• 9274閱讀
  • 254回復

1112年度【好友聯賽】西甲賽區 (第30周出分) (恭喜蠔仔奪冠) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2011-09-19
其實如果有人已經放棄執陣的話, 佢對手會全部當3-0勝出,
但s2u係有執陣, 純粹係執少左隻球員 (我check過) 所以才會判對手按球數勝出
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2011-09-19
引用第75樓youyou2011-09-19 15:13發表的“”:
其實如果有人已經放棄執陣的話, 佢對手會全部當3-0勝出,
但s2u係有執陣, 純粹係執少左隻球員 (我check過) 所以才會判對手按球數勝出 [表情]

我理解您所說的,不過如果按照J兄咁講,可能這樣反而先唔公平

就係話佢只係呢周先執少個當無打,佢對手贏是理所當然,但仲要因為咁大勝8粒,仲只係一周,即係其他人無呢個BENEFIT,所以先話對其他人唔公平
甚至如果去到最後一周,我對您,我無機會爭野,您同人同分爭得失球,我犧牲自己唔計分,換來您大勝,咁就對另一人唔公平

我諗J兄講既都係E樣野~~所以佢先認為如果遇到呢種情況應該只勝3:0

當然最終決定由您作
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2011-09-19
引用第76樓科高2011-09-19 17:03發表的“”:
就係話佢只係呢周先執少個當無打,佢對手贏是理所當然,但仲要因為咁大勝8粒,仲只係一周,即係其他人無呢個BENEFIT,所以先話對其他人唔公平
甚至如果去到最後一周,我對您,我無機會爭野,您同人同分爭得失球,我犧牲自己唔計分,換來您大勝,咁就對另一人唔公平
.......

呢個就係我當初對呢點作出的決定,3:0
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2011-09-19
引用第76樓科高2011-09-19 17:03發表的“”:
.......

我再諗諗........
下周出分前會有決定
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2011-09-19
引用第77樓亞茂2011-09-19 17:06發表的“”:
呢個就係我當初對呢點作出的決定,3:0

即係您都認為如果有人只是其中一周唔記得SAVE陣而唔係放棄,應該是判3-0對吧?
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2011-09-19
引用第79樓科高2011-09-19 17:22發表的“”:
即係您都認為如果有人只是其中一周唔記得SAVE陣而唔係放棄,應該是判3-0對吧?

下...........呢點係我之前決定架喎,仲駛問

空隊或退出:
一週empty球員的球隊,均當作輸波論(0:3)。連續三週沒有轉陣(希望各小組組員自行監察)或連續兩週有empty球員的球隊,除非有事先聲明外,否則均當中途退出論。所有分組賽的對賽(未打或已經完成的),對手都視作贏波論(勝3:0)。但若然自動提出提出的隊伍,之前所有比賽均視作有效,其餘賽事則為輸波論(0:3)。(2009/1/2 任天痕新增)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2011-09-19
引用第80樓亞茂2011-09-19 17:23發表的“”:
下...........呢點係我之前決定架喎,仲駛問
.......

哦,因為而家就係YOUYOU判左大勝8-0,咁我又無睇到RULES,以為您地做法唔同
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2011-09-19
引用第81樓科高2011-09-19 17:29發表的“”:
哦,因為而家就係YOUYOU判左大勝8-0,咁我又無睇到RULES,以為您地做法唔同 [表情]

我唔知喎,可能YOU姐有睇RULES,而改變個玩法。又或YOU姐冇睇.........
離線619
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2011-09-19
呢週本來應該輸.但係對手朗尼PKM.我輸變贏
離線619
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2011-09-20
.......

係囉.有時候得失球係決定冠軍.例如:我同科高都係足球隊咁老友.反正我又冇咩好爭.佢就爭冠軍.我又每週都係汁陣.咁我故意唔汁俾佢大勝.咁咪對其他人唔公平囉
離線rioferdy4
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2011-09-21
got defeated again
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2011-09-21
經過各方意見, 現判第一周jerrerd勝出, 比數為3-0, 分表會在第二周出分時跟手update
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2011-09-21
離線619
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2011-09-21
我第1週贏3-0.點解得球係2
離線朗尼