• 11451閱讀
  • 200回復

[電視劇][台慶劇]法證先鋒III [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 180  發表于: 2011-11-20
真係好爛,
video call條片影得清ok,跟住再睇到片入面d植物再知道埋o係咩黎都算數
個兇手殺人要搞到咁麻煩,要玩放火..放火淋火水又就咁淋屋外,連入面咩環境都唔睇,俾晒機會佢地走,
pro sir堅持要解晒兩個人ge手腳束縛先肯走,最後又一野輕鬆整爆度鐵門,仲要mandy有腳唔走,要俾pro sir抱住...成班警察黎到企o係度睇,到最後其實都係咩都無做過...
唱k果part又係傻,有槍唔用要咁樣攔車,仲要搵個女人擋
撞到成架車著火兼反轉但最後子珊可以一d事都無,唱k都只係隻腳輕傷
子珊比人捉住,架車漏緊油,唱k仲夠膽開槍,其實係咪真係咁唔鐘意子珊

真係爛到
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 181  發表于: 2011-11-20
引用第179樓joN32011-11-20 23:08發表的“”:
bbq [表情]

仲以為 pro sir 同 mandy 影結婚相果 part 就完添
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 182  發表于: 2011-11-20
引用第180樓真秘密2011-11-20 23:11發表的“”:
真係好爛,
video call條片影得清ok,跟住再睇到片入面d植物再知道埋o係咩黎都算數 [表情] [表情]
個兇手殺人要搞到咁麻煩,要玩放火..放火淋火水又就咁淋屋外,連入面咩環境都唔睇,俾晒機會佢地走,
pro sir堅持要解晒兩個人ge手腳束縛先肯走,最後又一野輕鬆整爆度鐵門,仲要mandy有腳唔走,要俾pro sir抱住...成班警察黎到企o係度睇,到最後其實都係咩都無做過...
唱k果part又係傻,有槍唔用要咁樣攔車,仲要搵個女人擋 [表情]
.......

做乜咁認真?
離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 183  發表于: 2011-11-20
引用第180樓真秘密2011-11-20 23:11發表的“”:
真係好爛,
video call條片影得清ok,跟住再睇到片入面d植物再知道埋o係咩黎都算數 [表情] [表情]
唱k果part又係傻,有槍唔用要咁樣攔車,仲要搵個女人擋 [表情]
.......

反車果 part 反而吳唱K傷左隻腳,徐子珊反而乜事都冇,仲要喺後座排出黎
離線朗拿度
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 184  發表于: 2011-11-20
真係好爛,
.......

如我係我個賊, 反正都死, 又望住徐子珊, 梗係攞返D著數先啦
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 185  發表于: 2011-11-20
引用第182樓g3rMan2011-11-20 23:18發表的“”:
做乜咁認真? [表情]

有時少少誇張失實都算,
但都唔好咁離譜丫大佬
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 186  發表于: 2011-11-20
引用第183樓KEO2011-11-20 23:19發表的“”:
反車果 part 反而吳唱K傷左隻腳,徐子珊反而乜事都冇,仲要喺後座排出黎 [表情] [表情] [表情] [表情]

證明子珊比唱k厲害多了
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 187  發表于: 2011-11-20
引用第184樓朗拿度2011-11-20 23:20發表的“”:
如我係我個賊, 反正都死, 又望住徐子珊, 梗係攞返D著數先啦 [表情]

你想點攞先
離線朗拿度
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 188  發表于: 2011-11-20
引用第187樓真秘密2011-11-20 23:27發表的“”:
你想點攞先 [表情]

巴黎鐵塔反轉再反轉
其實我like茵薇多D , 唉哎, 好煩呀
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 189  發表于: 2011-11-21
t _ b 沒有 bbq結局

離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 190  發表于: 2011-11-21
mandy 同 pro sir 被困時應該要check in!
Mandy 同pro sir 比人捉左時 其實上fb check in 咪得law, 即刻知自己係邊, 再唔係google map my location law, 駛乜要驗泥攪咁多野喎...

離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 191  發表于: 2011-11-21
引用第190樓迪神2011-11-21 01:05發表的“”:
mandy 同 pro sir 被困時應該要check in!
Mandy 同pro sir 比人捉左時 其實上fb check in 咪得law, 即刻知自己係邊, 再唔係google map my location law, 駛乜要驗泥攪咁多野喎...
[表情] [表情] [表情]

離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 192  發表于: 2011-11-21
引用第190樓迪神2011-11-21 01:05發表的“”:

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 193  發表于: 2011-11-21

離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 194  發表于: 2011-11-21