• 8151閱讀
  • 179回復

[玩具]LEGO Super Heroes DC & MARVEL Minifigs(AVENGERS Full Team Pics) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2012-03-22
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2012-03-22
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2012-03-22
引用第105樓煙花2012-03-22 22:46發表的“”:
其實我唔明點解呢set 咁貴...
隻人先40,加埋把刀都係47...另一半邊值30蚊....

你講緊呢個標價定係原價??
但係呢d細盒既set,都系HKD80-100吧,無可能再見到更平的了
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2012-03-22
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2012-03-22
引用第106樓煙花2012-03-22 22:52發表的“”:
係wow....星戰迷....
10221....等多排都係時候入手...e+都仲有貨返...年中應該開始斷架啦~~

呢隻聖物!!!
都唔知點入手啊
香港幾錢到?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2012-03-22
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2012-03-22
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2012-03-22
引用第110樓煙花2012-03-22 22:56發表的“”:
http://www.ebay.com.sg/itm/10-LEGO-CASTLE-KNIGHT-MINIFIG-LOT-figures-CROWN-people-men-minifigures-guys-/320865020434?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab50baa12
us 31又幾抵wow

哇!真係好抵喔!!!
點算?
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2012-03-22
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2012-03-22
引用第111樓煙花2012-03-22 22:58發表的“”:
http://www.ebay.com.sg/itm/10-LEGO-CASTLE-KNIGHT-MINIFIG-LOT-figures-CROWN-people-men-minifigures-guys-/320865020434?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab50baa12
http://www.ebay.com.sg/itm/Lego-Castle-Fantasy-Era-Troll-Orc-minifigure-w-weapon-shield-flag-Lot-7036-7048-/220980418683?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item337375987b
如果係香港賣家....我一定買左了.... [表情] [表情]
.......

第一條友既store度真係好多castle野,全部combo咁樣卑人bid!!!
話說我今日啱啱申請佐個eBay戶口
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2012-03-22
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2012-03-22
引用第115樓煙花2012-03-22 23:03發表的“”:
唔掂呀....好想bid [表情]
係唔係要用paypal 比銀的?
.......

加埋郵費應該4舊幾。。。抵過你今日買既任何野啊!!!
paypal聽講都幾方便易搞,但係我未搞
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2012-03-22
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2012-03-22
引用第117樓煙花2012-03-22 23:11發表的“”:
我3隻都140蚊了 [表情]
要溝淡佢~~

去下香港既lego論壇睇下d人有無bid過,或者可以團購都未定∼
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2012-03-22