• 8167閱讀
  • 156回復

JIMMY仔WEEK2∼楊格會唔會好過禾諾克?急問 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2011-08-18
引用第58樓美利拉斯2011-08-18 18:22發表的“”:
如果唔係yff德政,應該冇咩人會keep kun [表情] [表情] [表情]

算啦,都唔想有一堆好友係第2week開始已經無心機玩鳥,唯有咁諗
離線happykinghk
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2011-08-18
引用第58樓美利拉斯2011-08-18 18:22發表的“”:
如果唔係yff德政,應該冇咩人會keep kun [表情] [表情] [表情]

德政...
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2011-08-18
引用第57樓jimmy2011-08-18 18:22發表的“”:
我講曼城呀 [表情] de gea同taarbat已經放左鳥 [表情]

得 aguero 一個
曼城太多人左, 分分鐘每週輪換5-6人都唔出奇
taarabat 我都打算放住先, 下週再偷返
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2011-08-18
引用第53樓jimmy2011-08-18 18:20發表的“”:
咁仙奴覺得值唔值得keep多一兩場睇下?
另外迪斯高係咪基本上唔駛keep?

我自己就考慮緊 keep 多一兩場 Silva,因為如果唔出 AJ、Kolarov 既話,佢應該開晒死球,唔駛下下靠 sot, g 先回到本

Dzeko 唔似係必然正選,不過呢排應該繼續有正選,都可以 keep 幾場睇下……
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2011-08-18
引用第62樓TriFox2011-08-18 18:25發表的“”:
得 aguero 一個 [表情]
曼城太多人左, 分分鐘每週輪換5-6人都唔出奇 [表情]
taarabat 我都打算放住先, 下週再偷返 [表情]

我相反,我打算留多wk taarabat先

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2011-08-18
引用第63樓arsenal2011-08-18 18:26發表的“”:
我自己就考慮緊 keep 多一兩場 Silva,因為如果唔出 AJ、Kolarov 既話,佢應該開晒死球,唔駛下下靠 sot, g 先回到本 [表情]
Dzeko 唔似係必然正選,不過呢排應該繼續有正選,都可以 keep 幾場睇下……

再keep埋manc,唔使轉陣架la

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2011-08-18
引用第62樓TriFox2011-08-18 18:25發表的“”:
得 aguero 一個 [表情]
曼城太多人左, 分分鐘每週輪換5-6人都唔出奇 [表情]
taarabat 我都打算放住先, 下週再偷返 [表情]

兩場作客,升得又唔係多,仲要作客硬淨既愛華頓,球隊入波唔易
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2011-08-18
引用第59樓TriFox2011-08-18 18:23發表的“”:
佢留低就 silva+dzeko 更加唔值得 keep 了 [表情]

前線 d 人才多到
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2011-08-18
引用第64樓美利拉斯2011-08-18 18:26發表的“”:
我相反,我打算留多wk taarabat先 [表情] [表情]

點解?下下週對 wigan 應該屈到分掛
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2011-08-18
引用第63樓arsenal2011-08-18 18:26發表的“”:
我自己就考慮緊 keep 多一兩場 Silva,因為如果唔出 AJ、Kolarov 既話,佢應該開晒死球,唔駛下下靠 sot, g 先回到本 [表情]

richards 呢?
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2011-08-18

即係爺爺唔駛keep?咁可以一隊kun+施華,一隊kun+dzeko
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2011-08-18
引用第27樓jimmy2011-08-18 17:54發表的“”:
但係我咁睇
阿古路=朗尼/杜奧巴/皇子/vps....而家6.xx
施華/yaya其中一個=林伯/謝拉特/法比/蘭尼...而家7蚊零8蚊
迪斯高=貝碧/安歷卡/古治...都係7蚊零8蚊...
.......

阿古路一定唔=皇子 lo

爬文
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2011-08-18
引用第69樓TriFox2011-08-18 18:28發表的“”:
richards 呢? [表情]

又唔係必然正選,曼城又唔係想像中咁多cs
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2011-08-18
引用第66樓jimmy2011-08-18 18:27發表的“”:
兩場作客,升得又唔係多,仲要作客硬淨既愛華頓,球隊入波唔易 [表情]

所以要博對 eve 低分, 如果唔係就以後要週週貴人 0.40++
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2011-08-18
引用第65樓美利拉斯2011-08-18 18:27發表的“”:
再keep埋manc,唔使轉陣架la [表情] [表情] [表情]

季初排陣穩陣其實係好既,跟大隊無死