分鐘決定緊
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 10-19
dolphindt:Zxen 到今日都未出現,  
@阿清     要唔要換後補上啊??,  就黎開季, 而且, 都要比 d 時間後補執下個陣[表情]  (2024-10-18 15:38) 

最後今日

今日再冇影,
我聽日就比隊波Leo
本帖提到的人: @阿清
離線卡卡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 10-19
回 jimmy 的帖子
jimmy:KAKA[表情] [表情] 我真係呢一秒襟緊俾你ADD左[表情] [表情]  (2024-10-19 12:25) 

離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 10-19
CONLEY真係食之無味,棄之可惜