• 990閱讀
  • 10回復

[問陣]week 15 冇S7係咪死得? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線G-shock

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-12-10
Goalkeepers
De Gea Man Utd Sell at 5.59 (market price 11.12)

Defenders
T. Vermaelen Arsenal Sell at 6.28 (market price 13.93)
W. Brown Sunderland Sell at 3.86 (market price 8.67)
Boyata Bolton Sell at 3.14(market price 3.15)

Midfielders
S. Sessegnon Sunderland Sell at 10.56 (market price 11.95)
C. Dempsey Fulham Sell at 15.84 (market price 17.95)
R. van der Vaart Tottenham (buying at 17.85)
J. Henderson Liverpool (buying at 7.77)

Forwards
E. Adebayor Tottenham Sell at 9.23 (market price 16.97)
S. Long West Brom Sell at 8.51 (market price 9.77)
Yakubu Blackburn Sell at 11.19 (market price 18.82)

0.18 left

幫眼睇睇
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-12-10
唔係..
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-12-10
其實去我自己都唔係咁死死話要用S7,不過真係好多錢剩
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線朗拿度
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-12-10
哩個post 有一個問題出現!!!

熱刺對主場比較強既史篤城, 你入兩件..
曼聯對作客弱爆既狼隊, 你一件都唔入???

因為我有哩個煩惱, 要vdv 好定 nani 好
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-12-10
引用第3樓朗拿度2011-12-10 01:06發表的“”:
.......

其實仲有Bale喺度,應該放嗎?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-12-10
引用第3樓朗拿度2011-12-10 01:06發表的“”:
.......

nani都有機會無正架喔。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-12-10
用緊BA、考慮緊轉唔轉佢,
要停賽的話、呢場會係佢今年最後一場英超
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-12-10
引用第6樓托利斯2011-12-10 01:33發表的“”:
用緊BA、考慮緊轉唔轉佢,
要停賽的話、呢場會係佢今年最後一場英超 [表情]

無理由聖誕節有假放架!!!
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-12-10
睇返S7今年對升馬往績,結果都要用返S7
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-12-10
引用第8樓G-shock2011-12-10 01:47發表的“”:
睇返S7今年對升馬往績,結果都要用返S7 [表情]

兩仗都係主場和波兼無波入唔系?
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-12-10
引用第9樓reve2011-12-10 01:52發表的“”:
兩仗都係主場和波兼無波入唔系? [表情] [表情]

但係都爆分