• 8148閱讀
  • 179回復

[玩具]LEGO Super Heroes DC & MARVEL Minifigs(AVENGERS Full Team Pics) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 150  發表于: 2012-03-30
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 151  發表于: 2012-03-30
而且呢個既女王好似粒頭同上一set唔同??系正貨??
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 152  發表于: 2012-03-30
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 153  發表于: 2012-03-30
引用第150樓煙花2012-03-30 16:48發表的“”:
講真,等我同事攪得黎.....
不如你幫我bid ,但問題係點比返錢你 [表情]
.......

我幫你卑住先無問題,問題系你見到自己買佐,但係唔係你身邊無得玩果種痛苦嘖
我之前上利記官網買佐波衫,跟住寄去英國fren度,佢下個禮拜返馬拉可以幫我帶返黎,但係我就要5月中先有得著

不如你自己申請已個paypal?用信用卡或者用銀行過賬都得的。。。之後就會中毒好深!!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 154  發表于: 2012-03-30
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 155  發表于: 2012-03-30
引用第154樓煙花2012-03-30 16:53發表的“”:
申請paypal 唔係要等佢張用結單黎,有個code 先成功申請到咩?
你幫我比住先,都可以直接ship 過黎 [表情] [表情]

系喔,可以寄去香港
我之前申請,id系用email的,跟住直接用email裡面個code激活,之後link去你個銀行戶口。
可以選擇非信用卡過數:即係你要自己top-up你個paypal戶口;
或者信用卡過數:應該就可以直接過數,唔需要時時入錢。

paypal其實都系幫你保住d銀行/信用卡 資料咁解嘖∼
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 156  發表于: 2012-03-30
你有無 internet banking 先??
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 157  發表于: 2012-03-30
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 158  發表于: 2012-03-30
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 159  發表于: 2012-03-30
引用第158樓煙花2012-03-30 17:02發表的“”:
其實主要係我英文有限水平....唔太識同佢講...... [表情]

申請佐ebay account先,直接bid啦,跟住佢就會教你過數,之後留番個地址卑佢。。。之類∼

你個fren咁忙架咩
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 160  發表于: 2012-03-30
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 161  發表于: 2012-03-30
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 162  發表于: 2012-03-30
引用第160樓煙花2012-03-30 17:10發表的“”:
叫佢做野...真係好慢好慢好慢...好無效率....
我有申請,我都係直接用自己e-bay acc 問佢野的 [表情]

咁你用 internet banking 果間銀行黎整paypal啦,跟住入錢咯!一樣既嘖,仲可以更克制,無入錢無得買∼

聯絡方面我可以幫手的
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 163  發表于: 2012-03-30
引用第161樓煙花2012-03-30 17:11發表的“”:
我見到有個比錢方法
係唔係可以經paypal ,但只用信用卡過數
.......

唔係啊,全部要經過paypal
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 164  發表于: 2012-03-30
咦,佢寫credit or debit card through paypal。。。銀行既paypal應該一樣的吧