• 8150閱讀
  • 179回復

[玩具]LEGO Super Heroes DC & MARVEL Minifigs(AVENGERS Full Team Pics) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 135  發表于: 2012-03-23
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 136  發表于: 2012-03-23
引用第135樓煙花2012-03-23 00:36發表的“”:
朋友 你好~[表情]

呢位朋友,你搵都搵近d架啦!!!唔係點樣砌戰場啊!!!
何況我只會中未來系列同飛行/機械系列既毒
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 137  發表于: 2012-03-23
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 138  發表于: 2012-03-23
引用第137樓煙花2012-03-23 00:55發表的“”:
我決定.....應該買獸人...買多兩個頭返黎用就滿意~~~
http://www.ebay.com.sg/itm/Lego-Harry-Potter-x1-Sand-Green-Troll-Head-Space-Alien-Orc-5974-Minifigure-NEW-/270917983199?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f13f85bdf

點解要換頭咁搞笑既
同埋呢個系另外一件舖頭,又要另外卑郵費
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 139  發表于: 2012-03-23
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 140  發表于: 2012-03-25
結果有無bid到??好似過佐///
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 141  發表于: 2012-03-27
Re:我和煙花的私人樂高post
我今日交收佐!!!第一次做eBay交易

全部SGD67打包收購∼∼
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 142  發表于: 2012-03-27
Re:我和煙花的私人樂高post
仲等緊呢隻寄黎!!組成我的太空系列∼∼
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 143  發表于: 2012-03-28
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 144  發表于: 2012-03-28
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 145  發表于: 2012-03-28
引用第143樓煙花2012-03-28 10:54發表的“”:
[表情]
E-BAY 條友唔回我...寄唔寄香港,同幾錢.....
問左幾次....都唔回...可能佢見我無評分
.......

下面揀postage度有講埋幾錢嘛!!
會直接換算去港幣的,個賣家已經講明可以國際郵寄。有朋友幫你bid就容易了,用paypal∼
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 146  發表于: 2012-03-29
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 147  發表于: 2012-03-30
引用第146樓煙花2012-03-29 10:40發表的“”:
佢今日答返我啦...話6蚊....真係6蚊us咁平可以寄到黎香港咩?
想用ems 得唔得架? [表情]

我記得可以揀平郵,或者要“保家”郵寄的,即係有得上網check住運到去邊度,確保寄到果種。
但係你個獸人set好似無再放出黎bid喔
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 148  發表于: 2012-03-30
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 149  發表于: 2012-03-30
引用第148樓煙花2012-03-30 16:44發表的“”:
我見到仲有...但我個fd 手腳真係好慢... [表情] [表情]
如果你幫我bid 到你幫我bid 就好 [表情]
.......

佢個$6郵寄系“USPS First Class Mail International”,聽落去已經好勁了喔!!

得返1 set咋!!